Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj počnete popoldan, ko pridete iz službe….

Kaj počnete popoldan, ko pridete iz službe….

… zdaj, ko e že temno, ni za biti zunaj, čistiti se mi ne da, sem zeloooo utrujena, a je tu družina, fanta sicer imata svoje obveznosti, mož tudi, jaz pa se vlačim sem in tja in imam slabo vest, ker ne zmorem nič delati.

Takoj po službi na kolo.
Potem pa še kako plavanje pa kaj preberem, vmes seveda jem. Pa še malce TV pogledam.

prednost, če nimaš otrok, je, da lahko počneš, kar ti paše. Včasih popoldan ne počnem totalno nič. Oziroma, nič takega, čemur se reče delo. Kaj preberem, malo visim na računalniku, pletem, gledam televizijo… Če se mi da pa če je lepo vreme, grem na kak sprehod, včasih gre še mož z mano, včasih v štacuno (ko je že nujno treba it), če sem super pridna, kaj pospravim, zlikam, spečem kakšno sladkarijo… Evo, počnem vse živo, ali pa tudi nič.

vam tašča skuha kosilo ali ga bo moral mož, potem ko bo prišel zmatran iz bifeja.

Ne vem po tem ko pridemo domov tem med 17:30 in 18:00 je itak hitro 20:00 ko gredo otroci v posteljo. Tako da najprej nekaj skuhamo, ali pa na hitro pripravimo za večrejo, potem se pelje in gre iskat malega na trening, odvisno od dneva kdaj je trening, pa malo ponovimo, sprašamo otroke, o šoli, kaj pa vem je hitro okoli tista dobra ura. Potem je pa potrebno že otroke pripravit da se grejo tuširat, pa umijemo zobe in počesi pravlice, pa branje.
Če ni treninga pa gremo včasih za kakšne pol ure ali pa slabo uro mal na sprehod, pa kaj če je tema saj imamo lučke in odsevnike. Otrokom je to še bolj zanimivo.

dvakrat na teden fitnes, takoj po službi
ob petkih obvezno daljši sprehod/pohod kar do poznega večera
1x teden trgovina in kava
kar ostane časa: urejam stanovanje, rože, vrt (nekaj pridelka je še za pobrati), grob, knjižnica, čistilnica, vsak teden se dobimo s katero od prijateljic, enkrat na 14 dni cca grem k tašči
skoraj zmanjka mi časa za: frizerja, nohte
absolutno nimam časa za: TV (pa mi je žal)
Čez vikend se metle, cunje, sesalca ne dotaknem! Vikend je moj!

Počnem, kar hočem in kar mi paše.

Tašče nimam, moža nimam tako, da nimam takšnih problemov kot jih imaš ti.

Tašče nimam, moža nimam tako, da nimam takšnih problemov kot jih imaš ti.[/quote]

se ne čudim:-)))

Ona me čaka, ko priden iz službe in najprej kakšne pol ure seksava, potem pa niti ni važno…

Tašče nimam, moža nimam tako, da nimam takšnih problemov kot jih imaš ti.[/quote]

se ne čudim:-)))[/quote]

Še ena, ki zavida vsem, ki niso v taki situacijo kot ona….

Še enkrat vas vprašam: kdo vam je kriv, da ste se v življenju zaradi tega, kaj bodo rekli sosedje in žlahta, zapletli v situacijo, kjer niste srečne?

Uboge :)))))))

Še po poti domov imam en kup načrtov, kaj vse bom postorila doma popoldan. Ko pa nekaj na brzino skuhamo in pojemo … se mi pa čisto nič več ne da. Pa tako se je fajn s kakšno knjigo zleknit na kavč (“samo za 15 minut” – ja, seveda!).
No, včasih je seveda treba kam peljat otroke ali jima kaj pomagat za šolo (če že ravno prideta s kakšnim vprašanjem), pa če imam res dober dan mogoče še kaj malega pospravim, ampak ….
Sicer se spravim 2x tedensko zvečer na rekreacijo in pol na pijačo – ker imam fiksen termin in sem dogovorjena s prijateljicami, če ne, se mi še to ne bi dalo.
No -seveda sem potem zvečer vsa sitna, ker doma niso stvari urejene, in imam za naslednji dan spet kup idej, kaj vse bom postorila 🙁

Ti seveda možička ki pride “utrujen” iz bifeja vsak dan, strežeš kot kralja, ker se ga bojiš…Žalostno.

se ne čudim:-)))[/quote]

Še ena, ki zavida vsem, ki niso v taki situacijo kot ona….

Še enkrat vas vprašam: kdo vam je kriv, da ste se v življenju zaradi tega, kaj bodo rekli sosedje in žlahta, zapletli v situacijo, kjer niste srečne?

Uboge :)))))))[/quote]

jaz sem čisto srečen.
ker se nisem poročil s kako mono, ki ne ve kaj bi delala.

…No, pa ste se spet zacele obtozevat in udrihat ena po drugi…. bolano!
Pa kaj komu mar, ce imajo eni tak drugi pa drugacen nacin zivljenja!?! Nihce ni popoln, je pa v prednosti tisti, ki zna svoje napake sprejeti ali pa jih korigira! Ena sama fousija, res.
Jest zase vem, da imam tako razgiban sluzben urnik, da preprosto ne morem imet nekih fiksiranih obveznosti v prostem casu, ker bi jih na mesec lahko obiskala 2-3x in mi je skoda denarja potem. Ce delam dopoldan potem se nekako gre, da razvozim otroke na treninge in jih grem iskat, ce popoldan imam komaj dovolj casa, da vse porihtam in skuham, ce sem pa v nocni, pa itak ne morem nic, ker nimam energije za nic. Poleg tega mi vcasih pac ne pase delat nic- slaba vest gor ali dol, tudi jest sem samo clovek! Drugic mam pa dve uri casa, mi pa rata vse spedenat, it na luft, sebe ustimat…, skratka odvisno. Sem svobodna in to sem si uspela izborit. Kdo pa pravi, da moramo zenske z familijo skoz samo na druge gledat!?

Peljem psa na dolg sprehod, ne glede na temo in vreme. Potem trgovina, če je nujno, kaka knjižnica, kava s prijateljico, doma kaj poštimat (perilo itd)… pa je večer. TV, knjiga, spat.
Med vsem tem pa seveda še hrana.

Pojem kosilo. Na hitrco pospravim (5-10 minut), potem pa se skupaj z družino odločimo, kaj bomo počeli. Včasih gremo na obisk, na sprehod ali v trgovino.

pa vse tiste, ki kuhajo med tednom za kosilo recimo: bučno juho s popraženimi semeni, piščančje fileje v smetanovi omaki z žafranom in veliiiiiiiiiko skledo solate, za sladico pa vanilijev puding s kakijevim pirejem, ki vsak dan vse posesajo in pomijejo po tleh, prav vsak dan pomijejo wc, se igrajo z otroki, jim pomagajo pri učenju in igri, preden gredo pa spat pa še vsak večer operejo vse pižame od prejšnjega dne, da o brisačah sploh ne gevorim??? :))

New Report

Close