Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa kvalitetna zenska?

Kaj pa kvalitetna zenska?

Nisem se je.Zelela sem ravno njihovo mnenje z razlogom.
Drugace se strinjam s teboj.Kvalitetna zenska izbira in ni izbrana.[/quote]

Ja pa kvalitetni moški izbira in ni izbran, in potem kvalitetna ženska ne more dobit kvalitetnega tipa ker oba izbirata in ne more biti noben izbran, rezultat je da boste vse kao kvalitetne mogle izbrat nevalitetnega copatarja in bo merilo edino to kako vlka copata je in kolko hlač boste nosile ve.

Bravo, zmagale ste 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To ma lepolaska prav, samo če tipu ni seksi in če nima visoke želje po seksu to samo po sebi ni dovolj.

Bistveno je da moškemu ne otežuje življenja, tu mislim predvsem psihično, tone vprašanj, pričakovanja po obrazložitvah in butasti čustveni izpadi pa najsi bodo v obliki ljubosumnosti ali v obliki PMSja.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Men pa to ne bi blo prov, če bi se večino časa strinjala z mano. To izpade, kot da nima pameti, samo kima, pa tih je večino časa. Beda od babe.

Sicer pa samo nestrinjanje ni noben problem, problem je kaj iz tega potem nastane. Večini se utrga, pa jamrajo kako so nezadovoljne, ker imaš skos ti zadnjo besedo. Valda hoče bab skos met prav, še takrt, ko nima, bo vstrajala…

Nestrinjanje bi jaz raje zamenjal z ne sme bit trmasta. Ko vid da nima prov, nej bo tih, ne pa da mi kokodaka tm še naprej, pička ji smotana.

No ja, se opravičujem, druga alineja je napačna seveda, ampak ko se baba ne strinja večina žensk ni sposobna objektivne debate ampak vpleta not čustva, rezultat je kreganje ali pa poraz tipa (besedno ali v postli)

Zato z ženskami konstruktivna debata ni smiselna, ker je niso sposobne.

Odreči se takšni vrednoti, kot je svoboda ni hec, zato je res potrebno biti skrajno previden in premišljen pri odločitvi, ali je kandidatka TISTA prava.
Podajam primer skrbnega izbora, testiranja in premišljene odločitve.

[b]Mujo i haso – Žena za ženit[/b]

In dedc se je na koncu odločil pragmatično. Ni izbral tiste, ki je ful pametna, niti tiste, ki preveč filozofira, niti tiste, ki se z vsem strinja z njim. Izbral je tisto, ki mu bo v največje veselje. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Dosti je takih žensk, ki začnejo vpletat čustva, ker izkušnje kažejo, da na ta način lahko dosežejo več. Sploh zato, ker je veliko moških, ki so zaradi svoje vzgoje zelo čustevno zavrti in se potem kakršnegakoli bolj čustvenega odziva dejansko “ustrašijo” in popustijo. Oblika čustvenega izsiljevanja pač. Doseganje svoje volje z vsemi sredstvi. Ni vsak “neracionalen” odziv tudi nepremišljen – dostikrat gre za strateški manever. Poznam take in jih ni malo – veliko tipov se pa resno zasekira, ker ne zaznajo, da je vse skupaj BS taktika.

Samo na drugi strani imaš pa še situacijo, ko je nekdo zelo razburjen in s takim se itak ne moreš v tistem hipu racionalno menit (niti če je moški, niti če je ženska). Takega je treba najprej malo pomirit, da se ne počuti več tako ogroženo in razburjeno, šele potem lahko počasi začneš z argumenti. Če pa takoj nasprotuješ v smislu “to pa nimaš prav”, je pa to samo prilivanje olja na ogenj. Pa če gre za situacijo, kjer je zaradi česarkoli že razburjena ženska, ali pa če imaš jeznega moškega.

Triggerje imamo pa sicer vsi – tako moški kot ženske. Koliko jih je, kakšni so in kako se nekdo zna spoprijeti s svojim čustvenim doživljanjem in imeti v oblasti svojo reakcijo, je pa dosti odvisno od človeka in od vzgoje/preteklih izkušenj. Eni znajo predelat pri sebi, eni se znajo samo znašat na druge, ker so se do tistega trenutka očitno lahko in jih še nihče ni naučil, da to pač ni sprejemljivo, itd.
Večrat se pa to verjetno res pojavlja pri ženskah, ker je to še vzorec, ki so ga pobrale od doma, oz. problem pri vzgoji, in potem kasneje si to še vedno lahko privoščijo, ker tako obnašanje mnogo tipov tolerira. Češ, saj se lahko obnaša čisto nebrzdano, ker je itak ženska. Oz., kot nekdo piše v neki drugi temi na forumu: tako sexy je, ko je malo jezna.
Kdor išče “crazy” in nebrzdano, ker mu je to privlačno, ne more potem pričakovat racionalnosti, ko mu ta slučajno zapaše.

