Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj početi v dvoje?

Kaj početi v dvoje?

Hello

Mene pa zanima, če imate ideje, kaj na v takih večerih s fantom počneva?
Naj povem, da nerada hodiva ven v družbo, če pa že pa s pravimi prijatelji, na vsake toliko časa (ne moreš to vsak večer-no vsaj mi2 ne).
Večkrat gremo na biljard.

Sicer pa zmanjka idej.. imate vi kakšno?

(muckanje in podobno je že vse všteto……… 🙂 )

sauna, plavanje, badbinton, plezanje na umetni steni, nočni pohod (s čelko) na bližnji hrib in ob jasni noči gledanje zvezd, ali pa mesta (v okolici Lj. je šmarna gora najboljša za to), kino (klasika), šah, jenga (kocke) , ples (plesna šola, lahko pa tudi v festivalni dvorani, samo se je treba pozanimati kdaj je to), načrtovanje izleta med vikendom, ali pa kar daljšega ptovanja med počitnicami, ogledovanje diasov s kakših eksotičnih potovanj (problem je, ker jih moraš imeti, lahko pa hodiš na takšna predavanja,ki jih pripravljajo drugi),…če se spomnim še česa, ti napišem.
pa lep večer!

Kupita si kako družabno igro.
midva imava Drzni pomorščaki in karte Cezar in Kleopatra…
to idejo sva dobila tu na enem forumu, nabavila in tudi na ta način spoznavava drug drugega.

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Sem mislila, da sva edina, ki vcasih ne vseta, kaj pocet :))

Midva se vcasih spraviva pospravljat njegovo sobo, ker me en kup sare, ki je noce zmetat stran. Sestavljava puzzle, igrava sah (ceprav me zmeraj premaga), pred kratkim sem kupla 100 iger. Ce gledava tv, muc obvezno zaspi. Vcasih se spraviva v kino, dostikrat greva v kitajsko, kaksen celodneven izlet bi tudi ze spet prav prisel. Zvecer se mi zdaj pozimi niti ne da it ven, ker me prehitro zebe. Pol pa se kaj sproti odkrijeva, drugace pa bluziva in pristaneva pred tvjem.

kocke jenga? ne poznam zadeve, lahko poveš kakšno informacijo več?

Sicer pa najlepša hvala za ideje. Vsem 🙂

Kaksi pa sta ti 2 igri?

Hvala
LP

o igricah si lahko preberes tu gor:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close