Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj početi z dvoletnikom

Kaj početi z dvoletnikom

Ojla
torej danes sem varuška celo popoldne in zvečer. Pojma nimam kaj radi počnejo dvoletniki. Vse ideje so zelo dobrodošle.

Lep pozdrav,

Odvisno od otroka, pri nas kakšen plastelin, barvice, peka palačink…

Evo, tukaj imaš izkušenega očka dvoletnika. Torej, dveletniki najraje delajo tisto, česar ne smejo. Založi se z mobilnimi telefoni, avtomatskimi tajnicami, daljinskimi, nabavi kakšno zelo debelo bukvo, ki je na prvi pogled taka, za kakršne mu doma kar naprej govorijo, da jih ne sme tikati, daj mu denarnico z denarjem in veliko karticami, ki jih lahko jemlje ven in daje nazaj notri (morajo biti prave in ne rabljene ali neuporabne, ker to takoj izvoha), pa boš opravila zadevo bleščeče.

Fant sploh ne bo hotel od tebe. Potem mu pusti, da se vzpenja po stolih in mizah, hrano naj packa po mili volji, oglaša naj se na telefon, če bo zvonil in govori dokler hoče (ne da bi mu ti jemala slušalko iz roke),če imaš računalnik, naj se z njim ukvarja, saj je že od doma steroriziran zaradi vseh možnih “ne smeš in to ni zate”.

Samo za božjo voljo nikar ga ne gnjavi s kakšnimi kockami, igračami, avtomobilčki, ne najedaj mu z brcanjem žoge in svežim zrakom, ker tega ima enostavno čez glavo. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

Dokler je lepo vreme – peskovnik in igrišče, potem bo tako že lačen, potem še malo rišita, … in bo kmalu čas za spanje…

umivalnik in veliko šampona

LOL

z dvoletniki je eno samo veliko veselje. če sta kje v mestu doma idita na sprehod iskat tovornjake, avtobuse, vlake,… v park kjer je veliko otrok, se vozit po toboganih, na gugalnice, se lovita, skrivajta,…
Uživaj.

hvala vam vsem

New Report

Close