KAJ SE DOGAJA Z MANO???
Zlati moji……. Vam posredujem včerajšnji večerni dogodek……… Sedela sem pri mizi in kot se za zvezdiko v njenem stanju spodobi….se »futrala«…. Mali sonček je prevračal kozolce…kar je tudi pravilno in lahko potem vem, da je vse O.K…. Kar naenkrat pa me je v bušiju tako zabolelo, da sem dobesedno skočila s stolice…. Ampak ni bila tiste vrste bolečina, za katero bi se morala ustrašit…. Bila je ena taka nenavadna, čudna bolečina….kot bi mali rekel: »Ej mami, a se ti ne zdi, da bi jaz lahko že malo ven pokukal?« He, he, he……… Moj možiček je sedel zraven mene in mislim, da se je ob tistem mojem skoku in izrečenem »AAAA«…. še bolj ustrašil kot jaz………
Zdaj pa……………hm……….kaj naj to pomeni? Je to posledica mojega včerajšnjega pretiranega igranja fuzbala s psičko ali kaj???:))))))) Verjetno je hotel mali rečt…da naj se malo skalmiram, ker drugače ne bo oktobrski ampak septembrski…..
CMOKCE za vse………od vaše Stelčike
Stelči zlata, čuvaj se, nikar v nobeni reči ne pretiravaj,
prosim. Morda pa se je mali le malce bolj pretegnil kot
ponavadi in zadel ob kakšno zadevico v posteljici, kjer
je tebe zabolelo! A pozornost vseeno ne bo odveč! Prisluhni
si !
Lep dan ti želim, stelčika! In .. ja, se s teboj veselim!
Hvala ti Mariči…ker tako skrbiš zame…. Verjetno bo res tako, kot praviš, da se je mogoče mali le malo bolj pretegnil kot ponavadi….. Ker kozolce mi pa itak take prevrača, da se mi včasih zdi, da me vsi v trebušček gledajo, ko se mi tako trese….. he, he, he…..
In kot pravim…ni bila taka bolečina, da bi se ustrašila…ampak nekaj je pa bilo… In ja, obljubim, da si bom dala malo več miru…sploh sedaj, ko bom že čez slabih sedem dni doma…v miru….počivala….
CMOKA Mariči
Ej, čao
Predlagam sledeče.
Malo se umiri, umiri svoje aktivnosti, in če se ti kaj takeg še kdaj zgodi pojdi počivat.
Če se boš zjutraj normalno zbudila je vse v redu, če ne pa….
Tudi z mojo damo je bilo podobno. Kadar se je bolj naprezala se ji je nekajkrat zgodilo podobno kot tebi. Smo že enkrat leteli v porodnišnico, pa so rekli naj v takem primeru počiva in gre spat. Če se zbudi zjutraj, je vse v redu.
Uživaj.
Ojla… Veš…saj je bilo takoj vse v redu… Nobenih nadaljnjih bolečin ali poskakovanja ali kaj podobnega… Samo takratni čuden občutek…potem pa vse v redu…. V miru sem pojedla do konca in se nato ulegla na kavč… In tudi zjutraj je bilo vse O.K. Mali pa ponovne prevrača kozolce in mi že navsezgodaj namiguje, da bo fuzbaler ali kaj podobnega…he,he,he….
Ma pasluš, ti sp, tisti, ki vsak dan to počne in se s tem zabava, ne more čist glih točn zračunat….. jest sem se obakrat upičila za dva tedna ……….. delat je treba, ko si tega želiš, delat, garat, garat, kdo bo zraven še računal, porka veka ……
Ma jasn’, ne de. Tut zdej pačnem tu vsak
dan, sn’ tut jest s hribav dama, tam se tu
bel pagustu dila! Ka se kampli z usem ta
druzm, se začne pa s tem !