Kaj se dogaja?
Nekomu moram povedat. Sinoči mi je mož povedal, da gre. Skupaj sva bila osem let. Skupaj živela tri leta. Imela vse, stanovanje, službo, hobije, prijatelje, potovanja,,, še letos maja sva bila skupaj na dopustu. In sinoči, kot strela iz jasnega, da se je zaljubil v sodelavko (dela v ZD) in me noče varat. Meša se mi!!!! Še dva dni nazaj sva imela lep romantičen večer z večerjo ob svečah, kasneje malo pijače in vse se je zaključilo z ljubljenjem, takim, da veš, da te ljubi. Sinoči pa????? Hvala, ker se me poslušali. Ne vem, kaj naj, najbrž grem ven. Sprehod ja, to naredim, brez konca….
Zelo nenavadno tole. Predvidevam, da si morala nekako spregledati precej opozoril (moževo vedenje ali pa tvoji občutki), da te mož takole “preseneti”. Ne moreš živeti z nekom in čutiti, da je vse ok, da te ima rad in spoštuje, potem pa ti takole čez noč izgine.
Glede na vse, kar sta imela, bi mene predvsem zanimalo, kakšne sta imela odnos oziroma kako si se ti v tem počutila. Pač, ker mi ni razumljiva situacija.
Najbrž sanjam. Zjutraj je prišel domov in rekel, da se seli. Sem ga gledala kot, da je deveto čudo. Jok in samo jok, sploh nisem mogla spravit besede, kot, da bi me paraliziralo nekaj. Potem me je objel in mi je povedal, kaj se je zgodilo in me božal, da sem se umirila za silo. Nič nisem mogla odgovoriti, krč v grlu, ampak najbrž mi bo helex pomagal skozi ta dan. Sedaj sem utrujena in mislim, da bom zaspala. Morda vzamem kar vse, da kar večno zaspim. M, kako je sedaj vse mirno.
zenske rade zivijo v mehurcku kjer je vse oh in sploh.
kaj se ti je zgodilo? zivljenje.
izbrala si napacno osebo.
kaj, zakaj, kako?
dosti za tuhtat no vse to je nepomembno.
edina stvar ne ponavljaj napake.
Doletel te je šok. Ne moreš tako resnih odločitev sprejemat pod vplivom šoka. Saj se bo stanje umirilo, pa boš stvari videla drugače. Mogoče celo uvidiš, da je bilo tako bolje.
No, sedaj vam pa napišem, prespala sem prvi šok. Spet je prišel, se ulegel poleg mene, me božal in jokal. Jaz sem bila omotična od helexa in nisem razumela nič. Mi je pa bilo lepo. Rekel je, da ne bo šel nikamor, da bo ostal pri meni, da se je prenaglil. ne razumem kaj se je zgodilo. Sumim pa, da je bil sinoči pod vplivom kakšne droge, kar bi mi bilo sicer skoraj nemogoče, saj dela v ZD in si ne more privoščiti, da bi ne bil priseben. Povedal mi je, da je s sodelavko imel spolni odnos. Je mlada, 20 let, njena prva služba.
Mogoče že tako dolgo ni seksal, da mu je bil seks z 20 letnico kot droga? :/
mislim da ga poznam. to bi lahko bil dr. roman 😉
Forum je zaprt za komentiranje.