Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kaj pa zdaj?

kaj pa zdaj?

Čao!
Mam en problemček. Prebrala sem vseh 1200 strani Gospodarja prstanov (ne, požrla sem jih), zdaj pa nimam pojma, kaj bi brala. Vse knjige se mi zdijo nezanimive…

Kaj predlagate?

Harry Potter? 🙂

Silmarillion? Hobit? Prvi je v anglescini, drugi je pa tudi preveden. In potem lahko Silmarillion ponovis, ker bos po prvem branju zmesala vse vilinske kralje… Potem lahko pa Gospodarja prstanov se enkrat, pa video (filma) bo vmes prisel… Pa se prezivi:-))))

Pozdrav

rožica

Menda je podobna tudi Artemis Fowl (to je naslov) in pa Severni sij, obe knjigi sta izšli pred kratkim.

Pa pa, Sabina

Dobra je tudi fantasy serija (mislim, da je 5 ali 6 knjig, vse imajo po 1000 ali več strani) Jerry-ja Goodkind-a – prva knjiga je “Wizard’s First Rule”, vendar je bila serija na voljo le v angleščini, ko sem jo jaz prebirala.
Poskusi jo poiskati v kaki knjižnici (morda jo imajo v Otonu Župančiču v LJ), sicer pa povprašaj kakega kolega / znanca, ki bere fantasy… (včasih pa je bila na voljo tudi v Konzorciju).
Moram reči, da sem v času počitnic po eno knjigo prebrala v dveh dneh, kar pomeni, da mi je bila blazno všeč (………Gospodar prstanov mi ni bil nikoli tako všeč…).

Pomota: Terry Goodkind.

Pa še to: Seriji je naslov “Sword of truth”.

Alamut (V. Bartol)

New Report

Close