Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pomeni…

Kaj pomeni…

.. da prideš domov in te čaka nekdo , ki te ma rad in te spoštuje :)?

.. da si zgrešil hišo :))))))))))))

no tole je zralo na zelniku Ane Lize .. gune od Maria 🙂

hm..mene čaka moj najdražji…:-))
le da me ima rad samo tedaj, ko sem lepo tiho in mu ne ugovarjam:…
Ti, Jani, boš še nartabel uganu, da je to verjetn zlo velikrat:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jani, a bi si ti 17. 12. v dogovorjenem času vzel kej lufta zame?
Spet te vabn na en nočn randi:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

no sej… tole kar sem napisal.. ne velja za pr nam doma in.. to je moje veselje 🙂

živjo štefi .. še v službi al že.. frej :)?

ni za vprašat 🙂 ampak.. 17. moram preverit, če nimam zasedeno… ti sporočim jutri, prav :)?

:))))))))))))))))))
ga malo sračka tale Ana Liza………… ;)))))))) dejansko ima pa doma prou fajn Tiča, mislim Gašperja Tiča………… mater tak tip, pa tak priimk ;)))))))

čau Janč, sakrabolt nazaj, a bo zima al ja?

nej važnu kako gre priimek.. važno da je tič :)))))

ja, zima valjda bo.. jo že čutm v nosu, grlu in po kosteh.. čiham piham inu kostoboljam :))

živjo Hely :))

Janček…če boš kdaj v lajfu v priliki, pojdi ta dva zakonca gledat v komediji “Agencija za ločitve”.

Crkneš od smeha, res !

Sicer pa ji vse tekste za Maria, res spiše mož Gašper, je pa ona tako usekano neposredna, da vse kar reče zaživi v eni drugi luči, :))))

Za zanimivost naj ti pa povem, da ju v Pivki večkrat vidimo, saj si je familija uredila hišo, vikend, v eni vasi streljaj od moje, tako da ju imamo že kar malo za “naša”.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Si zgresu pasjo uto,najbrz?
;-)))

🙂 Saško, če prideta kej sem v naše kraje – mimogrede, blizu – na Golniku se je pred leti zdravila, ju seveda grem gledat, ker je ona res.. ena faca 🙂 Ne dvomim, da je komedija res.. za gate trgat :)))

može bit, može :)))))))))))

živjo SP!!!!

bova mela enga orng motorista, ki tekmuje v evropskem pokalu:-)))
a te bo to premamilo?

Mene bi že, pa mi ne lovi frekvenca
:((((

če bom mel frej… zmenjeno 🙂 Sam ne vem če nimam z 16. na 17 popoldan eno žurko 🙂

a to je z 16. na 17.? al z 17. na 18.?

Kje s pa še vidu novembra žurat, no !

:)))))))))))))))))

…jaz imam pa mucka,prijaznega,scartanga….

Jani !!!

Jaz pa kužka. fulll je moj !

ti pa pošljem za ene pol kile frekvenc, a bo zadoščal?
:-))
dobr jutr saš

16. 15 min. do polnoči prideva gor, ob 00.01 , že 17.12. pa ti spustiš ta prv džingl

nč ne bo… mam popoldan ene čudne obveznosti in ni da bi se zanašal na to da bom pameten in se lahko zvečer prikopal do radia 🙂 Pa še potem v petek zjutraj je služba… Žal štefi, ne bo šlo 🙂

dobro jutro pa.. ej.. petek je :)))

no viš.. to bo šele decembra :)))))

jutro Saško!!!

ej štefi.. sfalil datum.. lahko se zmeniva za tisto kratko noč :)))) mam fešto šele 17. popoldan :))))) kaj bo živo :)))

zdej mi je pa že žal, da ti nisem nastavla drgačne vabe:
da bodo, recimo, prišle plesalke iz Kleopatre :-))))))

na to bi pa prjel, ane?
:-))))

evo Jani, tko!!!

pride tist motorist, pa 6 plesalk, ki bodo ob drogu samo zate plesale !!!

evo.
a bo OK?

:-))))

PS
te bom dala na seznam,!

New Report

Close