Kaj počnete
bluzim.. na antibiotikih.. sin me vprašal, kaj je v njih, ker se mi kar neki rola.. rola rola se mi zdej.. hehehe.. un komad od bigfutov mi gre zdej po glavi.. mam tamlada dva doma, čakam da se spravita kuhat, obljubila sta že.. hahaha.. ampak rezervni plan je, da bom naredila nekaj osvežujočega in okusnega..
neki po yt gledam.. za nobeno serijo ne bi vedela, že dolgo nisem nič gledala, od kar je bilo konec mojih forenzikov..
sem na morju na debelem rtiču, trenutno v bifeju na pivu. celi dan si ga že drkam na divji plaži na dve mlade italijanke 15 in 16 let, sedaj jima nesem sladoled. sem že precej izčrpan , špricnilo mi je dvakrat, da bi mi še dvakrat komaj čakam. je rekla, da mi bo zvečer pokazala še pičkico da bom lahko drkal nanjo. se šparam zdej. na morju sem vsak drugi dan, denar imam dober avto tudi in ne hodim v službo
Zartrose, 22.06.2025 ob 15:26
bluzim.. na antibiotikih.. sin me vprašal, kaj je v njih, ker se mi kar neki rola.. rola rola se mi zdej.. hehehe.. un komad od bigfutov mi gre zdej po glavi.. mam tamlada dva doma, čakam da se spravita kuhat, obljubila sta že.. hahaha.. ampak rezervni plan je, da bom naredila nekaj osvežujočega in okusnega..
neki po yt gledam.. za nobeno serijo ne bi vedela, že dolgo nisem nič gledala, od kar je bilo konec mojih forenzikov..
kaj si pičanc, 22.06.2025 ob 15:29
kaj si rejni pičanc da si poleti na antibiotikih. sem ziher da si cepljeno in imaš uničen imunski sistem
tretjič v lajfu na antibiotikih drugač.. proti kovidu nikoli cepljena, če si mislil na to.. potem so me še klicali, da sem bila v stiku z nekom, ki je zbolel za ošpicami, kaj porečeš na njegovo imunost sredi poletja a..
Šnelca_783, 22.06.2025 ob 15:33
Jem biskvit z marelicami in breskvami in tuhtam pa nikoli nic ne stuhtam kako naj resim problem…nespecnost, zgodaj na sprehod in utrujenost…vsakic isto.
Tu nas je kar nekaj, ki smo ti že večkrat svetovali, da najdi način in pojdi čimdalj stran. Če je lastnica hiše, kjer živiš, mama, se skušaj pogovoriti z njo. Da najdeš Mirin se rešiš problemov, je vredno iti tudi v najem. Zakaj ne storiš tega?
sem na morju, 22.06.2025 ob 15:28
sem na morju na debelem rtiču, trenutno v bifeju na pivu. celi dan si ga že drkam na divji plaži na dve mlade italijanke 15 in 16 let, sedaj jima nesem sladoled. sem že precej izčrpan , špricnilo mi je dvakrat, da bi mi še dvakrat komaj čakam. je rekla, da mi bo zvečer pokazala še pičkico da bom lahko drkal nanjo. se šparam zdej. na morju sem vsak drugi dan, denar imam dober avto tudi in ne hodim v službo
Za tistega drkalca
Koliko semenske kvote pa ti imaš jebela? Pazi na prostato, zna ti na stara leta nagajat, če boš preveč onaniral. Kako pa to, da nimaš prave punce? No saj me ne briga, samo me čudi da non stop drkate in da se vam ne zalušta pravo dišeče žensko telo …
Jaz trenutno jem lubenico, ki paše na tej vročini
za sm na morju
Ti nisi človek, ti si ostanek cesa je narava pozabila odstranit. Edino, kar si v življenju zmožen nest otroku, je sladoled in še to zato, da si ga lahko greš drkat na njegovo najstniško telo. Si resen dokaz, da se dno lahko še poglobi. Misliš, da si frajer, mislis, da si faca ? Ne, si samo prazna lupina, internetni izmeček brez dostojanstva. Nihče ti ne zavida, nihče se ne smeji s tabo – smejimo se tebi. Nisi frajer , nisi provokativen, si le ena sama žalost s telefonom v levi roki, da mas desno frej. In če je sladoled tvoj največji doprinos človeštvu , potem si že zdavnaj bankrotiral kot oseba.”
