Kaj se je zgodilo s forumom?
Agresivnost nedojebanega modropolarneviharnega čoknjenega manjaka (pride in napade komentatorje z vulgarnostjo, ki zjebe tisto temo, ki jo je mogoče avtor zastavil čisto dobronamerno). Človek ima hude psihične motnje, to je črno na belem.
Potlej v političnih temah, organizirana agresivnost nora24tv, fanatikov s(d)s stranke in seveda Princa teme je naredila to to t(r)ugo, ki jo imamo zdej.
Njihov agresiven slog pisanja se takoj vidi, sm na foro ne smeš pasti, ko začnejo pisat kao kulturno, ker cinizem kar seka iz tega pisanja, z njimi je normalna debata praktično nemogoče.
Jst sem vedno sem hodil za zajebancijo, ker je bilo garantirano, da bo kakšna tema na dan v kateri se lahko zabavaš ampak pri teh norcih te mine vsaka zajebancija in dobra volja.
Sam bi šel brezplačno za moderatorja, da bi kenslal vse agresorje, tud tiste orto leve, ni panike, ne samo desne, ki jih je 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naci varianta. Čisto neutralno, čim bi bi videl pljuvanje, bi sledilo kenslanje, sveda bi začel pri tistem, ki bi prvi začel, preprosto kot pasulj…
To je edina resnica trenutnega zatona tega foroma, žal v tem čudnem letu 2020. Mračne sile, ki so trenutno na ablasti delajo na polno z uvajanjem diktature in ubijanjem svobode duha v človeku, tako so se lotili tudi forumov na internetu.
Kot prvo, imaš politični kotiček, kjer imaš vse možnosti, da izliješ svoje politične frustracije in razočaranja. Ker to redno počneš tukaj, je jasno, da s tem tudi ti spodkopavaš rubriko.
Kot drugo, zaton mona se je začel že pred nastopom janše in ne šele sedaj. Ne vem koliko časa si tukaj ali si morda že dementen, ampak dejstvo je, da mon kot smo ga mnogi poznali (in se imeli ful fajn) ugaša že vsaj 5 let, če ne še več!
Kot tretje, mnoge so spodili, nekateri so odšli sami. Pod ”spodili” mislim na to, da jih brišejo, ne dovolijo objave ali pa jim naredijo stran nedosegljivo. To se je redno dogajalo dvema, ki sta bili prisotni, pa se jima ni zdelo več vredno, da bi vztrajali, sta mi sami povedali zakaj ju ni več.
Pametnih, razgledanih in ljudi, ki imajo kaj povedat je tu za vzorec. Pa še to si večinoma celi svoje takšne in drugačne rane oz se ne morejo odklopiti od mon-zasvojenosti. S stališča uporabnika je to dobro, ker včasih dajo dobre nasvete ali drugačen pogled. Ti nisi med njimi.
Očitno gre prostaštvo in neumnost v promet zato je stanje takšno kot je.
Včasih je modro biti tiho. Zato tudi ne razumem, da se z viharcem in Miki Miško, dvema mon agresorjema sploh spuščate v debate.
Mislim, da večina že dolgo ni več svobodna v svojem duhu.
So ujetniki in žrtve materializma, potrošništva, vsakodnevnega ustrahovanja…..Zato so tudi tako zlahka sprejeli te mračne sile kot nekaj normalnega.
[/quote]
Ma, kakorkoli obrneš je to leto živa katastrofa in depresija v vseh pogledih. Mračne sile vidiš pa recimo po vodilnih ljudeh v državah… Nobenega političnega voditelja na svetu ne vidim nasmejanega.
Ta PV, ki ga ima slovenija, je pa itak že v naturi vsak dan nasmejan, zato je tako priljubljen med ljudmi, njega ne moremo dat glih za vzor.
Kot prvo, imaš politični kotiček, kjer imaš vse možnosti, da izliješ svoje politične frustracije in razočaranja. Ker to redno počneš tukaj, je jasno, da s tem tudi ti spodkopavaš rubriko.
Kot drugo, zaton mona se je začel že pred nastopom janše in ne šele sedaj. Ne vem koliko časa si tukaj ali si morda že dementen, ampak dejstvo je, da mon kot smo ga mnogi poznali (in se imeli ful fajn) ugaša že vsaj 5 let, če ne še več!
Kot tretje, mnoge so spodili, nekateri so odšli sami. Pod ”spodili” mislim na to, da jih brišejo, ne dovolijo objave ali pa jim naredijo stran nedosegljivo. To se je redno dogajalo dvema, ki sta bili prisotni, pa se jima ni zdelo več vredno, da bi vztrajali, sta mi sami povedali zakaj ju ni več.
Pametnih, razgledanih in ljudi, ki imajo kaj povedat je tu za vzorec. Pa še to si večinoma celi svoje takšne in drugačne rane oz se ne morejo odklopiti od mon-zasvojenosti. S stališča uporabnika je to dobro, ker včasih dajo dobre nasvete ali drugačen pogled. Ti nisi med njimi.
