Kaj se dogaja v glavi moških glavah ko želijo po eni strani bivšo nazaj?
Ponovno odpiram temo saj ne razumem kako moški “tikate” kaj se vam dogaja v možganih da ste lahko tako zmedeni in se ne zavedate kaj čutite? (ne govorim za vse ampak za tiste ki so pustili svoje partnerke in jim nato pišejo da jih imajo radi pa da pogrešajo to in ono….,po drugi strani pa ne vedo kaj bi radi….).
Ne vem če mi lahko date kakšen namig oz. odgovor zakaj to moški lahko počnete in s tem ženske še bolj mučite,zakaj enostavno ne pustite,če je za vas bilo konec.
Ula ti si pa če zelo mlada, a ne? 😉
Pišejo zato, ker je na tak način najlažje ptičko na limance ujet…
Po razmišljanju sodeč 🙂
Po razmišljanju sodeč :)[/quote]
A zato,ja ne vem očitno vas moških res ne razumem,saj zato pa sprašujem 😉
Pedofil.
a je z ženskimi glavami kej drugače?!?
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10237933
Pedofil.[/quote]
Če bi bilo to res bi rajš tebe zbral, ko si še v plenicah….. 😛
Pretrgaj vse stike, če se čustveni špilčka s tabo.[/quote]
Jah dejansko se igra dobesedno pink pong z mojimi čustvi. Najprej da me ima neizmerno rad-ljubi,nato da sva šla narazen,potem spet kolegom joče da me ima rad in da ve da je narobe ravnal naredil napako,nato spet ima me neizmreno rad in da je zmeden skartka……… ne razumem kako je lahko moški zmeden in ne ve kaj bi rad ali si želiš biti z osebo ali ne nekaj vmes ni, ne vem saj pravim ne razumem..
Pretrgaj vse stike, če se čustveni špilčka s tabo.[/quote]
Jah dejansko se igra dobesedno pink pong z mojimi čustvi. Najprej da me ima neizmerno rad-ljubi,nato da sva šla narazen,potem spet kolegom joče da me ima rad in da ve da je narobe ravnal naredil napako,nato spet ima me neizmreno rad in da je zmeden skartka……… ne razumem kako je lahko moški zmeden in ne ve kaj bi rad ali si želiš biti z osebo ali ne nekaj vmes ni, ne vem saj pravim ne razumem..[/quote]
Vseeno, kaj se gre, zase moraš potegniti dokončno ločitveno črto in prekiniti vse stike z njim, kakor pa da ti ta njegova čustvena poigravanja držijo na elastiki z odskoki gor in dol kot jojo in vlivajo upanje, da bosta spet skupaj.
Zakaj ne zadostuje, da je pri tebi konec? Zakaj dopuščaš, da manipulira s tvojimi čustvi? Bodi boljša od njega.
Prišel bo dan, ko ti bo zanj vseeno in takrat boš zmagala.
ja resnično upam sem sicer mislila da sem ga odpikala,a vidim da me vedno znova vrže s tira kadar me kontaktira in piše.
Al pa tud ne bo.
Sama pri sebi moraš ugotoviti, da si z vztrajanjem v takšnem odnosu povzročaš slabo, ker ga ne pustiš za seboj in ne daš priložnosti komu drugemu. Obremenjuješ se.
Ful si ji pomagala zdejle. Močan nasvet, ni kaj.
Kaj če se bi ti raje brigal zase, pa punci pustil, da sama presodil kaj ji bo v pomoč, ker napisal še nisi nič koristnega. Nisem vedela, da imaš tako močno željo po komunikaciji z mano.
Meni pred leti ti vaši nasveti niso prav nič pomagali. Pa nič od tega kar ste napovedali se na koncu ni uresničilo.
Ne mešaj moškij in pezdetov, ki se čez tri mesece ponižno priplazijo nazaj, ker bi imeli spet speglano in skuhano……… .
O vzrokih za razhod pa ne debatiram.
Kar nek zlagan optimizem, jebeš take nasvete. Povej ji po pravici, da obstaja tudi možnost, da ga ne bo nikoli pozabila, ali pa da ne bo nikoli spoznala boljšega. A kao ta varianta ni možna ?
Pa čas bo zacelil rane in podobne traparije. Neke zguljene knjige iz prve svetovne vojne prebirate, potem nam greste pa te bučke prodajat.
Uf, tole se je meni nekoč zgodilo. Takšnega je treba odpikat in to čim prej, da te ne izmuči. Občutek imaš kot, da bi bila na vrtiljaku. Čeprav bo želel nazaj, ga moraš hladno odkloniti. Nekateri tipi se pač nikoli ne uravnovesijo. Morebitne solze naj te ne zavedejo.
Sama ti svetovala nisem, ker sem šele pred kratkim odkrila forum. Situacija je vedno podana enostransko in pomanjkljivo ter je edinstvena, na osnovi tega pa svetuj. Ula nagovarja tako moške.
Mogoče te res ni bilo zraven, še vedno pa svetuješ pa na enak način kot ostali oz. kot svetuje večina MONovcev.
Forum je zaprt za komentiranje.