Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pa vaši moški?

kaj pa vaši moški?

Kako vaši moški dojemajo, sprejemajo, hormonska nihanja čez mesec pri vas. Meni se šele zadnje čase dozdeva, da mu postaja jasno, da moji hormoni bolj vplivajo name kot njeovi nanj. Npr. pms včasih, ko sva še hodila je pms veljal za obliko šale med kolegi (zakaj je tvoja tečna, ja ima pms), zdaj ugotavlja, da to v resnici obstaja in ko imam prd M trbuh kot v zgodnjih nosečniških mesecih, se tudi vedno večkrat zadrži s svojim (nič kaj spodbudnim) “a si se zredila?” Ne vem no, res sem dobila občutek, da m je kapnilo, da smo drugačni. Kako pa je pri vas?

Ojla!

Ja, to s trebuhom je pa resnično nehumano…… ;o( Tudi meni je nekajkrat rekel, da smo malce “nagvihtali”, a ne? Zadnje čase me pa narava rešuje in kakšem teden pred menstruacijo dobim mozoljček na bradi. Ni velik, je pa lepo viden. Moj samo reče, da se je semafor prižgal in to pomeni, da tiste dni igra na drugačne strune……. ;o)))

Je pa drugače zelo dojemljiv in pozoren do tegob povezanih z menstruacijo!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Sama sem že pozabila kako je ko imam pms, saj ga nisem imela že skoraj leto in pol (nosečnost in dojenje). Zdaj pa mojega moledujem, nj gre po pizzo, ker se mi lušta, pa reče, da je že pozno. Pacek!!! Ne vem, če ne bom odigrala en pms!!!

PMS kaj je že to? Pišuka bo kar čudn imet spet eno mini plenico tam spodaj. No zaenkrat ni še duha ne sluha o tisti zloglasni teti iz krvavca. Ga pa pred nosečnostjo nisem imela (pms), tako da blagor mojemu možeku;o)
drugače pa je zelo razumljiv, možek moj.

Jaz sem bila cel teden tečna ko strela, zdaj vem zakaj, po 15-ih mesecih je potrkala tetka:(. Pa ni mogla še enih 7 mesecev počakat:)))). Ta kratko takrat potegne moj partner:).

O trebuhu? Povem še jaz eno moško. Par dni po porodu me moj zelo obilen možiček vprašal (sem sebi se je takrat verjetno zdel smešen), če sem še kar noseča.

6 mesecev po porodu pa razglablja, da sem se pa v trebuh res malce zredila. AHHHHH!!!! Se ti zdi?!

Keni.

Nad mojo tečnobo se zaenkrat ne pritožuje (je vajen, da sem včasih tečna tudi izven PMS).

Postavo pa še vedno hvali (tudi zaenkrat), priliznjenec;-)))

Mene daje PMS vse druge dneve kot pa takrat ko bi me moralo. Pa nisem zoprna in tečna le za nobeno rabo nisem, vsega je pa kriva moja buča.

Nisem občutljiva na hormone (moj bi rekel, da sem konstantno enako tečna)… tako, da ni kakšnih pretiranih nihanj…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close