Večkrat svetovali, 22.06.2025 ob 15:41
Tu nas je kar nekaj, ki smo ti že večkrat svetovali, da najdi način in pojdi čimdalj stran. Če je lastnica hiše, kjer živiš, mama, se skušaj pogovoriti z njo. Da najdeš Mirin se rešiš problemov, je vredno iti tudi v najem. Zakaj ne storiš tega?
Odgovorim, sicer ni to tema, z besedami pokojnega starejsega gospoda ki je pred 1m umrl in mi v zadnjih 2 letih zivljenja pomagal oz edini razumel kaj je to narejena vlaska magija, katerega je ubila 1m nazaj.
Torej z njegovimi besedami: ne bo pomagalo in ne bo uspelo, ker je tako narejeno.
Edino dr.Lopatič je resitev za vlahinjo, z njeno smrtjo se tudi magija konca.
Zvedela sem da je dan pred smrtjo sel v cerkev svecko prizgat, zase za svoje zdravje, zascito. Bil je v vec kot 3 cerkvah in nikjer svecka se ni hotela prizgat. Ce bi bila takrat z njim bi mi bil ALARM da se svecka ne prizge ker bo zivljenje ugasnilo, bi ga peljala eksorcistu…oseba ki je bila z njim ni postekala.
Ta moj istrski prerok ne verjamem da mi bo hotel naprej pomagat, ker ve da je ta gospod placal ceno s smrtjo.
Brina5, 22.06.2025 ob 16:01
za sm na morju
Ti nisi človek, ti si ostanek cesa je narava pozabila odstranit. Edino, kar si v življenju zmožen nest otroku, je sladoled in še to zato, da si ga lahko greš drkat na njegovo najstniško telo. Si resen dokaz, da se dno lahko še poglobi. Misliš, da si frajer, mislis, da si faca ? Ne, si samo prazna lupina, internetni izmeček brez dostojanstva. Nihče ti ne zavida, nihče se ne smeji s tabo – smejimo se tebi. Nisi frajer , nisi provokativen, si le ena sama žalost s telefonom v levi roki, da mas desno frej. In če je sladoled tvoj največji doprinos človeštvu , potem si že zdavnaj bankrotiral kot oseba.”
tebe kurbo dvolično pofukano smrdljivo pa moti en neškodljiv drkalec. če puncam ne bi bilo všeč bi šle stran.
podpis še en drkalec na plažah jebenti mater
Grenivka422, 22.06.2025 ob 15:43
Za tistega drkalca
Koliko semenske kvote pa ti imaš jebela? Pazi na prostato, zna ti na stara leta nagajat, če boš preveč onaniral. Kako pa to, da nimaš prave punce? No saj me ne briga, samo me čudi da non stop drkate in da se vam ne zalušta pravo dišeče žensko telo …
Jaz trenutno jem lubenico, ki paše na tej vročini
razlogi so
1.Lahko zanosti
2. Večina žensk je bolnih tam spodaj ali v telesu, spolne bolezni, gljivice , spisek je dolg, pri drkanju na daljavo teh skrbi ni
3. Tiste nad 25 recimo so že ohlapne , estetsko neprivlačne, seveda so ene ful lepe še
4.Moram bi jaz njej všeč ona pa meni, to težko prideš do tega
5. Če bi našel, lepo samsko zdravo ki bi bil siguren, da noče zanosit problem rešen.