Kaj pomeni MGTOW?
Ajoj, še nekaj, tudi v nosek ne pozabi tampončkov vstavit, vidiš kako sem dober in skrbim za tvoje težave. A ni tako cUceK
nas general je moski kot se sika!!!
Mi je v veselje, da takšna, hm, “čustva” gojiš do njega.
Lahko rečem samo, taprav MGTOWjevec si ne bo cele dneve in noči razbijal glavo zarad ene fuknjene babe.
za ozent:-)
srećko 5, kaj si ti za ena kurba slinasta?
Pssssst!
Eni ste se prav potrudili interpretirati MGTOW tako kot vam najbolj ustreza, da se pocutite vec vredni. Med tem pa marsikari MGTOW spancira in fuka modele, ki ji sami samo po televiziji gledate, lol.
MGTOW filozofija je za zaostale “moške”, oz. nedozorele “fantke”, ki si domišljajo, kako so kul, ker imajo samo plehke veze ali pa celo niti kavsajo ne.
V resnici gre pa za čustveno poškodovane, invalide in tipe z nizko EQ, ki nimajo dovolj jajc za kakršnokoli razmerje, niti z moškimi prijatelji, niti z ženskami kot partnerkami, ker so pos.rani od strahu, da bi jih kdo ranil. Nesposobni vzpostaviti socialno mrežo se duvajo po forumih, koliko so jih nategnili in zaj.ebali, medtem ko med prazniki osamljeni sedijo pred TVjem in PCjem, ali pa se zadevajo z drugimi, neelektronskimi substancami. Po navadi seveda tudi živijo na varnem pri mamici do 60-ega leta, da jih kaka kikla ne ugrabi.
Žalostno, žalostno.
Čemu ves ta trud tako počez čim bolj slabšalno”definirati” relativno široko paleto ljudi, kot so MGTOW?
Lepolaska, raje se vprašaj zakaj bi naj v tebi moški videl kaj več od morebitne kandidatke za občasnico, če sploh. In že boš bliže vsaj enemu od razlogov za MGTOW. Nima veze s strahom pred tabo, ranjenostjo, nizkim EQ, itd. Razlog si ti sama; to kar si in kako se obnašaš. Enostavno, si neprimerna za karkoli več. Torej? Začni s pometanjem pred lastnim pragom. Na svetu je vse več takšnih kot si sama, lol.
Oh, me ne skrbi, luzerji tvoje sorte vidite vsako žensko kot občasnico, ker ste nesposobni partnerske veze. 🙂 Vidi se vam na 10 km, da blefirate, zato se vam tudi dobre ženske ognejo v velikem loku po minuti pogovora z vami. In ker nimam narcistične mentalne motnje, kot vi, mi je tudi dovolj en sam moški, že leta. Zakaj bi se luštna dobra ženska ukvarjala z zgubami, ki lovijo kešurine po lokalih in si lažejo, kako seksajo samo s “hudimi” ženskami? S svojimi kurjimi možgani se niti ne zavedaš, da nam delaš uslugo, ko nas “nočeš za resno vezo”.
O definiciji luzerstva bi se dalo marsikaj povedati. S svojo domisljijsko predstavo MGTOW in mene osebno pa si lepo pokazala kako nizko si nas moras predstavljati, da se pocutis nekaj vec vredna. Sem ti ze davno napisal, da si lahko lepsa in mlajsa kot si, in z duplo placo kot jo imas, pa si v primerjavi z mano ne le manj uspesna in ampak tudi manj zazeljena pri drugem spolu za tisto s cimer se mi tukaj duvas da furas, kao resno zvezo.
Ti imas jebaca s katerim se ze leta gres neko obcasno pavsalno zvezo, ki ni niti pravno formalno definirano kot zveza. Ampak tebi vec kot ocitno tega se ni uspelo osvojiti. To je tvoj claim to fame, fracatela?!? Ne se no smesi.
V bistvu je ravno tvoj tip neka vrsta MGTOW. Na tebi ne zgublja denarja. Saj si se zama s tem hvalila, kokos. Nic ne tvega, da bo izgubil, ce gresta narazen. Kapis, kokos? 🙂 Pofukas ga ravno toliko kolikor me pase. Drugace povedano, v svoji postli te ne rabi gledati vsako noc. Ti bi naj moske poznala? Glupaca prepotentna. Pa se za praznike, dopuste, sport, ko mu je, ima zvesto druzbo. Ti pa si domisljas kaksna asica da si. Komedija… lol
Se tega ne ves kaj je resna zveza, kaj sele kaj je MGTOW in da te en tek fura. Pa se mi lotis pametovat razloge za MGTOW. Kolk si ti prbita… 😀
FYI, se do kolen mi ne prides. In to v nobenem pogledu. Stekas? Zame si prestara, pregrda, pregroba, preneumna, predomisljava, … da bi te hotel pofukati. Pa ce mi vlazno fraco pred nos pomolis. Kaj sele, da bi te zelel za resno zvezo. Koza prismuknjega, lol. Kaksne koristi imas od fukfehtarskih luzerjev, ki te vidijo kot kanto za spermo? Kvalitetnim tipom je tvoj gobec ogaben. Samo podoben neandertalec izpod Pohorja te lahko prenasa. Nisi edina. Vse vec vas je. In eni MGTOW vas furajo. Dlje jim pac ne nese. Moja merila pa so hvala bogu lahko visja.