Če tudi ti ne želiš biti (definitivno) samski, potem boš. 🙂

Tako nizko pa ne bom padel….

Sem sicer ženska…da ne bo pomote.
Zmotilo me je citirano vprašanje. Jaz sem že pri svojih rosnih 21 ali še prej ugotovila, da je potrebno najti osebo s katero si lahko v dvoje svoboden 😉 V nasprotnem primeru vse skupaj nima smisla… Kdo se strinja, roke gor? 😉

Roka gor.

Ampak taka ženska na žalost ne obstaja. Ko greš v zvezo z babo, ki ji je dejansko mar zate, je isto, kot da bi prostovoljno šel v zapor. Ne smem več žurat s prjatli, prjatlce vabit na drinko, preveč športam, preveč pijem, preveč delam vsega.. Najhujši zločin je pa itak, če pozabiš na kako obletnico, potem je pa že nimaš dovolj rad.

Če si s tako, ki sama nima svojega življenja, interesov in hobijev, potem se to itak ne da. Če ima pa tudi ženska svoj lajf, je pa važno samo, da si vzameš dovolj časa zanjo in za skupne aktivnosti, kaj počneš v preostalem času ji bo pa vseeno, ker ima tudi sama dovolj idej in interesov.
Obletnice znajo bit pa zelo problematične čist na začetku zveze, ko še ni take trdnosti, ali kadar med dvema že obstaja kakšen drug problem. Takrat moraš biti ekstra pazljiv, ker je malo bolj delikatno. Samo, če se drugače ok razumeta in na splošno dekleta drugače ne zanemarjaš in ji dejansko kdaj pa kdaj izkažeš kakšno pozornost (ni treba, da je drago ali pa veliko – samo da je gesta), potem pa normalna ženska tud zarad ene zamujene obletnice ne bo delala scene. Oz. če bo ugotovila, da pogosto pozabljaš, bo v pogovoru tudi kakšen dan prej omenila, da se približuje en pomemben datum. Kadar je ženska normalna in odnos štima, seveda.
Ampak, če se ti spomniš na rojstne dneve vseh prijateljev, na njenega pa ne, potem je zadeva vseeno malo bolj alarmantna, kot če vedno potrebuješ opomnik.
Od tega, kar si napisal, je edino problematičen alkohol, če ga je preveč. Alkoholika si verjetno nobena ne želi. Prijatelji pa ne bi smeli biti problem, razen če si z njimi zelo drugačen kot kadar si samo z njo. Ampak potem ni problem v prijateljih, ampak v tem, da se pred dekletom pretvarjaš, da si nekaj, kar nisi.

PS: besedo “ti” uporabljam na splošno, ne nujno zate osebno.

Nisi dojela. Ko spozna “pravega” se bo marsičemu odpovedala, samo da čim več časa preživi z njim. To pa se lahko zgodi praktično vsaki. Nima to nobene veze s samozavestjo, hobiji, družabnostjo,…Ko se ženski sfuzlja se ji orng.

Ma ja sej, kar neke obletnice, rojstni dnevi, pa skos neki datumi, kdo si bo vse to zapomnu. Jst nisem nikol gledu na te stvari, če sm ji že hotu kej kupt, sm ji čist tko na random, na kak dolgočasen ponedeljek jo presenetu s kšnim lepim darilom. Ampak sej nima veze, tega itak ni nobena več vredna. Bolj, ko si prijazen do babe, bolj te bo jebala v glavo. Ji boš kupu kej lepga, al naredu (pokazu mau ustvarjalnosti) pa bo prišlo eno daljše obdobje, ko ji ne boš nič prnesu, bojo pa že problemi, ker si jo razvadu na all the goodies. Za moje pojme ste ženske premau lojalane, da bi še meu kej resnga s kiro….

