Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaj pa menite o predlagani varuhinji?

Kaj pa menite o predlagani varuhinji?

Men se zdi, da je bo nestrpna do Slovencev.
Glede na to, da smo itak vsi alkoholiki, ona pa je celotno kariero zgradila na boju proti alkoholu, mislm, da bo delovala proti Slovencem.

Torej, proti.

S FLAŠO NA ZABAVO!

Najprej bo ukinila cigarete v vseh zaprtih prostorih, kar je prav, po tem pa uvedla še prohibicijo, tako bo mogoče kaj pripomogla k Drobničevemu predlogu za povečanje rodnosti,…. hehehe

Nebi rad prišel na evro sodišče zaradi proslavljanja martina!

PROTI!

Pojma ne vem??

Vlasta Nussdorfer je že izpadla iz kroga kandidatov?

Jaz najbolj navijam za Nussdorferjevo, ker se mi zdi edina, ki bi se morda res zavzela za to, za kar naj bi varuh bil (seveda po svojih močeh). Že ko jo poslušaš in gledaš, se mi zdi, da od nje kar izžareva neka pozitivna energija, katera se zdi, da je kar nalezljiva.

Pozitivna energija ????” Iz Nusdorferjeve ????
Samovšečna, prepotentna tožilka.

Jest mislm, da bi novi varuh moral bit Mitja Ribičič. Sicer je že mal v letih, ampak… ma pa dost prakse…

No, kakor komu deluje. Brala sem nekje precej obširen intervju z njo, pa mi je delovala ravno tako kot sem rekla – pozitivno. Ne glede na to, d je tožilka. A so to zgolj samo slabi ljudje? A branilci so ti pa v redu? Branijo tudi take kliente, za katere točno vedo, da so krivi, pa jih prikazujejo kot največje revčke, ki doživljajo krivico.
Morda pa imaš slabe izkušnje z njo?

Samohvala veje iz nje in še bolj samovšečnost. S tem se pa hitro prevara ljudi.

Hehe, ja, pa še skrbel bi izključno samo za svoje pravice 🙂

Upam, da bodo tisti, ki jo morajo končno potrditi, bolj trezne glave in jo bodo zavrnili.

Seveda jo bojo.

Tisto, kar mene v bistvu zanima je to, čemu se naš poduhovljeni predsednik gre take solo akcije. Se pravi, čemu se o kandidatih prej ne posvetuje s strankami.

Iz koga se norca dela?
Iz sebe? Strank? Parlamenta? Iz vseh nas?

Se mi zdi, da bo isti hec z guvernerjem. Gaspari pač nima šans, da bi ga DZ v sedanji sestavi potrdil. In to ve Drni, ve Gaspari in vemo vsi.

Zakaj pol? Čemu taka drobničevska aroganca? Komu in kaj se s tem dokazuje?

Nekdo se mora zavzemati tudi za zlorabljene otroke in poskrbeti, da bi ibli storilci kaznovani. In prav to počne ona. Žal pa je potem vse preves sodnikov zelo milostnih do osebkov, ki takšne reči počnejo.

ej dones me pa res hudo skrbi tole!!!

samo upam, da bo – kdor koli že bo, boljši od Hanžka, za katerega ne najdem primernega pridevnika, in na katerega ne morem pomisliti, ne da bi postala slabe volje

Se strinjam. Mislim pa še, da bi se moral omundsman ravno tako umakniti iz svojega foteljčka kot to morajo ministri, ki ne zadovoljujejo s svojim delom. Hanžek je lep dokaz za to trditev.

Samohvala in samovšečnost se z delom hitro pokažejo ali so samo to, ali ne. Zato pa trdim, da bi se moralo dati zamenjati tudi ombudsmana. Prepričana sem namreč, da se je Hanžek tako obnašal tudi zato, ker je vedel, da mu stolčka ne more nihče predčasno zmakniti. Mislim, da v nobeni javni funkciji ne more biti nihče zabetoniran, pa četudi v naprej določenem roku, ne.

New Report

Close