Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj paše zraven popečene polente?

Kaj paše zraven popečene polente?

Zanima me kaj jeste zraven popečene polente. Imam jo zelo rada, a sem se prvotne kombinacije prenajedla 🙂

Kaj vi jeste poleg popečene polente?

Jelenov steak.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

jest dokler se nisem ulenil za kuhat, sem jo uporabljal namest kruha. Npr, men je zlo dobra z medom.

Jurčki na žaru, omaga iz gob z gorgonzolo.

Živi in pusti živeti

S poljubno vrsta sira, s poljubno zelenjavo na žaru, paradižnikova omaka, golaž, sipe7kalamari v omaki, brodet, peperonata …

Gobova omaka, je prav fina za zraven. Celo tavojedci so zadovoljni.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

manjša čebula drobno sesekljana, 3 stroki česna drobno sesekljani, prepražiš da postekleni, dodaš 100 gr mletih orehov, začiniš po okusu, na hitro prepražiš in zaliješ z veliko kislo smetano. Ko zavre, odstaviš.
Njami čez polento, pire, makarone ali kos pečenega mesa.

Jaz sem ko danes naredila zraven govejega steaka.

Čez nasuj nariban sir, zapeci, da se sir stopi, zraven še zelena solata.

Gobova omaka, odličen je popečen por na zeliščnem maslu, ali pa zeljna solata z bučnim oljem ali pa balzamičnim kisom; lahko greš v smer grškega jogurta.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Lahko samo odlicna domaca solata.

Jo pa delam ze vmosnovi z dodatki. Ali incuni, koscki prsuta, lahko gorgonzola, pa skuta….

Od zelenjave por, gobe, ….

Frtalja, pripravljena iz stepenega jajca in naribanega sira. Oboje zžvrkljaš iskupaj in speces na maslu, peceno polozis na polento. Hitro in odlicno .

New Report

Close