Pa pazi da ti tista koscena rit ne zmrzne. Eni smo na lepsem, z lepsimi, boljsimi, zagretimi. Pa menda ja ne mislis, da tvoj jebac ne bi raje uzival z mojo punco? Sem kaj ko si mi domet le ti… lol
Sem prepričana, ja, da moj raje ne bi bil s tvojo “punco”. Mentalno uravnovešenih moških domišljijska bitja ne zanimajo 🙂 kot MGTOW-ovec, je seveda nimaš, kajne? Čeprav si jo podzavestno seveda želiš, žensko, s katero nisi v resni vezi in jo imaš bojda le za seks dojemaš očitno vseeno kot svojo punco in jokaš doma v povšter, kako tazadnje kešurine sploh nisi hotel, po tem ko ti pobegne z nekom boljšim.
Sicer pa nimam nič proti vam, če to misliš. Me zelo veseli, da se emotionally challenged ne razmnožujete in ne trosite okoli svoje sesirjene sperme. S tem ste naredili uslugo človeštvu. Kar obdrži svoje defektne gene še naprej zase in za svojo mamo, ki ti bo kuhala do svojega bridkega konca – kaj hočemo, kazen mora bit, če ti rata vzgojit večnega otroka s posebnimi potrebami.
To so si spomnili užaloščeni moški kot protiutež feminizmu. Nobene posebne zgodbe ni v ozadju, razen tega, da vsi moški ne prenesejo zavrnitve s strani žensk in ko se jim nič hudega slutečim to zgodi, gredo s surlo na rami po svoji poti.
To so si spomnili užaloščeni moški kot protiutež feminizmu. Nobene posebne zgodbe ni v ozadju, razen tega, da vsi moški ne prenesejo zavrnitve s strani žensk in ko se jim nič hudega slutečim to zgodi, gredo s surlo na rami po svoji poti.
[/quote]
-;)))))
Dobro in razumno pisanje, ampak kure, ki živijo v površnih vezah na ločenem bivanju še evdno trdijo, da ti nisi zmožen veze, one pa so, lol.
Sej pa nismo študentje, da se bo vsakemu f.ukarjenju reklo resna zveza, madona.
Sej si ti tud nesposobna, partnerke veze namreč, kr podaj si roko z nami neresnimi. resne ženske tvojih let imajo može ali izvenzakonske partnerje, otroke, s partnerjem skupno premoženje, kjer oba izgubita, če gresta narazen. Kaj tvoj jebach, s katerim se hvališ, izgubi, če te brcne v rit?
Tolk pišeš o neki resni vezi, a to resno vezo interpretiraš, kot da si stara 20, zbudi se, ersne ženske tvojih elt so v drugem filmu, ti si v neresnem čolnu, kot vsi, ki jih preziraš.
je rekla da so mgtowci neuravnoveseni custveno… pa ja de, kaj pa ce preprosto pac vidimo da ste fukjene v glavo pa je to to? baba ni druga kot fukvreca, kaj druga ni vredna… tak pac to je… je ze jon lajole al kaj je na youtube povedal… dobre ste za stiri stvari… pucanje, kuhanje, pizda pa pizda od njene seke… peace
Puščavniki, samotarji.. so obstajali od nekdaj. Samo oni niso na glas razglašali, kako “Ne potrebujejo ženske”, temveč so to raje aktivno prakticirali.
TO je bistvena razlika.
Američani niso glih odkrili tople vode z MGTOW. Pri Italijanih že najmanj 40 let obstaja fenomen večnih samcev, mamonov. Pa tudi prepričan sem, da so vzhodne evropske države polne samskih dedcev. Če lepe Ukrajinke jagajo bogati zahodnjaki, se mora nekje skrivati lepo število samskih Ukrajincev.
hočeš nočeš, vedno večja samskost moških in žensk je dejstvo, le razlogi so različni.
Pozdrav,
Interesantno, kako se vse, kar je drugačno od prvotnih norm, takoj izloči in napade. MGTOW je zanimiva ideologija, katere bistvo je daleč od marsikatere izjave napisane pod to temo.
Žalostno je dejstvo, da so skoraj vse ideologije mišljene kot dobre in jih kasneje osebe obrnejo v svojo korist in umažejo. In isto bo z mgtow in je bilo s feminizmom, kar je tudi povod za nastanek mgtow.
MGTOW je angleška kratica, kar jasno pove, da je proizvod družbe čez lužo. Ameriška družba/kultura je drugačna od naše (na žalost so razlike vedno manjše), tudi zato pri nas razumevanje mgtow prihaja s časovnim zamikom.
Ali je to najboljša možnost(ideologija) za moške današnjega časa? Ne. Predvsem, ker mgtow ni docela jasna ideologija in je zelo fleksibilna, ter se jo lahko izkoristi v slabe namene (podobno kot svete knjige berejo na zelo različne načine). Ima pa v sebi veliko razmišljanj, ki bi jih priporočal predvsem moškim, kot tudi ženskam.
Pametna oseba razmišlja s svojo glavo in najde svojo pot.
Forum je zaprt za komentiranje.