kaj pa nissan qashqai?
Odličen družinski avto! Imamo ga že drugo leto in vse OK; Dieselski ,2.0l motor, opcija +2 (vgrajena 2 dodatna normalna sedeža, ki vedno prideta prav, ko je potrebno razvozit otroke, ali pa dodatno peljat še 2 odrasla potnika, ali pa podreš zadnjo klop s sedeži in pridobiš ogromno prostora za prevoz česarkoli – tudi pohištvo, brez težav).
Stroški vzdrževanja so nizki, poraba nekje med 5-7l relacija, 9l mestna v prvi in drugi prestavi, 10-11l pa pri hitrostih med 160 in 180 km/h – stestirano v Nemčiji, ne Sloveniji
Glede same funkcionalnosti in racinalnosti; lahko vodljiv, spreten in okreten, poskočen z mesta, zelo dobra preglednost v vseh vzvratnih ogledalih, tudi “mrtvi kot” vozila, steklena streha, pa nudi dodaten občutek neutesnjenosti, prostornosti, sploh pri vozniku v levem kotu ob glavi; odlična lega na cesti, tudi pri vožnji v ovinke se odlično drži cestišča, odlično prenaša sunke vetra, na mokrem cestišču ob nenadnem zaviranju lepo “počepne” in ga ne nosi iz linije zaviranja (namenoma preizkušeno tudi že pred nakupom na testni vožnji!), zaradi višine tudi boljša preglednost dogajanja v prometu pred seboj, ponoči ne dobiš med vožnjo direkt luči nasproti vozečih osebnih vozil v oči, ker sediš višje, kar je velika prednost, saj ostanes zbran in nič zmatran tudi po cca. 8-ih urah vožnje.
Notranjost je prijetna limuzinska, kljub temu, da je vozilo mali SUV ( terenec). dovolj odlagalnih predalov in prostora za noge.
Tudi na nemestnem terenu (neasfaltirane ceste z velikimi luknjami – tako je napr. parkirišče pri ljubljanskih novih Žalah, ko greš na pokopališče), premaga vse ovire brez groznega bolečega premetavanja po vozilu, pa tudi po njivi je šlo že brez težav
Je pa tako: Nissan ima v zadnjih letih specifično obliko SUV vozil, npr Qasqai, Juke- če ti je všečna na prvi pogled, potem je to avto, ki ti je pisan na kožo. In osebno se tudi bolje in varneje počutim v avtomobilih, katerih podvozje je bolj oddaljeno od cestišča.
Če se boste dogovarjali za testno vožnjo, poizkusite tako model z 2.0l motorjem, potem pa še z 1.5l razlika je več kot očitna – ne samo pri diesel motorju, tudi pri bencinskem motorju! Večina na testnih vožnjah stestira le šibkejši 1.5l motor, kar se pri avtu, ki je težak npr. 1700kg , zelo zelo pozna – ko je poln potnikov in prtljage, pa še bolj!
Meni nekako ni sedel, ko sem se (kot sopotnik) parkrat vozil z njim. Previsok mi je in imam slab občutek – ker ne glede na vse fizika dela svoje. Pa stalno imam občutek da ni ne tič – ne miš. Ni ravno terenec…
Za nalo heca… pazi da ti ne bo ko zadaj pri napisu Quashqai – dodal spredaj še Fu… Smo se že dobro nasmejali na to temo!
Odličen avto. Dovolj dvignjen avto od tal, tako da je vhod kot tudi izhod iz njega enkraten. Tudi vožnja je super. Imam 1,5 d in je dovolj poskočen in zmogljiv. Moja poraba že kakih 20.000 km je 5,4l, seveda je to odvisno od šoferja do šoferja. Pred njim sem imel Berlinga in sem si rekel morda mi bo žal tega nakupa, vendar je tale avto vreden svojega nakupa.