Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaj pravite o kandidaturi Peterleta?

Kaj pravite o kandidaturi Peterleta?

Bo zmagal, ima kkašne možnosti, je Pahor boljši kandidat in kdo bi bil po vašem mnenju najboljši predsednik države.

kakšne lastnosti in kvalitete naj ima.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, če bi že lahko izbirala najprimernejšega kandidata za predsednika bi izbrala tebe ali pa vsaj človeka s tvojimi lastnostmi

Zakaj?

zato ker si NAREDIL nekaj dobrega za (široko množico) ljudi
si fer
pošten
ne glede na svoje politično prepričanje dopuščaš drugačno mnenje

Petrleta ne maram, ker je čvekač.

Kakše možnosti bo imel posameznik bo jasno šele takrat, ko bodo znani vsi kandidati za predsednika.
Sedaj sta svojo kandidaturo napovedala dva. g. Peterle in g. Jelinčič.
Po tiho se tudi ve, da je verjetni kandidat g. Pahor.

Okrog tega bo po moje še veliko heca in vsega drugega. G. Peterle je namreč vse prehitel in napovedal svojo kandidaturo. Po svoji objavi je o tem obvestil “pomladne stranke”. Odgovor in podporo je dobil samo od NSi. Če me spomin ne vara, je bilo pred časom nekaj omenjeno, da bo SDS predlagala g. Jambreka.
Meni osebno je bolj všeč g. Pahor.
Kakšne lastnosti in kvalitete pa naj bi imel predsednik države pa je tako in tako popolnoma jasno (ne pripada nobeni politični stranki, ima ugled tako doma kot v tujini, je razgledan, pošten, pravičen in socialno naravnan, in še…..).

Če pa je vse to res, kar je napisala Klementina, potem pa že imamo najboljšega (Primoža). Potrebno je samo vložiti kandidaturo in se pustiti presenetiti.

L.p.

Klementine,

:-))))

Hvala, ampak ne bom kandidiral.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mislite Pahor – ta ostržek?

On je letnik 1964!

Kocjančič mu je vse dal.

Od Kocjančiča žena je rektor (rektal) Univerze v Ljubljani….

Vsakokratni predsednik naj bo vsakokratni slovenski kardinal. Tako bomo prihranili na stroških, pa še ugled ima (npr. dr. Rode).

Za Kučana se plačuje 60~70 Mio SIT apanaže mesečno, za Drnovška se bo pa tudi.

Koliko stanovanj za mlade družine požreta samo onadva!?

Le katolik (npr. Peterle, Capuder, Rejc) živi skromno, od hostije.

Perpetua

*****Vsakokratni predsednik naj bo vsakokratni slovenski kardinal. Tako bomo prihranili na stroških, pa še ugled ima (npr. dr. Rode). ******

Tole z Rodetom je pa dobra ideja.
Pol pa še državo lahko preimenujemo v Rodezija. (da ne bo zamenjav s Slovaško)

Peterle je z svojo solo kandidaturo dobro spravil v kot pomladne stranke. Je pohitel predno se pojavi kakšna Brezigarjeva ali pa Arhar, tako si pa ne bodo upali. Sicer za medijsko popularnost bodo najbrž še uprizorili kakšen zaplet s kandidati, ampak na koncu bodo pomladne stranke morale pod prisilo podpreti.

Drugač je pa popolnoma neprimeren kandidat. Pod njegovo vlado je bil sprejet privatizacijski zakon, ki je omogočil divja lastninjenja, sprejet je bil zakon o denacionalizaciji, ki je preveč radodarno vračal premoženja nekdanjim fevdalcem, pod ceno so prodali stanovanja, denar pa zapravili – (za kaj ne ve noben)….. Skratka, Slovenijo je zajebal za desetletja.

Meni pa Pahor ni niti malo všeč, ker je dvoličen. Pred kamerami se dela vljudnega, v zasebnem življenju ne obvlada najosnovnejših pravil lepega vedenja.

Pahor je pa plod komunajzarjev, ki so Slovenijo še bolj zajebali — ne samo finančno, ampak tudi ozemljsko.

Vsekakor se mi Peterle primeren kandidat.V vseh Evropskih državah to funkcijo ponudijo nekomu ,ki je nekaj naredil za svojo državo ,jo častno zastopal.In to jo on je.Prav tako se mi zdi pošten človek z trpkimi življenskimi izkušnjami.Zna cenit vrednote življenja.Primož ,nič nimam proti tebi,te ne poznam,in v nikakoršnem primeru ne računaj na moj glas)))),Ne nbasedam več tipom z modrimi očmi))))))))))),Jih mogoče imaš????
Ps.šteka mi tipkovnica,oprostite napakam

Predpostavimo, da ostane pri teh treh kandidatih. Jelinčič po mojem nima veliko možnosti, ker se mi zdi, da mlati kar vse povprek. Pahor mi je malo preveč “sluzast”. Počakajmo še malo, kako se bodo stvari res odvijale in ali bo morda še kdo kandidiral. Kaj če si pa Drnovšek premisli. Ne bi bilo nič posebnega.

Peterle je odličen kandidat, ker je od nekdaj poznan kot umirjen politik, ki je pripravljen sodelovati z vsemi političnimi opcijami. Prav tako mu bodo zelo težko našli kakšne stare grehe.

Enako velja tudi za Pahorja, zato bo tekma še zelo zanimiva.

Kot volivca pa me veseli predvsem to, da bomo končno izbirali najboljšega in ne tistega, ki je najmanj slab.

Le zakaj se mu tako mudi? 🙂

Tudi Jankovič je bil prvi, ki je objavil kandidaturo za župana. Mogoče je res kaj na tem, da je zgodnja kandidatura prednost. Vsaj tako so potem trdili v Arharjevem taboru, da je to bila prednost.

Sicer pa nekaj se govori tudi o kandidaturi g. Potočnika.
L.p.

Malce nerodno je lahko le to, da sta trenutno posvečena med kardinale dva Slovenca. Pa tudi to, da so bili v vsej zgodovini le trije slovenski kardinali. Že z dvema predsednikoma bi bilo verjetno malo čudno, desetletna ali nemara celo stoletna obdobja brez predsednika pa še bolj (ob upoštevanju frekvence imenovanja slovenskih kardinalov gre pričakovati naslednje imenovanje leta 2089).

Predpostavljam, da se bo javil najmanj še Arhar kot politični kanon futer, neodvisni kandidat s podporo pomladnih strank, s slabo pripravljeno kampanjo in zapravljenim ugledom.

Pa še kakšen profesor doktor specialist kirurg, ki ga bo predlagala Slovenija je naša, zdaj ko so več kot preizkusili recept za ugoden volilni razplet na občinski ravni ali kdo drug, ki bo v obupu preizkušal preizkušen recept. Nemara bo kandidiralo celo več profesorjev doktorjev specialistov tudi drugih medicinskih vej, ne samo kirurgov.

Mencinger se še obotavlja, če bi se javil Kučan bi zagotovo zmagal, Pahor pa namiguje na malokomu znanem Patricka Vlačiča.

New Report

Close