Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa moški in telesna teža?

Kaj pa moški in telesna teža?

Prej dol ste o prehranjevanju in ne/debelosti komentirale zgolj ženske. Kaj pa moški?
Moj se ne giba ravno veliko, je normalno, zvečer, ko jaz že na pol spim pa zmaže škatlo piškotov.
In je presuh, njegov indeks telesne mase je 18.

Moj je kar visok, je normalno, sladkega niti ne mara, raznih sadnih jogurtov, pudingov, smetanastih tort sploh ne. Ce specem maslene piskote si jih namaze s kikirikijevim maslom in to mu je ubistvu edina taka sladka razvada. In sladoled obcasno.
Se mu pa pozna ko je kaksna dva tedna na dopustu, ker v sluzbi fizicno dela in vse pokuri, doma pa ni tako aktiven. Tako da takrat se opazi ampak ne moti. Ubistvu, toliko kot poje tudi porabi.

Moj je suh. Poje dopoldan malico, kako sadje, včasih tudi kosilo. Doma kosilo, večerja.. potem pa še po večerji malo pred spanjem še milka, čips, coca cola, arašidi.. včasih tudi vse skup…
in je suh.

Moj ima idealno tezo, ker sporta in se vsak dan rekreira, poleg tega pa se zdravo prehranjujemo. Nihce v familiji nima tezav s tezo.
Jemo zato, da zivimo. Ne zivimo zato, da jemo.

Če ga pa goniš, kot bog meglo….
😉

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če ga pa goniš, kot bog meglo….
;-)[/quote]

Ja sej.. ko bi ga vsaj… 🙂 hahaha
jaz zvečer telovadim pa švicam, on pa s čokolado v ustih pa vse 4 od sebe “pametno” komentira 😀

Moj je debel kot sod. Ima 162 kg in non stop je. Je brezposelen, len kot fuks in s mu jebe za celi svet. Noče se gibat, noče nič. Mislim, da samo čaka, kdaj bo narava opravila svoje.

Ja mogoče mu pa ustreza tako…
https://www.youtube.com/watch?v=ub747pprmJ8

Izklesan, 9 % bfja.

…in kako se izračuna indeks telesne mase?
jst mam 187cm in 88kg,nikoli ne zajtrkujem razn na dopustu :))
jem zlo velik,migam tudi dosti,v poletnih mesecih pa dosti gonim:))
kadar ni prevroče tudi v službo…..

če bi moj hladilnik imel usta in znal govoriti,bi mi najbrž rekel ,a spet TI……:)))

Potem te niti pof*ukat ne more, če je tvoj ITM 35.

Tvoj je 25.2 in je blizu normale. Moral bi biti 24.

ITM =88/1.87 x 1.87

BMI Categories:

Underweight = <18.5
Normal weight = 18.5–24.9
Overweight = 25–29.9
Obesity = BMI of 30 or greater

Tvoj je 25.2 in je blizu normale. Moral bi biti 24.

ITM =88/1.87 x 1.87[/quote]

…torej,da bi bil normal ,(se) moram tudi pozimi goniti :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close