Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pametnega lahko sploh gledaš na RTV?

Kaj pametnega lahko sploh gledaš na RTV?

Nimaš kaj gledat banda nesposobna.

Za svečkarje je NoraTV, glej tista jajca in si ga mencaj.

In kaj zelo pametnega lahko gledaš na drugih plačjivih in zastonjkarskih programih?
Tu in tam pa vsakemu rata kaj gledljivega!

Ambiente – super oddaja.

Dobri filmi, nadaljevanke, dobri dokumentarci (domači in tuji), mladinski program je dober.
Edino, kar šepa so razvedrilne oddaje. Že leta ni bilo nič gledljivega.
Pa SUPER, NOBENIH RŠ !!!!

Dobri filmi, nadaljevanke, dobri dokumentarci (domači in tuji), mladinski program je dober.
Edino, kar šepa so razvedrilne oddaje. Že leta ni bilo nič gledljivega.
Pa SUPER, NOBENIH RŠ !!!!
[/quote]

Meni je pa super vem kviz, redno gledam, pa kdo ni vedel tudi. Oboje zelo zanimivo za mozgancke in sprostitev. Mi je vsec.

Jaz gledam marsikaj, recimo Studio city, intervjuje Ksenije Horvat, oddajo Od blizu Vesne Milek, včasih Odmeve, najdejo se dobri dokumentarci, odlični filmi …
Se pa sprašujem, kdo gleda razne komercialne programe, ker tam pa razen občasno kakega filma in špirtnih prenosov res nič ne najdem zase.

TVD, Odmeve včasih, nadaljevanke (tekoče), sredine filme, Vesno Milek izjamoma, Zvezdane ne gledam, Mišo včasih. Zelo rada gledam vse dokumentarne filme.
Od razvedrila gledam včasih Vem, gledala sem tudi Kdo bi vedel (dokaj simpatično), ne prenašam tiste Emeršičeve oddaje. V glavnem ima nacionalka zelo dober program (če primerjam z ostalimi…), edino razvedrilne oddaje so bolj tako.

Poročila
Tednik
Dokumentarne filme
Film tedna
pa še kaj bi se našlo

Edino razvedrilni program jim pa ne gre. Zadnja dokaj lepo gledljiva je bila Moja Slovenija. Zakaj je ne nadaljujejo? Hrvati imajo že ne vem katero sezono.
Tista reč s Kobalom in Osenarco je bila katastrofalna.
Potem ena grozna stvar z Anjo T. (obup), pa sedaj tole z Emeršičem (ne vem naslova) je tudi grozno.
Še kar o.k. je Kdo bi vedel.

Sicer pa iformativni program je dober, dokumentarci tudi, dobra je izbira filmov in nadaljevank.

Dostikrat imajo dobre filme. Sploh francoske.

Kaj bi želeli vi?

Čez dan je dosti šodra za penzionist(k)e, ki so po tradiciji in navadi nedvomno velik delež gledalstva ter tako “diktirajo” neko uravnilovko (med drugim tudi dolgocajtne fine/uglajene voditelj(ic)e Dnevnikov/Poročil ipd., a po novem gre v tej smeri sicer malo na bolje in vodijo tudi takšni z malo več lastne osebnosti).

Najde pa se marsikaj, le ob svojih terminih (urah/dnevih), ki so včasih tudi krneki, npr. v poznih večernih urah, ko bi bil čas za it spat.

Zadevo malo omili možnost ogleda za nazaj, če ti je pozneje toliko do neke oddaje ali filma. Mnogo svojih avtorskih oddaj imajo sicer dostopnih tudi v spletnem arhivu, ki je po novem dosegljiv tudi preko IPTV. Ravno tako preko spleta za določen čas (1 ušiv teden, če se ne motim) ponujajo tudi nekatere neavtorske vsebine.

Tako da, če ti ni odveč prelistavat sporede in/ali iskat oddaje zase, se tudi od RTVja najde kaj zase.
https://4d.rtvslo.si/
https://4d.rtvslo.si/program
https://4d.rtvslo.si/arhiv/

Pozabil dodati, da oddaje pogosto tudi ponavljajo v drugih terminih in kanalih (izmenično SLO1/2/3, TELE-M), tako da možnost ogleda za nazaj ni vedno potrebna.

Jaz ne gledam nič, razen občasno poročila pa še kakšno oddjo po 20 uri. Pa danes bom to Nedeljsko popoldne.

Jebba je, ker moram plačevat!! Vse cerkvene litanije!! Pa ponovitev na ponovitev goveje muske.
Kaj je čez 1200 zaposlenih na RTV delalo 3 mesece …… ker na programu TV se ni opazilo nič!

Komercialnih TV pa ne plačujem!

New Report

Close