Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pravi o življenju ….

Kaj pravi o življenju ….

T.Križnar:

“Življenje je darilo. Darilo se spodobi sprejeti, si ga ogledati, pa tudi prejeti, občutiti, povonjati,okusiti, uživati in uporabiti… Darila so namenjena v dobro. Vsak dogodek, tudi velik problem v sebi nosi darilo-izkušnjo, doživetje, smisel življenja”.

Vzemi si danes delček tega daru, prijatelji!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, je taku… in kdor ne spoštuje tega, ne spoštuje sam sebe 🙂

Lep dan Marija, pa n’č dežja.. pa snega :))))))))))))

Dežek je lahko, ljubi moj prijatelj, ga obožujem, čeprav si ga danes in jutri ravno ne želim, imam druge opravke, pri katerih dežek ravno ni primeren. Snega pa …. no, tega pa res ni potrebnega, vsaj še neki časa ne.

Gremo na pir??? Jest ga imam, tukile, v hladilniku !!!! Piksne!!!
Greva na eno!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

čaki… a v službi jemaš hladilnik :)))))))))))))) ?

no, polej pa kar pridem .. na pir :))))

Ja, imam hladnilnik, poln vseh mogočih dobrot, med drugim tudi pira! Sicer ne vem, na katerega prisegaš ti, ali na kozorga ali na Laško, ki ima dobro flaško, jaz vem, da prisegam na Union in pika!

Niobči bi dejal: Jani!!!
Pa ne vem še danes ne, kako to izgleda! Me zanima, kako si si to zamislil in kako si to predstavljaš – TI !

Jaz tulim in vpijem:

Jaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!

hehehe Marija jest prisegam na kozla in na Laško… isto ti je to ;)))))

Marija!!!! tole zgleda jako dobro .. tko.. odločno.. brez ugovarjanja.. :))))

lep vikend Marija in enkrat bo treba spet malo k vam.. takrat pa pridem na hladnega ;)))

Hm , Jani mene boš kar lepo vzel s seboj…ej si zamisliš jaz in ti..do Mariči:))))))) meni se zdi to tko nicy :)))))))))))))))))))

Ej Zajklja!
Herclih vilkomen na zbor primorskega dela obeh forumov v ponedeljek,7.7.03 pri Gorici!
Primorci pač realiziramo hitro tisto,kar vsi skupaj bluzimo in prenašamo v oddaljeno prihodnost!
Sem kar malo zoprn,kajne?
Ampak resnično!prisrčno dobrodošla ti in vsi ostali!
Polkovnik Sp

Joj srček polkovniški , prisrčna hvala za vabilo….samo meni je to tko daleč veš ):

allora , ko bo Ljubljana….pa lahko me kdo objame :))))))))

…..ko smo pa v LJ,te pa nikjer ni!Prav po zajčje!
Cmoki zajček,kljub vsemu!
;-))))))))))))

New Report

Close