Kaj se bo pa letos bralo?
evo, morda bo kaj tudi zate….
Sprašujejo tisti, ki med letom ne berejo kaj dosti. Vzrok poznajo sami, vsekakor pač nimamo vsi enakih prioritet. In če si med dopustom dajo duška z branjem, ni nič hudega. Različni smo, pač za nas, knjižne molje, ostane čez leto več gradiva. 🙂
Zase vem, da bom izbrala kup knjig. Nekaj biografij, pa kriminalk, kakšno filozofsko, psihološko, knjigo z logičnimi ugankami … Uh, kako se veselim več časa za branje! 🙂
Kategorije A,B,C…..ne vsebujejo samo osladnih romanov ( teh je res kar nekaj), tako da lahko tam izbereš kaj popolnoma berljivega, celo zelo zanimivega.[/quote]
Res? Saj pravim, da ne berem veliko. V branju pa vseeno zelo uživam. Med temi knjigami sem do sedaj naletela na sam dolgčas. Mi lahko kaj svetuješ? Pa ne sme biti kriminalka. 🙂
Kategorije A,B,C…..ne vsebujejo samo osladnih romanov ( teh je res kar nekaj), tako da lahko tam izbereš kaj popolnoma berljivega, celo zelo zanimivega.[/quote]
Res? Saj pravim, da ne berem veliko. V branju pa vseeno zelo uživam. Med temi knjigami sem do sedaj naletela na sam dolgčas. Mi lahko kaj svetuješ? Pa ne sme biti kriminalka. :)[/quote]
Prodajna mesta Felix. Veliko izbire, sama moraš izbrati.
E. L. Kennedy in M. D. Davies – Usnjeni škornji, zlati čeveljci
Nanopolitics handbook 🙂
R. Vaneigem – A declaration of the rights of human beings
B. Vogel – Alf
Pa gG me je na Bernharda spomnil… Mmmm…