Mogoče je pri grdih/debelih kaj drugače, kdo bi vedu. Bo mogoče kak Marko povedal kaj več o tem 🙂

Zmotilo me je citirano vprašanje. Jaz sem že pri svojih rosnih 21 ali še prej ugotovila, da je potrebno najti osebo s katero si lahko v dvoje svoboden ;) V nasprotnem primeru vse skupaj nima smisla… Kdo se strinja, roke gor? ;)[/quote]

Kot da bi rekel da moraš najt tak zapor da boš svoboden…. Nikoli ne moreš biti tako svoboden kot si ko si sam, to je dejstvo, čim je še ena variabilka (partner) si manj svoboden kot si bil, torej bolj omejen.

Torej tudi če se s tem teoretično strinjamo je realnost da čim moraš (pa četudi hočeš) pazit na čustva druge osebe (ker te ne bo sprejela brezpogojno) si omejen in manj svoboden ali ne svoboden (ni nujno da nisi svoboden ampak proti prej pač nisi, tu je igra besed in perspektive)

Zmotilo me je citirano vprašanje. Jaz sem že pri svojih rosnih 21 ali še prej ugotovila, da je potrebno najti osebo s katero si lahko v dvoje svoboden ;) V nasprotnem primeru vse skupaj nima smisla… Kdo se strinja, roke gor? ;)[/quote]

Kot da bi rekel da moraš najt tak zapor da boš svoboden…. Nikoli ne moreš biti tako svoboden kot si ko si sam, to je dejstvo, čim je še ena variabilka (partner) si manj svoboden kot si bil, torej bolj omejen.

Torej tudi če se s tem teoretično strinjamo je realnost da čim moraš (pa četudi hočeš) pazit na čustva druge osebe (ker te ne bo sprejela brezpogojno) si omejen in manj svoboden ali ne svoboden (ni nujno da nisi svoboden ampak proti prej pač nisi, tu je igra besed in perspektive)[/quote]
Nasa svoboda se neha tam, kjer se zacne svoboda nekoga drugega.

Torej tudi če se s tem teoretično strinjamo je realnost da čim moraš (pa četudi hočeš) pazit na čustva druge osebe (ker te ne bo sprejela brezpogojno) si omejen in manj svoboden ali ne svoboden (ni nujno da nisi svoboden ampak proti prej pač nisi, tu je igra besed in perspektive)[/quote]
Nasa svoboda se neha tam, kjer se zacne svoboda nekoga drugega.[/quote]

Aja in kje se začne svoboda drugega? Znaš opisat na realnih primerih ki niso opredeljeni v kazenskem zakoniku ampak v partnerstvu? Ker boš uvidela da bo vsak napisal drugače nastane problem da je NEDEFINIRANO in vsak meni da ima prav in drug narobe(partner)

To kar si napisala velja 100% samo v primerih ki so jasno opredeljeni v zakoniku in so predpisane kazni za omejevanje drugih ipd. Ne pa v partnerstvu tam je random

Nasa svoboda se neha tam, kjer se zacne svoboda nekoga drugega.[/quote]

Aja in kje se začne svoboda drugega? Znaš opisat na realnih primerih ki niso opredeljeni v kazenskem zakoniku ampak v partnerstvu? Ker boš uvidela da bo vsak napisal drugače nastane problem da je NEDEFINIRANO in vsak meni da ima prav in drug narobe(partner)

To kar si napisala velja 100% samo v primerih ki so jasno opredeljeni v zakoniku in so predpisane kazni za omejevanje drugih ipd. Ne pa v partnerstvu tam je random[/quote]
Drugace sem se strinjala s tvojim postom v celoti. Si si ze odgovoril sam.

Svoboda je povsem subjektiven pojem.
Pomeni zmožnost uresničevanja lastnih želja. In komur je želja imeti partnerja, bo vodnosu svobodnejši, ko sam.
Seveda, če je v odnosu zadovoljen.
Prav tako se je že zgodilo, da je kdo v zaporu bil svobodnejši, če se je na prostosti počutil ogroženega, saj je bil v zaporu bolj varen.

Kašne substance ti to jemlješ ?

saj ti je prav povedal 🙂 če bi ti recimo našel partnerko, bi se mogoče osvobodil svojih travm, da te nobena ne mara, ker si grd, plešast in nesposoben 🙂

Plus vamp čez pas mam.

lepo da končno priznaš, ampak vseeno je tvoj večji greh, da imaš kurje možgane 🙂

Zakaj ga pa žališ in govoriš resnico? Mišice lohk on mal trenira, možgani pa so kakršni so, žal pač kurji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close