Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pomeni MGTOW?

Kaj pomeni MGTOW?

Slovenia? O yes, of course, next to the Czech Republic…

zanimivo kake se svobodni sužnji poslužujete ženskih sramotilnih taktik, ki so vam jih vcepile pravljice na TV in s svojim pogojenim razmišljanjem verjamete da niste najbolj inteligentne budale na svetu. MIsliti s svojo glavo ni varianta a ne. bravo ovčar

Skoraj 40 jih imam in dejstvo da je MGTOW svoboda bi lahko argumentiral pozno v noc. To ne pomeni biti brez seksa, ceprav je precenjen, ce si vsaj malo zavesten in ne popolnoma v reakciji svojih hormonov. To pomeni zavedati se kako svet (moski in zenske) dandanes deluje in se sam odlociti kaj res zelis od zivljenja…

Ženske itak obračajo na svoje.
Kar sem bral povedo to kar bi moral vsak oče svojemu sinu ko se začne zanimati za punce.
Pač da si zbereš takšno s katero se bo dalo živet in imet otroke ne pa samo s tičem razmišljat in si po parih mesecih ” medenih tednov ” nakopati “resno punco”.

Zadnjič bral kako je mož našel kaseto na kateri je bila njegova žena in posnela orgijoo ko je bila na faksu , drugi kako je imel 4 otroke potem po dvajsetih letih slučajno v bolnici neki preiskavi ugotovijo da dva nista njegova ( iskali donatorja ker je bil bolan), do tega da so ene obrale do gat, druge varale na sto in en način…

Pač stvari ki bodo pri nas vse bolj aktualne.

Glejte, jaz sem se pridruzil temu, ker sem imel slabe izkusnje. Ker pac nisem bil dovolj tem glupim, kako se naj lepo izrazim: privlacnim, a manipulatorskim, ‘nevem kaj hocem’, plehkim stvorom, ki skocijo na drugega, ce nisi vec dovolj zanimiv. A zdaj ko imam samozavest, nek boljsi videz, boljso postavo, mam pa kar vec sans al kaj? Hm. Me ne zanimajo navadne ‘kure’, jaz zelim zensko zelo privlacnega videza, ki ima nekaj v glavi (torej malo katera).
Raje j**** manj, kot z vsako. Me to ne moti, saj imam se cas, da vse nadoknadim. A veste katere stvari so edine vredu pri njih? Kuhanje, pomivanje vagina in sestra od njih.
Ne recem, da sem lep, a privlacim pa nekako velik kaj.
Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close