Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj podariti prijateljici za doktorat?

kaj podariti prijateljici za doktorat?

pozdravljeni!

že nekaj dni se ubadam s vprašanjem, kaj podariti najboljši prijateljici , ki bo drug teden doktorirala? kaj bi/ste podarili vi? prosim za nasvete

hvala in lp

Kakšno dobro knjigo – priročnik, s posvetilom seveda.
Kakšen zlat obesek, uhane ?

Veliko odvisno od tega kako globoko si pripravljena seči v žep.

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Mnogi od tistih, ki so prisotni na zagovoru, prinesejo rože, nekateri bližnji tudi kakšno darilce. Jaz sem dobila eno vazo (od več prijateljic skupaj), en kristalni pladenj in eno luškano figurico sovice s kvadratno čepico (tako kot jih imajo ameriški dijaki, ko končajo šolanje), od domačih pa verižico in prstan. Jaz vem, da sem bila prav presenečena, ko sem dobila teh nekaj daril, bolj se mi je zdelo logično, da jaz njih “častim” ob doseženem uspehu.

Jaz bi ji podarila kakšno zlato malenkost, po možnosti kaj v zvezi s področjem, iz katerega bo doktorirala… ali pa kakšno dobro knjigo, teh ni nikoli preveč

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

ker sem doktorirala 6 dni pred porodom, je bilo to moje najlepše darilo :))))))))))))))
pa tudi ostali so mi prinesli kaj za malega, zame samo kako kremico (za razvajat mamico). mislim, da so mi le kolegi iz službe podarili knjigo za dosežen dotorat.
če sem iskrena, nikoli (niti za diplomo ali magisterij) nisem pričakovala kakega darila.
po moje je zlatnina ipd. dragocenosti pretiran poseg 😉
kaj simboličnega ali koristnega morda, da jo bo spomnilo na dogodek.
glede na to, da je najboljša prijateljica, ji lahko narediš kak oseben albumček ali podariš beležko, v katero zabeležiš njeno pot izobraževanja do doktorata na komičen način. morda tudi kakšne dogodke, ki niso izključno študijske narave: čage (saj tako rečete v MB, a ne?), pijača, fantje, kakšne neumnosti, ki jih je (če jih je) naredila …

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close