Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj se dogaja v glavi moških glavah ko želijo po eni strani bivšo nazaj?

Kaj se dogaja v glavi moških glavah ko želijo po eni strani bivšo nazaj?

Aja, kaj se pa bejbam dogaja, ko bi se tade priplazile nazaj?
Če sem že moške plazilce omeni zgoraj.
In spet ne razmišljam o vzrokih, ampak posledicah.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Obstaja nešteto možnosti…mogoče gre na študij v tujino, mogoče…pa saj ne vemo niti kaj je bil vzrok razhoda. Zagotovo pa obstajajo dobri fantje. Kaj je zdaj zanjo najboljši je zelo relativno, najbrž ni ta, ki jo je pustil ali pač. Veš tudi meni je kdaj dečko rekel, da boljšega ne bom dobila kot je on, halooo. Joj koliko pesimizma je v tebi, daj zadihaj malo, lahko ti pomagam.

Lahko pa jaz tebi priskočim na pomoč. Ti npr. kak zob izbijem ven.

Ne sej ne. Sam hecam se.

Nekateri res nikoli ne prebolite, zato pa tako boli.

Nekateri res nikoli ne prebolite, zato pa tako boli.[/quote]
Oglasi se pa največji butthurt modelček 🙂

Vse kar sem želel povedat je, da talate povsem brezvezne in v praksi neuporabne nasvete. To je vse.

Uporabnost nasveta je vedno odvisna od tistega, ki jih uporabi. Ali pa jih ne uporabi….
Samo od sebe ne bo bolje in kdor je nagnjen k samopomilovanju, mu noben nasvet ni uporaben, ker mora najprej odstraniti vzrok.

Če sama ne bi bila na istem, zdaj ne bi občutila nekega mučenja z njegove strani.
Zato moraš pri sebi razčistiti kaj bi rada in končati s to zgodbo, ker le sama sebe mučiš in ne on tebe.

Uporabnost nasveta je vedno odvisna od tistega, ki jih uporabi. Ali pa jih ne uporabi….
Samo od sebe ne bo bolje in kdor je nagnjen k samopomilovanju, mu noben nasvet ni uporaben, ker mora najprej odstraniti vzrok.[/quote]
Resnično neuporaben nasvet ne koristi nikomur.

Ali se plazi nazaj, da bi dobil za fukat, ker je zdaj na suhem. Ali pa ne dobi kvalitetnega seksa.

Čisto možno pa da je moški čustveno nestabilen.

Dejstvo je, da avtorica ne bo nikoli povsem prebolela bivšega, vse dokler ne naleti na boljšega. Pa še takrat se bo vsake toliko spomnila nanj. Nič ne rabi ona čas, čas ne bo zacelil nič.

Zakaj se pa ne bi smela še kdaj spomnit nanj?
A si naj sedaj resetira spomin?…

Rabi spoznanje kaj ji ta fant pomeni, kam ga umestit v svojem življenju, vse to pa pride s časom.
Ravno tako rabi še kakšno izkušnjo, razmislek zakaj si toliko žene k srcu, če ji on gradi gradove v oblakih in zakaj verjame v ta privid.

Here we go again…

Sami “experti” pa wannabe psihologi.

Ta vaš čas, čas, pa čas. Kot da čez cel dan samo zjate v stensko uro.

Ti si tako ali tako latentni p…., tako da nisi kompetenten.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Potem greš pa provocirat nekoga, ki te z enim udarcem spravi na tla. Izpadeš primiteven.

Ne morem pisat za moške zakaj to počnejo, ker nisem moški, sem pa nekaj podobnega doživela. Sama se moraš odločit, a se boš šla te igrice z njim še naprej, mogoče bosta spet skupaj ali pa tudi ne…. No jaz sem se odločla , da ga ne želim več v svojem življenju. Najprej sem še brala njegove maile, sms, a nisem odgovarjala…. Sem ga ful pogrešala, imela pravo krizo, kot da se “odvajam od njega”…..kot en džanki sem se počutila. Mi je rekla prijateljica, da so itak isti hormoni , pa centri za ugodje v možganih, da je lažje če si takrat nekoga drugega za prebolevanje najdeš, ampak se nisem želela zapletat. Kmalu sem nehala brat njegova sporočila, ker se mi je zdelo kot da se spet “malo zadela”. Zdaj ga ne pogrešam več in mam realen pogled na njega, ni se mogel odločit zame, ni me mogel pustit in to je njegov problem. Na druge ljudi ne morem vplivat, imam pa vpliv na svoj odnos do njih, a bom zarad njih trpela in si uničevala življenje…? Ne, hvala. Zdaj uresničujem stvari in cilje, ki sem jih zarad njega opustila (je bla moja napaka) in mi je fajn.
Upam, da sem se kaj naučila in ne bom več na tak način šla v odnos.

