Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pa moško razmerje???

Kaj pa moško razmerje???

Kako pa izračunamo moško razmerje med **** in kaj jaz vem,recimo nogo????Pol pa ven dobiš idealno dolžino????To bi si tudi lahko zmislili!!!!

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Piši konkretno,jebo te Aladin!
Sp

ja ja,…razmerje med moškim spolnim organom (mater sem strokovna) in kaj jaz vem čem,da dobiš idealno mero…..pa ni me jebo Aladin,pa še nihče drug ne…pi*do….

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

No ja,te je pa Gustl s Ptuja!
;-)))
Sp

Imam predlog – kaj pa, če bi se razmerje dalo izračunati na podlagi luleka in kazalca na roki (al’ pa fakača – no, ta sredinskega prsta…. kakosemužedrugačereče).
Najbrž bi kaj pokazalo, ne?!
:-))))

ja,vraga,kaj si bil zravn???…Za info.: jaz sploh ne vem več kak to gre!!!! Žalostno ampak resnično…..

Mogoče po nosu…al pa nogi…kdo ve…kak me v luft dvigne,ko samo neke ženske mere izračunavajo…to si je ziher neki ded zmislo!!!

Te pa sva že dva!
Trilči,prid malo sem k meni…pa da skupi pogledava,kak se tej stvari streže….sam tolk,daa naju ne bo potem kdo zasmehoval!
😉
Sp

Ja,saj bom počasi nazaj devica…niti ni tak slabo to…rabim inštruktorja!

No ja,saj tud vidve z Žverči sta polni idej…pa si zmislita kej,pol pa da mi merimo!
;-))
Sp

Se ti sanja,da rabim:
1.model (se javiš?)
2.kalkulator
3.znanje v matematiki (ga je bolj malo)
4.pol pa še vprašanje al v trdem ali mehkem stanju???

Pa mam celo popoldne kaj za delat…pa cifre sem in tja….ni variante…

Zmeri si korenjaka v trdem stanju…. da vidimo, če si upaš…. pa še z računanjem te ne bom matrala.

Čakam. Pa mislim, da ne edina. Še dedci najbrž….:-)))

Bi rada slišala te podatke!!!!

Hehe , pravijo , da je to razmerje med palcem in kazalcem , ko ju postaviš pod pravim kotom ..;)))

Take podatke osebno dostavljam in demonstriram1
Velja za obe pohotnici!
😉
Sp

Niki,a ti več veš,kot hočeš priznati?
Sp

Pol pa kar pogumno!!!!! :-)))

Moje geslo je – NIKOLI ne priznaj vsega !!!

Saj veš tisto našo – piccolo uomo , grande canaglia :)))

A bi rada filmček al sam fotko?
😉
Sp

Mi je baš vseeno!!!!Tisto,kar maš pri tački pač!!!

Za filmček si naloži MSN,pa kamero vklopi,pa boš vidla ;-))
Sp

A prznaš,al ne?

da me imaš

tku miceno rada?
;-)))
Sp

Saj pa mam MSN,kamere pa ne…..

Demonstracija!
Jasno?!
Pa k’r hit’r.

:-)))

tudi meni manjka nekaj….. tehnologije!

No, ja, pol pa fotka…….uuuuueeeeeeeeeeee.
Posnami se, shrani in pošlji file. Kaj pa ta možnost, a?!
Če bo zanimivo, jo objaviva kar tukaj, kajne, Trilči?! Da bodo še druge (no, drugi tud’) dobile(-i) skomine…..

New Report

Close