kaj pomeni ta znak na armaturi
To je opozorilna lučka za olje. Preveri čimprej nivo olja in ga po potrebi dotoči. V kolikor sveti že več 10 prevoženih kilometrov bi svetoval, da se oglasiš pri kakšnem serviserju, ker lahko tudi motor “zariba”.
Nis(m)o vsi strokovnjaki za vse. Nekateri razumejo kvantno fiziko, a ne znajo razviti niti malo empatije do soljudi. Nekateri so izvrstni kuharji, a preprosto ne vedo kako se žarnica zamenja. Razumeti morate, da smo si ljudje različni.
Jaz bi avto zaplenila vsakemu, ki se na javnih forumih upa naznanjat, da večkrat vozi izdatno alkoholiziran in niti približno ne upošteva omejitev hitrosti. Za nepoučene: to počne DRRR.[/quote]
Se strinjam, poleg pa dodajam koristno povezavo akcije http://brezalkohola.si/
Jaz bi avto zaplenila vsakemu, ki se na javnih forumih upa naznanjat, da večkrat vozi izdatno alkoholiziran in niti približno ne upošteva omejitev hitrosti. Za nepoučene: to počne DRRR.[/quote]
Troti, ki mislijo, da imajo v avtu aladinovo lučko, so dost bolj sposobni na cesti naredit pizdarijo…
Troti, ki mislijo, da imajo v avtu aladinovo lučko, so dost bolj sposobni na cesti naredit pizdarijo…[/quote]
Hja in ? pač ne ve, kaj je to zaena lučka ! Najbrž vozi novejše vozilo in je to videla prvič. Če bi vozila 15 let stare gare, bi pa to lučko videla večkrat.
Troti, ki mislijo, da imajo v avtu aladinovo lučko, so dost bolj sposobni na cesti naredit pizdarijo…[/quote]
Hja in ? pač ne ve, kaj je to zaena lučka ! Najbrž vozi novejše vozilo in je to videla prvič. Če bi vozila 15 let stare gare, bi pa to lučko videla večkrat.[/quote]ž
Število osvetljenih aladinov sploh ni pogojeno z starostojo kripe ampak z zaostalostjo lastnika…