Včasih je modro biti tiho. Zato tudi ne razumem, da se z viharcem in Miki Miško, dvema mon agresorjema sploh spuščate v debate.
[/quote]
Da tvoj odgovor ne bo utonil v poplavi komentarjev, ki se jih samo preskoči.
Ma, kakorkoli obrneš je to leto živa katastrofa in depresija v vseh pogledih. Mračne sile vidiš pa recimo po vodilnih ljudeh v državah… Nobenega političnega voditelja na svetu ne vidim nasmejanega.
Ta PV, ki ga ima slovenija, je pa itak že v naturi vsak dan nasmejan, zato je tako priljubljen med ljudmi, njega ne moremo dat glih za vzor.
[/quote]
Včasih smo govorili, da ti prijazen nasmeh polepša dan.
Nasmeh sočloveka, nasmeh trgovke…..Ljudje smo čuteča, socialna bitja, ki za zdrav razvoj potrebujemo tudi čustvene odzive drugih ljudi.
To psihično, fašistično nasilje z nagobčniki je zato iz ljudi naredilo zombije, ki vzbujajo le strah.
Nobenega nasmeha več, le neko podmuklo jamranje……
Če se ne bomo kmalu uprli psihopatskim fašističnim silam, nas čaka le še konec.
[/quote]
Tiho bit in ignorirat to kar ti norc napiše…. Moreš vsaj odgovorit na njegovem nivoju, pol pa pač nehaš, ko vidiš, da par komentarjev tumba eno in isto in zjebe temo.
Stvar je preprosta, če bi imel zrno pameti, v tisti njegovi tintatari, bi mi na zs pisal, pa bi tam obračunala, ne pa da temo nekoga, ki nima nič z njim in mano sesuje…, tip pa napada vse živo, ne samo mene.. Zakaj bi jst recimo zdej teb odgovril in začel.. bedak, ko si čist normalno komentiral in mi povedal, da se ne strinjaš za mano in da ne spadam v nek krog ljudi, o katerih imaš ti dobro mnenje…., tist norc pa… klasika…
Pisanje na forumu kar lepo pokaže pravo lice in naturo tistega, ki piše.
Včasih smo govorili, da ti prijazen nasmeh polepša dan.
Nasmeh sočloveka, nasmeh trgovke…..Ljudje smo čuteča, socialna bitja, ki za zdrav razvoj potrebujemo tudi čustvene odzive drugih ljudi.
To psihično, fašistično nasilje z nagobčniki je zato iz ljudi naredilo zombije, ki vzbujajo le strah.
Nobenega nasmeha več, le neko podmuklo jamranje……
Če se ne bomo kmalu uprli psihopatskim fašističnim silam, nas čaka le še konec.
[/quote]
je tako, sm nasmeha ne skrivajo nagobčniki, smeha tud brez njih praktično več ni, ker se ljudem praktično več nič ne dogaja…, bomo videli kako žalosten bo veseli december. Čudni cajti, jebi ga..
je tako, sm nasmeha ne skrivajo nagobčniki, smeha tud brez njih praktično več ni, ker se ljudem praktično več nič ne dogaja…, bomo videli kako žalosten bo veseli december. Čudni cajti, jebi ga..
[/quote]
To je res.
Ljudje ne morejo biti veseli, zadovoljni..Če vsak dan v strahu čakajo na jutrišnje številke in dodatne omejitve, zapiranje, izgube službe…
Ko bi vsaj nehali gledati tv in brati politične medije, bi naredili nekaj zase.
Tiho bit in ignorirat to kar ti norc napiše…. Moreš vsaj odgovorit na njegovem nivoju, pol pa pač nehaš, ko vidiš, da par komentarjev tumba eno in isto in zjebe temo.
Stvar je preprosta, če bi imel zrno pameti, v tisti njegovi tintatari, bi mi na zs pisal, pa bi tam obračunala, ne pa da temo nekoga, ki nima nič z njim in mano sesuje…, tip pa napada vse živo, ne samo mene.. Zakaj bi jst recimo zdej teb odgovril in začel.. bedak, ko si čist normalno komentiral in mi povedal, da se ne strinjaš za mano in da ne spadam v nek krog ljudi, o katerih imaš ti dobro mnenje…., tist norc pa… klasika…
Pisanje na forumu kar lepo pokaže pravo lice in naturo tistega, ki piše.
[/quote]
uhhh, sm pozabil. Imam/o politični kotiček… Jst sem tukej od leta 12, to sem videl kako leto nazaj, ko sem napisal verjetno prvi komentar pod tem imenom, ko si že napisalo od kdaj sem tukej in, če ne bi bilo prvo te politične teme na sč, jst na politični kotiček sploh pogledat ne bi šel… , verjam, ker si ne bi hotel pokvarit dneva s tistimi, ki jih že v reali ne prenašam, zakaj jih bi pol recimo še bral.
Politične teme se pojavijo tukaj na glavni sceni, pa je povem svoje mišljenje na njihovo propagando, da ne bodo mislili, da se more svet tako vrtet kot oni pravijo.