Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pijete

kaj pijete

Tako čez dan. Vem, da bi mogla spit 2 litra tekočine (najbolje vode), ampak men voda nikakor ne gre, tudi nesladkan čaj ne.
Nasploh nič mi ne paše pit, pa bi morala, ker imam težave z ledvicami.
Kaj mi priporočate?

Za ledvice je najboljše pivo.

Tud jaz zelo slabo pijem, poleti, ko je vroče, včasih spravim vsae kak liter ali malo čez, v glavnem vodo. Pozimi pa skor nisem žejna. Zjutraj kavo z mlekom, v službi en čaj, pol se pa šele zvečer včasih spomnim, da cel dan nisem nič pila. Me že leta občasno začne bolet ledvica, zdravnica ni nič ugotovila, več pit, je rekla. Ko se pojavi bolečina, se kak teden mal nalivam z vodo, da mine, pol pa spet pozabim. Nesladkan čaj tudi meni ne gre, pijem sadne čaje z žličko sladkorja.

Jaz same vode tudi ne maram piti, vedno si v vodo vlijem malo sveže iztisnenega limoninega ali pomarančnega soka, zaradi boljšega okusa.

nesladkan zeleni čaj, domače sadne sokove iz juicerja, cedevita… tudi vodo

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Zdele sem s Tescota privleku 5l vode. Pa mal cuzam cez dan.

Najraje pijem ravno tisto, česar ti ne maraš. 😉
Vodo in nesladkane čaje.

Včasih si v vodo stisnem limono ali pomarančo, včasih si privoščim pivo ali Radler.

Tudi jaz imam probleme z ledvicami, ki jih s pitjem omilim.

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Včasih tudi nisem marala vode (povezovala sem jo z boleznijo, ker so jo pila izključno takrat, ko sem morala po grlu poplakniti kakšno zdravilo), zdaj sem se je pa tako navadila, da pijem skoraj izključno to.Včasih kakšen deci pomarančnega soka zmešanega z nekaj deci vode ali pa kakšen deci refoška ob kosilu. Sicer pa voda in voda, kakšna dva litra na dan. Če pijem manj sem čisto izsušena.

Priporočam, da nekaj časa prav načrtno treniraš pitje vode. Določi si količino, ki jo moraš dnevno popiti, in se tega neko določeno obdobje drži. Potem se boš navadila, tako da ti bo prešlo v čisti avtomatizem.

New Report

Close