kaj pa snahe
ooo, zanimiva tema. lepo ste se razpisali…
žal sem prebral samo 4 odgovore, se mi ne da…
težko je iz pisanja enega oceniti realno stanje.
predlog:
naj gresta po 30-tem letu mlada že enkrat na svoje,
pa bo hitro znano, kdo ima prav…
poznam nekaj podobnih primerov…
pa še drugega, podobnega…
sam sem samostojen po odhodu na študij…
doma mama rada reče kaj čez brata, mu pa vse servira – hotel mama… 🙂
srečno vsem vpletenim.
moje izkušnje z bivšima taščama, imela sem dve, so bile zelo slabe. Sedaj sem jaz tašča in na podlagi svojih izkušenj, se zelo trudim, da se totalno distanciram. Zaenkrat je vse O.K. Smo pa poskrbeli, da sta mlada z otrokom na svoje. Torej ne živimo skupaj. Razmišljam po sistemu, kakor si bosta postlala, tako bosta spala. Tudi vnuka vidim le na 14 dni, čeprav smo v istem mestu. Otrok je vendar njun, ne moj. Če me pa potrebujejo, jim vedno pomagam. Mislim, da je tako najbolje. Imam pa krasno snaho in sina. Tebi draga avtorica, pa ne znam svetovat, te pa razumem in tudi jaz bi to težko prenašala. Veliko dobrega ti želim.
[center]življenje je še dolgo, mogoče bo ona njega preživljala čez 10,20 let. Naj tvoja energija odteka v PRAVO smer-v mislih in duši sinu želi, da se ima lepo, da je zadovoljen, da ima srečno partnerstvo (idealnega pa saj veš da ni), njej pa tudi, da dobi voljo (ki je očitno nima kar dokazuje z nepripravljenostjo do kuhe, spanjem ipd) in samozavest in najde zaposlitev, ki ji bo koristila. S takimi mislimi boš naredila veliko dobrega-energetsko za njiju, pa tudi fizično zase saj bo tvoje telo manj zastrupljeno s toksini. Srečno![/center]
To je pa groza od groze.To je res njuno skupno življenje,ti pa tudi nisi ne slepa,ne gluha,da bi bila toliko imuna na dogajanje v svoji bližini.To ni normalno,mora biti muka in sin potrpi,ker ima dobre živce in se je navadil na lenuharico v bajti.Ona je totalni parazit in bo vse izčrpala od vas vseh.Da to obstaja je skoraj neverjetno.Ne znam si predstavljat,da doma spim in lenarim,mož pride domov,pa recimo otroci,jaz pa mrzel šporhet.Me prvi dan linčajo.pa še sram bi me bilo.Naj gre v kuharski tečaj,če drugo ne.
Nimam nasveta.Se bo razpredlo kot se more.Tako mislim.vem,čas pa teče,ja tako je. .