Kaj prinesti iz Amerike?
Kolegica jutri potuje v New York in je rekla, naj si izberemo, kaj naj nam prinese. Za vsakega nekaj – za naju z možem (30 let) in za najino dveletnico. V mislih imam oblačila ali obutev. Mi lahko na hitro svetujete, kaj je trenutno in, oz. kaj se splača tam kupiti. Seveda nekaj takega, kar ne moremo kupiti pri nas v vsaki trgovini.
Hala za odgovore
Jovanka ima prav! Kako naj mi vemo, kaj si ti želiš, če še sama ne veš.
In če želiš nekaj, kar je IN v USA, potem je jasno samo to, da bi ti rada imela nekaj, s čimer bi se potem postavljala: “To je pa iz AMEERIKEEE!!!”
Drugače pa je internet ena velika vas, v kateri najdeš tudi ameriške štacune! Tam lahko vidiš, kaj je tam IN!
Ojla!
če še nimate CROCS-ov, ki so zdaj tako zelo in in bi jih imeli, potem je to dobra odločitev, ker so tam res občutno cenejši in to original.
Pa še za otroke imjo tako cute modele, barve…,ki jih pri nas ni niti za videt.
Tehnična roba je res občutno cenejša, tudi kakšna cunjica, kozmetika…
Kar ti je pač všeč in boš kasneje lahko rekla, da je pa to iz New York-a. ;O)))
Lepe počitniške dni želim.
Ah, tudi vi me niste razumeli in ste me čisto napačno ocenili. Sem daaaaaaleč od tega, da bi se z nečim postavljala. Pa nič zato, ne zamerim. Hotela sem pač nekaj, kar je tam IN, da bo bolj meni v spomin, kot pa za postavljanje. In še enkrat – ne gre zato, da ne vem, kaj želim, ampak sem pač mislila, da je kdo bil pred kratkim tam in bi lahko kaj konkretnega svetoval.
Ostalim hvala za nasvete, čeprav orožje pa res odpade, pa saj vem, da niste mislili čisto resno.
Turban in fes pa že imam. Iz Maroka. 🙂
Tam je tooolk vsega, da ko neki kupiš ugodno, pa pol nekje drugje še boljše in tudi ugodno itd. itd. se ti zmeša in moraš nehat, ker maš že itak vsega preveč, pa še so štantni, ki jih nisi dal čez….
Za začetek naj kupi še en kufer tam. Lahko maš 2 z 22,5 kg vsak ali tu nekje + oni za v kabino. En velik z več kot 22,5 kg odpade ker ti lahko zatežijo.