Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kaj pa nasi hribi?

kaj pa nasi hribi?

Zivijo!

Se mi kdo poleti pridruzi pri kaksnem izletu po nasih hribih?

Ja dobr, da se je še kdo spomnil na naše hribe!
Imaš kakšno fino turco v mislih? in če bo čas, volja je zakaj pa ne!

Ja tud jaz bi se kdaj pridružila kakšnemu zanimivemu izletu, oz. pohodu, sezona se pričenja……..

Zivijo!
Super, da sta se oglasili.
Pravzaprav bolj malo poznam hribe nad 1000 m nadmorske visine, bi jih pa vseeno rada malo spoznala.
Kaj pa Karavanke-te so mi bolj blizu?
Julijskih Alp itd pa nic ne poznam…

Meni je zanimivo vse kjer še nisem bila, tega je pa kar veliko. tudi v Karavankah. Piši mi na e-mail.

Je pa čisto vseeno kam greš, vsepovsod je lepo. Je pa tudi res da treba pogledat še kakšne druge hribe, kjer še nisi bila.

S kolegom tudi hodiva v hribe (30,35) lahko bi se res kdaj zmenili pa bi sli kaksna vecja skupina…

Jaz sem tudi za! Dejmo se kr vsi iz foruma zbrat, pa gremo za začetek eno srednjo težko turico izbrat! A smo za? Kdaj, kje …kam gremo?

Pepi v redu ideja, zdej pa še turo izberi pa za datum se zmenmo…..

Pozdravljeni!

Smo druzbica (od25-30let), ki kr dosti zahajamo v hribe. Ce je lepo, skoraj vsak vikend. Vsec so nam tudi zimske visokogorske ture, seveda s primerno opremo. Zdaj ta vikend imamo v nacrtu Triglav, ki ima pozimi bistveno vec carov, kot poleti. Veseli bomo, ce se nam bo kdo pridruzil, zdaj ali kasneje. Veseli bomo tudi, ce bi skupaj kam sli. Nikakor pa ne prisegamo samo na zahtevnejse ture.
Moj naslov je: [email protected]
Oglasite se kaj, da se zmenimo!

Lep dan,
Grega

New Report

Close