Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj pa mi ki smo v najemu!? Brez slubz a najemnina tece dalje…

Kaj pa mi ki smo v najemu!? Brez slubz a najemnina tece dalje…

Bravo,res je tako!

Bedaki slovenski najemniški!

Če imate 700 evrov dohodkov mesečno, jih zapravite 695, ali celo 699 evrov.

Če pa imate 1200€, pa imate zagotovo boljši avto, zadnji model mobitela in ne vem kaj še vse.
In na ta način brez problema in z lahkoto zapravite 1199 evrov.
Bog ne daj, da bi dali 200 ali 150€ mesečno v prašička…

Pomagajte nam, od države, Karitasa, Rdečega križa, do lastnika, ki nam oddaja…

Samo kar se tiče pametnega telefona. Jaz ga nikoli nisem kupil najmodernejšega in najdražjega. Vedno do maksimalno 100 €. Povprečje tam okoli 50 €. In to pametni telefon. Tudi pametni telefon se dobi za ta denar. Pa ga ne menjam vsako leto. Zdrži cca 3 – 5 let

Tudi avto sem imel samo 1x na leasing. Takrat še mlad in neumen. Zdaj pa raje kupim avto tam do jurja, dobiš čist okej avto in se ne rabiš zapufat za ne vem koliko let.

Samo kar se tiče pametnega telefona. Jaz ga nikoli nisem kupil najmodernejšega in najdražjega. Vedno do maksimalno 100 €. Povprečje tam okoli 50 €. In to pametni telefon. Tudi pametni telefon se dobi za ta denar. Pa ga ne menjam vsako leto. Zdrži cca 3 – 5 let

Tudi avto sem imel samo 1x na leasing. Takrat še mlad in neumen. Zdaj pa raje kupim avto tam do jurja, dobiš čist okej avto in se ne rabiš zapufat za ne vem koliko let.
[/quote]

In takih je večina… Žal.

Sicer se strinjam, da bi lahko malo znižali. Saj je vsem težko, njim še najmanj. Ampak cela Evropa je točno vedela, kaj prihaja in kaj se bo zgodilo. Pa kljub vsemu ljudje niso reagirali. To je popolnoma neodgovorno in igranje z ognjem. Kaj če pride vojna pa bombe padajo, kdo bo pomagal. Jaz kot država ne bi nikomur nič dal. Janez seveda rabi glasove in nič drugega

Jej kruh in vodo, odpovej tv, internet, mobi in boš imelo za najemnino. Lahko se vrneš k staršem.

New Report

Close