Kaj pa ozke hlače pri moških?
Spodaj kroži tema o širokih hlačah pri ženskah, ki jih jaz, kot ženska sicer nikoli ne bi oblekla. Mi niso všeč. A še bolj odbijajoči so moški, ki nosijo povsem oprijete hlače! Po možnosti še krajše, da gleženj ven gleda! Milo rečeno, ogabno. In večina žensk, ki jih poznam, je istega mnenja.
Vaše mnenje?
Fujijuj, 24.03.2025 ob 10:13
Spodaj kroži tema o širokih hlačah pri ženskah, ki jih jaz, kot ženska sicer nikoli ne bi oblekla. Mi niso všeč. A še bolj odbijajoči so moški, ki nosijo povsem oprijete hlače! Po možnosti še krajše, da gleženj ven gleda! Milo rečeno, ogabno. In večina žensk, ki jih poznam, je istega mnenja.
Vaše mnenje?
Se strinjam avtorica teme… Popolnoma!
slim fit, 24.03.2025 ob 14:37
sam nosim slim fit že celo življenje. Si ne predstavljam nosit baggy v javnosti, sploh pa ne v službi. Pa sem star 26. Baggy mi deluje hipijevsko in totalno neresno.
Slim fit ali tiste oprijete kavbojke, ki so prekratke, ni isto. Slim fit paše suhemu moškemu, se sme pa se oprijemat nog. Tisti z oprijetimi, prekratkimi so pa “obične pederčine.”
Exec, 24.03.2025 ob 17:27
Pa saj te exstra oprijetim hlačam/kavbojkam se je že težko izogniti, ker še samo to forsirajo, če pa ne, je pa drug exstrem – totalno baggy in potem zgledaš kot klovn iz cirkusa…
exec, tudi moški imate na izbiro različne modele in to prav lepe, nista le ta dva extrema..
To nosijo mamini sinčki in prikriti geji. Normalen moški tega ne bi oblekel. Na srečo je tistih, ki so 30+ in bi se tako gravžasto oblekli zelo malo. Me pa malo skrbi, da bodo moje hčere ravno enega takšnih domov pripeljale. Iskreno, raje vidim, da so potem lezbijke, ker tale ekstrem je šel resnično predaleč.
Neokusno.
Vihra, 28.03.2025 ob 11:17
To nosijo mamini sinčki in prikriti geji. Normalen moški tega ne bi oblekel. Na srečo je tistih, ki so 30+ in bi se tako gravžasto oblekli zelo malo. Me pa malo skrbi, da bodo moje hčere ravno enega takšnih domov pripeljale. Iskreno, raje vidim, da so potem lezbijke, ker tale ekstrem je šel resnično predaleč.
Neokusno.
Tvoje hčere se mi smilijo da.imajo tako prismojeno mat