Kaj se je zgodilo s forumom?
Tiho bit in ignorirat to kar ti norc napiše…. Moreš vsaj odgovorit na njegovem nivoju, pol pa pač nehaš, ko vidiš, da par komentarjev tumba eno in isto in zjebe temo.
Stvar je preprosta, če bi imel zrno pameti, v tisti njegovi tintatari, bi mi na zs pisal, pa bi tam obračunala, ne pa da temo nekoga, ki nima nič z njim in mano sesuje…, tip pa napada vse živo, ne samo mene.. Zakaj bi jst recimo zdej teb odgovril in začel.. bedak, ko si čist normalno komentiral in mi povedal, da se ne strinjaš za mano in da ne spadam v nek krog ljudi, o katerih imaš ti dobro mnenje…., tist norc pa… klasika…
Pisanje na forumu kar lepo pokaže pravo lice in naturo tistega, ki piše.
[/quote]
Res ne razumem, da se spuščaš na njegov nivo, potem te pa premaga s svojimi izkušnjami. Pa ne samo to, ima zagona še na naprej, ti in še mnogi, pa olja prilivaš. Tisto zrno v glavi moraš ti vklopiti, če ne, boš na enakem nivoju. A to ti pa ne potegne?
uhhh, sm pozabil. Imam/o politični kotiček… Jst sem tukej od leta 12, to sem videl kako leto nazaj, ko sem napisal verjetno prvi komentar pod tem imenom, ko si že napisalo od kdaj sem tukej in, če ne bi bilo prvo te politične teme na sč, jst na politični kotiček sploh pogledat ne bi šel… , verjam, ker si ne bi hotel pokvarit dneva s tistimi, ki jih že v reali ne prenašam, zakaj jih bi pol recimo še bral.
Politične teme se pojavijo tukaj na glavni sceni, pa je povem svoje mišljenje na njihovo propagando, da ne bodo mislili, da se more svet tako vrtet kot oni pravijo.
[/quote]
Mentalni pacient. Daj jokaj zdaj pol nedelje o Janši in o nekem obskurnem internetnem forumu – no life.
Jaz bi k tvojemu “spodili” dodala še napade in neodreagiranje moderatorjev.
Nimajo neke jasne politike, kdaj brisati, zakleniti temo ali pa blokirati uporabnika.
Poleg modropolarnoviharnegs bi jaz zraven prištela se Vagabunda, xrobe je nadležen, ampak vsaj neškodljiv.
Kot prvo, imaš politični kotiček, kjer imaš vse možnosti, da izliješ svoje politične frustracije in razočaranja. Ker to redno počneš tukaj, je jasno, da s tem tudi ti spodkopavaš rubriko.
Kot drugo, zaton mona se je začel že pred nastopom janše in ne šele sedaj. Ne vem koliko časa si tukaj ali si morda že dementen, ampak dejstvo je, da mon kot smo ga mnogi poznali (in se imeli ful fajn) ugaša že vsaj 5 let, če ne še več!
Kot tretje, mnoge so spodili, nekateri so odšli sami. Pod ”spodili” mislim na to, da jih brišejo, ne dovolijo objave ali pa jim naredijo stran nedosegljivo. To se je redno dogajalo dvema, ki sta bili prisotni, pa se jima ni zdelo več vredno, da bi vztrajali, sta mi sami povedali zakaj ju ni več.
Pametnih, razgledanih in ljudi, ki imajo kaj povedat je tu za vzorec. Pa še to si večinoma celi svoje takšne in drugačne rane oz se ne morejo odklopiti od mon-zasvojenosti. S stališča uporabnika je to dobro, ker včasih dajo dobre nasvete ali drugačen pogled. Ti nisi med njimi.
Očitno gre prostaštvo in neumnost v promet zato je stanje takšno kot je.
Včasih je modro biti tiho. Zato tudi ne razumem, da se z viharcem in Miki Miško, dvema mon agresorjema sploh spuščate v debate.
[/quote]
To je res.
Ljudje ne morejo biti veseli, zadovoljni..Če vsak dan v strahu čakajo na jutrišnje številke in dodatne omejitve, zapiranje, izgube službe…
Ko bi vsaj nehali gledati tv in brati politične medije, bi naredili nekaj zase.
[/quote]
Robi, vsak se sam odloči ali bo vesel ali ne. Vsak se sam odloči ali bo črnogled ali pa bo kaj naredil, da ne bo vse črno. Vsak sam… temu se reče odgovornost posameznika zase. Kar je narobe v naši družbi je, da se za vse krvi druge. Vlada je kriva za to in ono, šef za kaj tretjega, sodelavec za kaj četrtega…sami izgovori, da so lahko slabe volje, potrti, depresivni…
Pač, jaz to tako vidim.
