Kaj poveste ẓ̌upniku na spovedi?
m & m bonbon, 23.11.2024 ob 20:34
Se mal zlažete ali iṣ̌č̣ete resen psiholoṣ̌ki pogovor? Vam zadostuje? Priznate prevare partnerjev, zlobne misli in dejanja in kakṣ̌no pokoro vam naloẓ̌i?
Jaz se navadno zlaẓ̌em, da imam mir. Nisem preprič̣an o anonimnosti.
da se mu lahk poserjem u njegova lažniva usta. koliko imajo ti gnoji grehov jih nobeden državljan nemore imet..pedofili in pedri bravo župnija.. pa bravo glupi narod ko jim zelence še kar naprej nosite hhehe 😀 nemorš vrjet ja jutri te bo jezus rešu pa te nategnu v ritko da ti bo plapolala še 3 dni po tem
Rezi*, 24.11.2024 ob 01:03
zmolim*
Gledam pa glih na tv, kako gredo ženske kurbirsko z arabci skoz. Denar kupi marsikaj, k* pa ostanejo te skoz. Pol je pa premalo denarja, da rešijo koga iz ala blišča. Jeba dubajska.
Imaš lušte? Sem gledal ta film pred časom. Verjemi,da je resnica še bolj brutalna.
Eh, parkrat sem šla iz firbca probat se spovedar. V bistvu nisem nikomur nič grdega naredila. Same lepe stvari. Širim ljubezen.
Pa to povem temu fajmoštru. Kaj pa on? Da naj zmolim pet zdravamarij…. Tačas bi že kakemu invalidu lahko pomagala nesti nakup čez cesto. Bedarija je to.
Prava molitev je takrat, ko narediš kaj dobrega, ne pa takrat, ko recitiraš neke pesmice, ki se povrhu niti ne rimajo.
Monspoved, 24.11.2024 ob 01:18
Eh, parkrat sem šla iz firbca probat se spovedar. V bistvu nisem nikomur nič grdega naredila. Same lepe stvari. Širim ljubezen.
Pa to povem temu fajmoštru. Kaj pa on? Da naj zmolim pet zdravamarij…. Tačas bi že kakemu invalidu lahko pomagala nesti nakup čez cesto. Bedarija je to.
Prava molitev je takrat, ko narediš kaj dobrega, ne pa takrat, ko recitiraš neke pesmice, ki se povrhu niti ne rimajo.
Nisi povedala, če si se jebala?😁