Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pomeni zadnji dan za vpis

kaj pomeni zadnji dan za vpis

ker se te dni vpisujem na fakulteto, me zanima kako je s tem, Dobila sem pisno, da sem sprejeta in se lahko vpišem osebno ali po pošti vse pošljem, do 8. 8. Piše pošljite najkasneje do 8. 8. Po tem datumu vpisi za prvi rok niso več mogoči – kaj če jaz pošljem zadevo šele v petek, ko je zadnji dan (je ogromno stvari še za narediti, zdravniški ipd.), oni pa dobijo naslednji teden, ko menda vpisi niso več mogoči. Ali prav menim, da se lahko pošlje tudi še v petek oz. četrtek, oni pa potem lahko dobijo zadevo tudi drugi teden?

In pa še, nič ne piše, ali se pošilja priporočeno, menda se te zadeve pošiljajo po navadni pošti, vendar pa, kaj če se na pošti izgubi? Nimam nobenega potrdila, da sem poslala.

Hvala za info,

To pomeni, da moraš nesti na pošto do tistega dne. Torej 8. še lahko oddaš 🙂 Ni važno, kdaj oni dobijo, samo da si ti svoje opravila do napisanega datuma.

Jaz sem svoje poslala priporočeno, saj imaš tako v primeru kakšne nevšečnosti zagotovilo, da si res poslala. Ti svetujem, da pošlješ priporočeno tudi ti.

Hvala za nasvet, bom naredila tako.

Definitivno pošlji priporočeno, da boš imela potrdilo, kdaj si poslala.

New Report

Close