Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se je zgodilo s forumom?

Kaj se je zgodilo s forumom?

Najnizji poden si ti multinicno blodnjavo!🤦‍♂️
Sramota, da dopuscajo psihicnemu pacientu tvojega kova sodelovati na javnem forumu!

BOLNIK!
[/quote]

Ona tota krota je danes puvedala da je to Viharni duma z Barij pri ljubljani. Tam ku majo pulno koruze. Pa da se z Mojcijo dajesta doli vu kuruzi.😅

Avtor, bolj fantastičnega foruma kot je ta na svetu ni.

🙂

Avtor, ste še z nami?

Včasih je bilo vse drugače. Danes se smejijo se samo dobro plačani estradniki. Vrag je vzel šalo.

Res je. In to samo po zaslugi xrobe in ostalih majmunov. Je ta forum tako čaroben.

Hvala. 🙂

🙂

Veste, vsak na tem forumu mi je več kot neskončno dragocen in vas nosim v točki centra srca.

BOLNIK ti pa res nakladaš pod nadimkom xrobe in princeska z venere, bog si ga vedi kakšen čudak in psihopat si ti v realnosti, groza

Hvala. 🙂
[/quote]

Sem v službi Andromeda Princess.

Trenutno sem spodaj v dnevni sobi, kjer tipkam na tastaturo računalnika. Zgoraj v svoji sobi imam še en računalnik. Oddajam tekst. 🙂

Andromeda Princess je izredno stroga.

Princi in princese, odhajam v deželo Ninanana in želim vam lahko noč.

Vidim, da ste sami sebi postali dolgocasni. Odraz pateticnosti vasih zivljenj. Pa tako pametni se zdite samim sebi. Problem smo vam pa drugi, seveda, lol.

Eni tudi v casu ZIVIMO sila normalno zivljenje. Potujemo, fukamo, ni da ni. Luzerji pa pac traumirate.

Tolk o temu kdo jamra, ker je razocaran luzer s pateticnim zivljenje, in kdo zna ziveti ceprav opozarja na probleme v druzbi. Za katere ste sokriviti tudi sami. Saj ste med najvecjimi verniki v pravljice. covid je se mala sala v primerjavi z vsemi drugimi budalastinami v katere verjamete.

Jap, ene tri štiri mesece skoraj same grozne ali čudne teme. Verjeno je ljudem zmanjkalo dobrih idej in so sedaj na svoj račun lahko prišli tisti brez dobrih idej oziroma s slabimi idejami. Pa politika na portalu…ta nas bo ugonobila.

Zakon, nikoli ne razočaraš, vedno me nasmejiš 😂😂😂😂

Za vse moje otročičke v peskovniku… :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=yf6X1K53YUg

Misliš to politiko šokiranja s čim bolj nagnusnumi posti za klikbajte?
Ja, ta pa nosi kapo.

Misliš to politiko šokiranja s čim bolj nagnusnumi posti za klikbajte?
Ja, ta pa nosi kapo.
[/quote]

Ja, tudi to. Tudi meni bolj in bolj jasno, da nakatere teme niso slučaj… Pa vendarle z besedo politika mislim predvsem na predstavnike sds propagandnega stroja in njihove teme.

Ja, tudi to. Tudi meni bolj in bolj jasno, da nakatere teme niso slučaj… Pa vendarle z besedo politika mislim predvsem na predstavnike sds propagandnega stroja in njihove teme.
[/quote]

Ah, to je pa po befelu velikega vodje. Dobijo vsako jutro listo tem in imen, ki jih morajo napasti in kaj morajo misliti, potem pa udri.
Prozorni so pa do amena, tale šola iz Kumrovca ni bla bohvekaj.

Ah, to je pa po befelu velikega vodje. Dobijo vsako jutro listo tem in imen, ki jih morajo napasti in kaj morajo misliti, potem pa udri.
Prozorni so pa do amena, tale šola iz Kumrovca ni bla bohvekaj.
[/quote]

Dobro poglej. Niso vsi registriranci na udaru.

Dobro poglej. Niso vsi registriranci na udaru.
[/quote]

Aja, saj ne govorim o tem forumu, govorim o predpisanih tarčah napadov za tisti dan, v javnem življenju in politiki. Recimo določeni novinarji, politiki, funkcionarji v fuzbal zvezi, cajtengi, politiki, stranke, žvižgači, rtv, trenutno zdravniki, da ne naštevam na koga vse so se za dan, dva spravili in potem potihnili, prav čisto jasno vidiš befel zadaj.
Kao vplivanje na javno mnenje – na njihovo smolo s svojo abotnostjo dosežejo ravno obratno, ker imajo nekaj hudo “pametnih” agitatorjev , ki jih v dveh potezah uničiš😂😂😂😂

New Report

Close