Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pa lepi plastični prti

kaj pa lepi plastični prti

Že nekaj časa iščem plastičen oval prt, pa ga nikjer ne dobim? Merkur, baumax, nimajo.

Še v Dipo poglej, pa morda v Rutarja.

Zatex?

Meni so rekli, da niso več moderni in da se jih več ne dobi. A vseeno gledam v različne trgovine, ko hodim mimo. Pred kratkim sem enega nekičastega dobila v manjši trgovini z blagom. Sicer so res mimo, ker so plastika itd., a jaz jih rabim za na vrt, balkon in niti slučajno niso enakovredni tem, ki jih prodajajo zdaj. Na pol iz blaga, z neko prevleko in se madeži kao ne vpijejo. Na podeželju so madeži res konkretni, tako da je edino plastika ok.

Jih pa vidim tudi v raznih katalogih, ki pridejo po pošti. Samo mi pa barve in vzorci niso preveč všeč.

Jaz imam plastičen prt v kuhnji in je zelo lepo obrisati, ko se nabere toliko drobtin in umazanije. Sem imela prej iz blaga in plastificiran na vrhu, pa se je zelo slabo obrisalo, ker je nekoliko hrapav.

Pred časom sem tak prt kupila v Lesnini, ne vem pa, če jih imajo še. Poleg že narejenih prtov ti ga lahko odrežejo tudi po meri, tudi okroglo ali ovalno. Pokliči in vprašaj.

Ovalnih prtov ne boš dobila. No nekaj malega imajo po trgovinah, samo potem je pa mera problem oz. vzorec. Najbolje je, da kupiš navaden prt (na metre) za pravokotno mizo (tako delam tudi jaz), potem pa zaokroženo s škarjami porežeš vogale in imaš v nulo prt za ovalno mizo. Sploh se ne vidi, da ni original, pa še izbiro imaš veliko.

plastične prte lahko naročite preko spleta, dostava na dom
http://www.pletenje.eu/razno/pvc-prti

lp borut

New Report

Close