kaj počnejo na tem forumu dedci!
a je zdaj kar samo po sebi umevno, da se na našem ženskem čveku v debate mešajo razni vsevedni dedci?
očitno ne znajo prebrati komu je ta forum namenjen ali pa so travestiti heheh :))
Ja jaz sem moški.Kaj počnem med vami……to je pa tisti ženski del,ki je v meni in včasih udari na dan????
Sploh ne. So samo tipicni dedci, ki mislijo, da imajo odgovore na vsa (zenska) vprasanja in da lahko vsepovsod pametujejo. 🙂
Se bomo prestavile na forum “Gospodinjska opravila”, 100% ne bo niti enega okrog. :>
AAA
Ja, res je. Pravkar sem prebrala, da je ta forum “Ženski čvek”, na katerem izmenjujemo ženske mnenja, nasvete, kritike, pohvale, informacije, se skupaj spoprijemamo s težavami, imamo skupne radosti in skrivnosti. Forum je bil zame pravo veselje, odkar pa se mešajo med nas SISTERS, pa ni več to čemur je bil namenjen. Upam, da se bodo umaknili za svoj šank.
Človek pa res nima nikoli miru…..
Moski, dobrodosli:*
Le kaj bi brez nas!
Mene ne moti, če tudi moški berejo. Se vsaj kaj novega (beri: pametnega) naučijo in nas mogoče lažje razumejo v vsakodnevnem življenju (beri: ni samo moja tako čudna ;-))
… ampak, ne smemo jim pa dovolit, da bi nam solili pamet. To pa ne! 😉
Mene tud ne moti. Po mojem hočejo eni razumet ženske, pa mislijo, da se bodo tu kaj naučili. Eni pa gledajo, če mamo kake take pogovore, da lahk oni pol rokomet irajo… :))
he he radi vas imamo
Ženski čvek,
ki ga je naredil moški?
Zanimivo kajne?
primož
Joj, kako smo važni.
Pa lep dan želim vsem puncam, no pa tudi moškim.
če že imate ženske toliko proti moškim.
že to,da vas berejo se vam verjetno zdi zanimivo, saj koncu koncev je temu tudi namenjeno tako, da moški vidijo, kako ženske razlišljate, mogoče bomo bolj rpavilno reagirali drugič, ko bomo kaj naredili, tako lahko vzamemo ta forum kot našo šolo, kako čimbolje zadovoljiti ženske potrebe?
mismim, da to nekaj šteje, da ga lahko tudi moški berejo.
Dve muhi na en mah.
primož
Eh, Primož, moj nekdanji sodelavec je tudi rad rekel, “kaj se ženske hvalite… Kdo je pa izumil pralni stroj? Moški!” Ampak tudi kura znese jajca, pa znam jaz zanesljivo nardit boljši biskvit. Mislim, da ta debata nima konca… 🙂
Da bi pa moški to brali zato, ker bi radi razumeli ženske? Ja, ziher. Jaz sem pa včeraj zvečer srečala marsovca.
Radovednost hodijo past, kaj pa drugega. Čenče prenašat. Nisem še videla ženske, ki bi na skrivaj brala Men’s Health, zato pa kar nekaj moških, ki listajo Cosmopolitan. “Kake bedarije so tu not; pa kak lahko to sploh bereš…” In tako kaki 2 uri, dokler ni vsebina predelana. Punce, vam je to kaj znano? 😉 Ma, pustimo jim veselje, da bojo lahko jutri spet pametovali ob jutranji kavi…
ja, tud meni se gravža, ko se eni tu dobesedno naslajajo nad ženskimi intimnimi izpovedmi… no, pa saj sem že napisala svoje pod temo o zaraščenosti ali kaj že, glede tistega eddna…
Saj niso anonimne izjave, so intimne, ampak kako naj prepričimo moškim, da to ne bi brali.??
Veste ženske, tudi moški radi čvekajo, ker pa se to ne sliši dobro, pa raje sledijo ženskemu čveku, revije pa tako ali tako vse prebereje tudi ženske revije, tiste še raje.
Joži, tista o biskvitu me je pa prav nasmejala, ja tudi to je čvek in to dober .-))
primož
Ja, Primož omogočil si nam ga ti, zaradi žensk, se pravi nas pa deluje, zanimivo aneda, ma je pač tko, da je vedno eno pogojeno z drugim, kva bi me brez tebe. Hvala za ženski čvek!!
Kar pa se moskih kle tiče, zakaj ne, naj uživajo z nami in se kaj pametnega dodajo z moške strani-pogleda. Uni, ki pa samo zezajo, pa itak kmalu nadaljujejo pot drugam.
> Ma, pustimo jim veselje, da bojo lahko jutri spet pametovali ob jutranji
> kavi…
Hehe… Prides zjutraj na kofe v sluzbi.. pa slisis od dedca: “Matr, ejga.. a ves, da je vcer ena na tistem forumu pisala, da…”
“tistem forumu”… mi deluje, kot pogosto obiskana lokacija, ce je dovolj opis “tistem”… da o temi, da cvekajo pri jutranjem kofetu dedci o tem, kaj so na babjem mestu prebrali sploh ne bi…. :))))))
AAA
Jaz si tudi postavim vprašanje: Kaj bi jaz brez žensk ? :-)))
doma imam svoje kar tri. Pa mi ni nič hudega.
primož
Kar pustmo jih, se bojo vsaj (upam!!) kaj naučil o ženskah. Sej berejo tko al tko, če pa še kakšno rečejo, tud prav – no ja, vsaj niso prikrite p****! :)))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.