Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pa lučka ?

kaj pa lučka ?

Tih dober večer Vam želim vsem skupaj.Opazila sem , da nihče več lučke ne prižiga in ugaša?Je kriva polna luna ? Morda res. Sicer , sem danes rahlo veselo nadejana, poleg tega , da smo zadnjo njivico pokosili , smo si privoščili tistega ta hladnega birca , ta dobrega , kar teklo je po grlu, in zanimivo, tudi tipkam mnogo bolje kot sicer.Ježek , a si kje blizu, res sem vesela , ko mi vedno odgovoriš, pa še duša sorodna se mi zdiš(zdaj vem, zakaj je Prešeren rad pil).Sicer je toplo naprej, morje se je takoooo ohladilo, da je včeraj kar rezalo v prsni koš.Danes sem si po službi zaželela tišine in na naši njivici je tako lepo spokojno, da tudi vročina ne moti.Toda slabo je v tem , da imamo tako prijetne sosede, ki imajo tako hladno kantino, sledi pa…………oh oh.Juri imam obletnico mature, da pa ne strašim, vsako leto se dobimo, saj smo bili na medicinski krasen klas.V soboto ima kolegica 33 let, torej Jezusova leta in temu primerno praznujemo(sicer sem nesramno kupila seksi spodnje perilo in poleg napisala : Jezus bi rekel …………jeeeeeeeesssssss………….Malo za šalo malo za res , vero še vedno jemljem po potrebi, sicer raje verjamem….a, kaj ko se vedno znova prepričam, da sem jaz moje vodilo.
Dosti nakladanja, če ne boste ugotovili, da je bilo več kot pivo ali dve, zato lahko noč, prijetne sanje, naj gori le bakla, za tiste , ki radi ponočujejo.
paty

paty

Ja, ja lucka mora goret , ker ni lune ze dva dni na spregled.. Nazadnje ko sem jo videl, na drzavni praznik, je bila res velika in polna, hudo nenavadno oranzna.. Ce ne bi bilo lucke, bi Marici lahko spet po stopnicah padla, moj zajcek, pa bi se opraskal v grmovju, saj se je nocoj nekje v gmajni izgubil… Me kar malo skrbi, ker je zajcek navadno zvecer doma…

Paty, drz se, vidim da te cakata naporna dneva! Ja, darilo za prijateljico si pa dobro darilo izbrala in opremila, hehe..

Madonca, saj ze petek.. Prijetno spanje in lepo noc celemu Tjavendanu…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Paty, no viš.. pa ti le uspe vsake toliko tud nam povedat, kaj se dogaja v primorju. Nej bo pivo vedno hladno, sonce vedno sije, da boste lahko še kakšno njivo pospravili in seveda, naj bo še veliko lepih rojstnih dni :))))) Aja, ma kdo bo pa ves čas ugašal in prižigal lučko.. naj gori, saj štrom ni tako drag :)))))

Jani bi pa prišel pogledat darilo hehehehehehehe

Hja , po moje so pa vsi ugotovili , da smo že odrasli ljudje , ki lahko zaspijo kar brez lučke :))))
Ko pa vstajamo , pa je itak že dan !

Nikito ni nič strah , tudi če je brez lučke

Ne glede na to, kje kdaj kako, zajček misli na ježka !

OJla paTy..hja z lučkami je pa zdej takole……Dan je še ponoci,saj nebo pridno razsvetljujejo kresnicke..tako da lučke ni potrebno puščati.Še lunca nagajiva veselo posveti od časa do časa..tako da je tudi ponoči dan…jaja

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ker takrat, ko ni lučke, je najlepše, Nikitka, a ne ?

New Report

Close