Robi, vsak se sam odloči ali bo vesel ali ne. Vsak se sam odloči ali bo črnogled ali pa bo kaj naredil, da ne bo vse črno. Vsak sam… temu se reče odgovornost posameznika zase. Kar je narobe v naši družbi je, da se za vse krvi druge. Vlada je kriva za to in ono, šef za kaj tretjega, sodelavec za kaj četrtega…sami izgovori, da so lahko slabe volje, potrti, depresivni…
Pač, jaz to tako vidim.
[/quote]
Ni tako preprosto.
Če bi bilo tako preprosto se odločiti, bi se ljudje odločali za srečo, za zdravje….A to ni možno, ker naša čustva po večini niso pod našim nadzorom.
V prvih letih življenja so položeni temelji naše osebnosti in tega ne moremo kar tako spremeniti, da bi lahko v situaciji v kakršni se znajdemo, reagirali (vedno) pozitivno.
Delujemo kot družba in smo sooodvisni ter vplivamo drug na drugega. Če živimo v nepošteni družbi, bodo nepošteni veseli, pošteni pa potrti in razočarani. Kar tako mirno in zadovoljno spremljati in tolerirati krivice za marsikoga ni možno.
Kaj se je zgodilo?
Povprečna populacija je 50 let. Mladi tega foruma ne heba, če ga pa že, ga pa trolajo. Potem pa naredi računico: to je forum boomerjev, ki so nerazgledani, omejeni, ne znajo komunicirat med seboj, dnevno širijo neumnosti, ki jih je moč z lahka preverit, a jim ego ne da. Res cvetoča podoba odrasle osebe.
Res ne razumem, da se spuščaš na njegov nivo, potem te pa premaga s svojimi izkušnjami. Pa ne samo to, ima zagona še na naprej, ti in še mnogi, pa olja prilivaš. Tisto zrno v glavi moraš ti vklopiti, če ne, boš na enakem nivoju. A to ti pa ne potegne?
[/quote]
ne, to enostavno pri meni ne gre…, ne morem, da ne odgovorim, če sem napaden, zakaj bi bil tiho…, pa če zarad tega zamre forum imam jst še vedno čisto vest, preprosto zato, ker sem odgovoril na napad…, seveda se pa ne mislim spodjebavat v nedogled, imam limit, ene 3x odgovrim in se umaknem.
Evo spodej črno na belem sem napopal lep primer take hijene…., jokej o jajata, kao jst hodim na ta forum samo zarad jajata, heeh, noro…. po njegovo…, ono men določi, kdo sem pa kaj sem, hehe.., kaj čes mu odgovrit, kretenu…. Čim odgovrim se spet začne spodjebavanje v tej temi…
Za mene je ta forum debatni klub brez udarcev pod pasom. Po pravilu sem pa jst v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napaden. Jst nobenega ne napadam, pač nisem agresiven človek.
Če nisi agresiven v reali, tud na forumu ne boš. Napišeš svoje mnenje, podebatiraš, pa greš… dalje ampak eni al ien po 1000 niki skoči kot hijena na žrtev, pol se pa začne vojna…
Eltisi
27 Sep 2020 10:57
Popay je napisal/a: ↑Mentalni pacient. Daj jokaj zdaj pol nedelje o Janši in o nekem obskurnem internetnem forumu – no life.
ne, to enostavno pri meni ne gre…, ne morem, da ne odgovorim, če sem napaden, zakaj bi bil tiho…, pa če zarad tega zamre forum imam jst še vedno čisto vest, preprosto zato, ker sem odgovoril na napad…, seveda se pa ne mislim spodjebavat v nedogled, imam limit, ene 3x odgovrim in se umaknem.
Evo spodej črno na belem sem napopal lep primer take hijene…., jokej o jajata, kao jst hodim na ta forum samo zarad jajata, heeh, noro…. po njegovo…, ono men določi, kdo sem pa kaj sem, hehe.., kaj čes mu odgovrit, kretenu…. Čim odgovrim se spet začne spodjebavanje v tej temi…
Za mene je ta forum debatni klub brez udarcev pod pasom. Po pravilu sem pa jst v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napaden. Jst nobenega ne napadam, pač nisem agresiven človek.
Če nisi agresiven v reali, tud na forumu ne boš. Napišeš svoje mnenje, podebatiraš, pa greš… dalje ampak eni al ien po 1000 niki skoči kot hijena na žrtev, pol se pa začne vojna…
Eltisi
27 Sep 2020 10:57
Popay je napisal/a: ↑Mentalni pacient. Daj jokaj zdaj pol nedelje o Janši in o nekem obskurnem internetnem forumu – no life.
[/quote]
Ne rečem, da se malo potrudiš, probaš, upaš… Ampak vse ima svoje meje. Torej, do kje ti je še dostojno, da se pustiš pljuvati v ksiht? 😉
Ni tako preprosto.
Če bi bilo tako preprosto se odločiti, bi se ljudje odločali za srečo, za zdravje….A to ni možno, ker naša čustva po večini niso pod našim nadzorom.
