Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ponuditi otrokom na zabavi za rojstni dan?

Kaj ponuditi otrokom na zabavi za rojstni dan?

Konec tedna pripravljava s fantom zabavo za njegov rojstni dan. Odločila sva se, da gostom ponudiva narezek varainto (pršut, nekaj vrst sira, dinja, namazi, francoska…). Ker pa bo med povabljenimi tudi nekaj otrok od dveh do pet let, me zanima kaj bi pripravila za njih. Vem, da lahko vsi jedo kruh pa sir in mogoče tudi malo salame, ampak vseeno bi rada za njih imela nekaj posebnega, nekaj kar otroci obožujejo. Pa še malo bi jim zadeve okrasila (se staršem ne bi bilo treba nič trudit), da bi z užitkom pojedli. Malo sem razmišljala, da bi jim mogoče naredila kakšne male pizze ali toaste.

Z zanimanjem sprejmem vse ideje.

Hvala Mojca

Kolikor poznam take otročke, so bili vedno vsi najbolj “veseli” pizze!

Poleg pizze sem jaz v primeru prijateljčkov na obisku naredila čokoladni fondi, ki ga skoraj vsi obožujejo, pa še zabava je zraven, spečeš lahko palačinke, namesto sladkarij na mizi pa imajo naši radi tudi suhe fige, suhe slive ipd.

Jaz se že prej zmenim za dostavo pice ob točno določeni uri in nimam dela še s tem. Pazi pa, ker eni ne marajo gob, drugi pršuta ….. Zato naročim več različnih pic in jih narežem na kose, pa naj si vsak vzame kar želi. Tistim, ki je ne marajo naredim tople sendviče.
Enkrat sem imela tudi kanapeje in nihče jih ni niti povohal.
Prijateljica pa ima drug način (verjetno za otroke bolj zanimiv). Pripravi jim testo za pico, potem pa si jo otroci ( po 2 ali 3-je skupaj) sami obložijo in še zabavajo se zraven.

Moje izkusnje: kruhki s Poli salamo ali Nutelo, cips. Konec. Seveda se jim zdi tudi pizza odlicna… 😉

New Report

Close