Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pa tukaj vse

Kaj pa tukaj vse

enga cmoka Perli!

(saj sprdnil sem se že zjutraj)
:-))))

hehehe ja itak…..:)) Hvala za smoka,sej bi ti vrnila kej drugega pa……..

Le kaj bi mi ti lahko vrnila…..pa da nisem še probal?
Hmmmm????
;-)))

dej se delaj zdej dasota…….)))))) in ne kuri atmosfere tukaj,moj mož tud bere veš………

a napišem sama kej sočnega..hahahahaha

Malce sem se zredu….pa takoj mal samozavest poraste,hehe…
😉

A ti men spet kontra kaj….lump!)) jest vse beležim,čaki se….

drugače pa grem jaz u soping po nove hlače pa kak body si bom prvoščila sexy..hahahahaha no sme srota čist brez cunj….pol pa delat..ajdi imej se lepo čauči…..)))

Pri petnajstih metrih omar puhnih cot…..bi babnce še vedno tulile,kake sirote, da so, kr nimajo nič za oblečt!!!!
Ajd Perli….bježva delat.Čau!

tole je bilo pa kruto do ž. spola.
ena omara komaj zadošča, da ne gre gola iz kopalnice na kavč v dnevno, tko, da boš vedu!
.-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Saj vem,da je iz kopalnice do izhodnih vrat hiše za vas bejbe isto,kot trpijo alpinisti,ki plezajo na goro(bazni tabor,prvi tabor,itd…)
;-)))

a veš kolkokrat se je na tej poti treba slečt pa oblečt, da tisti štor, imanovani moški, to sploh opazi???!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Skruniš cilj!!!!!!!!

nobenga občutka za romantiko mi ne daješ, samo to!

tko je tud prav!
drgač imam na dvaindvajstih frontah ofenzivo!!!!
;-)))

sej si hujš kot kešn janez:-))
A to obdeluješ vse hkrat al si vzameš vsaj kešno minutko odmora?

saj bi povedu pa sm obljubu,da ne smem nekoga tu več omenjat…..

tak si kot moj sin.
On ima tudi vsaj ene 5 punc hkrati.
in dokler je tako, sem mirna.

New Report

Close