V prvih letih življenja so položeni temelji naše osebnosti in tega ne moremo kar tako spremeniti, da bi lahko v situaciji v kakršni se znajdemo, reagirali (vedno) pozitivno.
Delujemo kot družba in smo sooodvisni ter vplivamo drug na drugega. Če živimo v nepošteni družbi, bodo nepošteni veseli, pošteni pa potrti in razočarani. Kar tako mirno in zadovoljno spremljati in tolerirati krivice za marsikoga ni možno.
[/quote]
Ljudje o sebi, čustvih, hormoih in še čem res vemo premalo.
Ampak, kjer je volja tam je pot. V prvih letih življenja nas bi morali starši usmerjati. A kaj, ko še sami s s sabo ne vedo kaj bi počeli. A ni tako?
Ko odrastemo smo odgovorni sami zase, in potomce, če jim imamo. Vedenje o čustvenem odzivanu in vzrokih, hormonih in njih delovanje skupaj z mnogimi drugimi stvarmi, pomaga, da se spopadeš s situacijami, pa bodisi na osebnem področju, službi, odnosih in še kje.
Zadeva je v resnici veliko bolj preprosta kot se zdi.
Že to, da si priznaš, da je nekaj narobe je dobro. Ker boš iskal rešitev.
Že to, da veš, da ljudje ničesar ne delajo brez razloga, je lahko pot do zmage. Ko veš, da kadiš ker si npr. nekaj zanikaš…
Ko ljudje ne spijo ponoči, pa gredo po tablete ali pa zvrne deci ali dva. malo se jih vpraša zakaj ne spi, kaj povzroča nespečnost. Niti toliko niso (primer sodelavke), da bi, če ji omenim, da se pa zvečer res ni treba najesti suhe salame, da morda pa je to vzrok. Ne, ona gre po tablete. Tudi prav.
In še in še….
Ljudje o sebi, čustvih, hormoih in še čem res vemo premalo.
Ampak, kjer je volja tam je pot. V prvih letih življenja nas bi morali starši usmerjati. A kaj, ko še sami s s sabo ne vedo kaj bi počeli. A ni tako?
Ko odrastemo smo odgovorni sami zase, in potomce, če jim imamo. Vedenje o čustvenem odzivanu in vzrokih, hormonih in njih delovanje skupaj z mnogimi drugimi stvarmi, pomaga, da se spopadeš s situacijami, pa bodisi na osebnem področju, službi, odnosih in še kje.
Zadeva je v resnici veliko bolj preprosta kot se zdi.
Že to, da si priznaš, da je nekaj narobe je dobro. Ker boš iskal rešitev.
Že to, da veš, da ljudje ničesar ne delajo brez razloga, je lahko pot do zmage. Ko veš, da kadiš ker si npr. nekaj zanikaš…
Ko ljudje ne spijo ponoči, pa gredo po tablete ali pa zvrne deci ali dva. malo se jih vpraša zakaj ne spi, kaj povzroča nespečnost. Niti toliko niso (primer sodelavke), da bi, če ji omenim, da se pa zvečer res ni treba najesti suhe salame, da morda pa je to vzrok. Ne, ona gre po tablete. Tudi prav.
In še in še….
[/quote]Kaki ljudje, gre za poden od ljudi, saj Robi je tudi psihopatski poden. Vse otroke doma je zblojenec psihopatski, nasilni, uničil svoje in ženine in hodijo po psihiatriji, za sabo imajo pa poskuse samomorov. Ne vem zdaj ali ga še gleda ta druga ženska ali ga je končno v rit nasuvala, ker vidim, da sama hodi z otroki po izletih in se trudi poprvljat narejeno škodo.
Kaki ljudje, gre za poden od ljudi, saj Robi je tudi psihopatski poden. Vse otroke doma je zblojenec psihopatski, nasilni, uničil svoje in ženine in hodijo po psihiatriji, za sabo imajo pa poskuse samomorov. Ne vem zdaj ali ga še gleda ta druga ženska ali ga je končno v rit nasuvala, ker vidim, da sama hodi z otroki po izletih in se trudi poprvljat narejeno škodo.
[/quote]
A Robi ti je znan?
Ni važno in tud klinčev CSD, da je komaj takrat, ko se je videlo, da ni več drugega izhoda, po poskusih samomora in psihiatričnih hospitalizacijah vsaj tavečji punci omogočil odselitev in ji zrihtal stanovanje, tudi če ni bila polnoletna. Namesto, da bi ukrepali prej in odločno, ko so prijatelji in prijateljice otrok pomagali s pomočjo nas staršev, da so se otroci lahko umikali in šli občasno bivat drugam, ko so bili v izjemno hudih stiskah. Tu se pa gre nekega terapevta in pametuje zblojenec psihopatski.
[/quote]
Tako kot je bila pri tebi Tara_S? 😂🤣
Ne poznas ne Tare_S niti Robija. Cas je, da si poisces strokovno pomoc.