Kaj pečete v teh dneh?





-princeske so bile top, čudovita stvar iz paljenega testa, nisem se še lotila (nikoli) breskvic, jih pa vedno, ko imam priliko, “napadem” …
-čudovit piškot, ki mi je bil extra dober je huzarski krapek, tako verzija s čokolado kot marmelado.(Nisem se spomnila imena in sem šla posebej za vas na kulinariko čekirat, ja, jaz sem še iz časov, ko so bili recepti na kulinariki zbrani ;)) …

Hej Replika, imas kak bozanski recept za mafine, na katerega prisegas? Thx
[/quote]
Mafin je mafin – pretežno delam vse enako, samo da v ene zamešam dodatke (čokolado sadje) – nazadnje sem delala tako, da sem izrežala “pokrovček na vrhu, malo izdolbla, notri nafilala karamelno kremo (karamela + smetana) dala “pokrovček nazaj in oblila s čokolado.
Probaj
Mafin je mafin – pretežno delam vse enako, samo da v ene zamešam dodatke (čokolado sadje) – nazadnje sem delala tako, da sem izrežala “pokrovček na vrhu, malo izdolbla, notri nafilala karamelno kremo (karamela + smetana) dala “pokrovček nazaj in oblila s čokolado.
Probaj
[/quote]
Tole je pa čisti greh:) Probam!