ja hvala za tvojo izkušnjo ja resnično drži da bi morala prekiniti vse kontakte ampak saj pravim jaz sm jih mu nisem nič pisala nato pa on na vsake toliko dva tedna kako me pogresa me ima rad pa ne ve da je zmeden saj pravim,in zato me je samo ziiritiral in se počutim kot pink pong žogica,ampak si tega ne želim. Če ni pripravljen pokazati dokazati da je storil napako ne z besedami ker mi ne pomenijo ampak z dejanji potem ga ne potrebujem čeprav pesjansko boli ker ni lahko pozabiti 12 let.

Ne hipotetično “bi morala” in prešpilavati v glavi stvari, to sedaj v tem trenutku stori brez mencanja!
Dokler ne zaključiš starega poglavja v knjigi življenja, ne moreš začeti z novim.
In staro poglavje je že bilo spisano, da se razideta, ker nista za skupaj, zato je sedaj le črna luknja brez dna, v katero zaman polagaš upe in čustva ter vlagaš psihično energijo zaman s premlevanjem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj pa bi morala pozabiti ?
Razčistiti s preteklostjo ne pomeni, da jo pozabiš, ampak se osvobodiš vezi in občutka odvisnosti in končno zaživiš v tem trenutku brez slabe vesti in žalosti.

Samo od sebe ne bo bolje in kdor je nagnjen k samopomilovanju, mu noben nasvet ni uporaben, ker mora najprej odstraniti vzrok.[/quote]
Resnično neuporaben nasvet ne koristi nikomur.[/quote]
Uporabnost nasveta določa vsak sam.

Nekaj na tebi mu ni všeč. Mogoče kaj pri značaju, mogoče kaj pri postavi, kaj pri temperamrntu / tudi seksualne mu/, razgledanosti, izobrazbi….

V nečem se moraš še izpiliti-:))) Oba-:)

Nekaj na tebi mu ni všeč. Mogoče kaj pri značaju, mogoče kaj pri postavi, kaj pri temperamrntu / tudi seksualne mu/, razgledanosti, izobrazbi….

V nečem se moraš še izpiliti-:))) Oba-:)[/quote]

Bazalno smo taki kot smo. Seveda se spreminjamo, rastemo, staramo, sam ne za 180st, no, razen če se ti res nekaj blazno ne spremeni v glavi.
Če mu taka kot je ni všeč, bi se morala po njegovih navodilih popolnoma spremenit, pa mu mogoče sploh še ne bi bila všeč, ker on zgleda tak bolj spremenljiv tip, pa še ona ne bi več bila ona. Moškemu moraš bit taka všeč kot si in mora bit 100% prepričan, “nor nate”, letat za tabo, te cenit&ljubit&spoštovat kot suho zlato….. Če tega ni, je vse zaman. Lahko se neki razumsko spravljaš skupaj, sam to ni to. Ok, to je moje mnenje in velja zame, drugače pa itak vsak ve zase.

Draga Ula svetovala bi ti, da greš na zmenek ali klepet s kakšnim fantom, ki ti je všeč. Tako bo najlažje prekiniti dolgoletno vezo in predvsem spletene vezi, ker ne boš imela okupiranih misli le z bivšim, sem prepričana, da lahko tvojo pozornost pritegne kdo drug. Govorim o svoji izkušnji, ko sva se pingpongirala, dokler ni vstopil v moje življenje nekdo, za katerega mi ni bilo vseeno, da bi ga zaradi pingponga izgubila. Vsaj poskusi. Kontaktiranje bivšega pa ignoriraj. Glede na to, da ima pomisleke po 12 letni vezi, res nima smisla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close