Kaj se je zgodilo s forumom?
Ah, to je pa po befelu velikega vodje. Dobijo vsako jutro listo tem in imen, ki jih morajo napasti in kaj morajo misliti, potem pa udri.
Prozorni so pa do amena, tale šola iz Kumrovca ni bla bohvekaj.
[/quote]
Lahko bi si na ta račun tukaj naredili svojo zabavo in se šli stave, koga bodo na nek dan napadli. Konec tedna je bil Gale. Čez vikend pa nisem brala, tako da ne vem, kdo je bil “moderen”.
medover net brisal 4 krat to objavo kakko mediji (poptv) lažejo
https://gustirna.wordpress.com/2020/09/27/medijske-lazi/
[img]http://shrani.si/f/H/yT/8hbK9pb/2/kgb.jpg[/img]
In ravno zaradi takih postov, kot si ga pravkar spisal, ti ne boš nikoli moderator.
[/quote]
Ko prevzameš določeno funkcijo recimo v službi, moreš izpolnjevati tudi določene pogoje za delo v tej službi in, če jst tega dela ne bi opravljal kot bi mogel, bil pristranski recimo, me bi nadrejeni lahko komot že prvi dan skenslal.
To tukej ni merilo, ker je osebni napad na mene, zakaj bi bil tiho kot udeleženec foruma, drugo je pa ko se gre zares in imaš meko odgovornost… Vemo pa, da moramo v službi včasih tud stisnit zobe in narediti tisto kar ti ni ok… Recimo, imel sem primer, ko se je en sodelavec v ekipi šlepal na vseh, ki smo bili v ekipi, saj smo še njegovo delo opravljali, pa sem se vedno zadrževal v njegovi bližini, da ga nisem v p.m. poslal in on je to dobro vedel, pa je enkrat sam priznal, da ga šlepamo, s časom vse pride na svoje mesto.
Komentiral sem samo tvojo pristranskost in neobjektivnost. In nič drugega.
[/quote]
ehhh, neobjektiven nikoli nism bil v življenju…, vem, kej je men mesto in vem, kej je drugim mesto… v katere okvire družbe kdo kam spada.
Vsak človek je pa vsaj malo pristranski. Važno je, da ostane realen, ko stvari dosežejo vrhunec sovraštva in takrat pravilno reagira, prvo kot mirovnik recimo…., ker takrat je konec zajebancije zaradi besa udeležencev.
Na startu, ko se začnejo mnenja kresat, se ne sme noben uklonit, zakaj se bi…., stoj za svojim mnenjem… amapk se more vsak človek zavedati posledic, primerov je bilo dost 1 s.v., 2 s.v.. to sranje, ki se je zgodilo v Jugi, Kambođa, Vietnam, Afganistn, Izrael, Palestina….., na koncu se vprašaš, kaj nam je tega bilo treba, ko nas bo na koncu itak narava zjebala, pa bomo vsi v istem sranju.
Jst imam za vsako stvar v življenju stikalo za vklop in izklop. Sem pa zagovornik demokratične debate, to pa vedno.
In spet…, če nekdo nategne svoje volilce, kot je bilo to letos doživeto (v praksi to zgleda tako, recimo, da sem jst delal pri enem človeku, dogovorila sva se za delo in plačilo, jst svoj posel naredim, pa mi ta reče, ti bom plačal čez nekej časa, zdej nimam keša…, jst sprejemem toleriram, rečem ok., nakar ta človek čez pol leta da ta denar, ki ga bi moral meni dat, enemu, ki je gledal to moje delo…, bedno, a ne, kdo se bi prijetno počutil ob takem nategu) jih v bistvu izda so to za mene podn ljudi in od tega ne odstopam niti za milimeter. Objektivno, da bolj ne more bit in predvsem pošteno, druga teorija kaj šele praksa ne gre čes tukej.
Gre pa čes za vas, ki imate nek drug pogled na določene stvari, ki je men fata morgana ampak to je pač vaš pogled. Jst pač stojim za svojimi besedami, je pa res, da se tukej dostkrat zajebavam ampak v političnih temah ne, ker politiki osebno vplivajo na počutje vseh ljudi, ki živijo v eni državi.
Malo preveč si raztegnil mojo tezo, da ti in tebi podobni niste primerni za moderatorje. Upam si trditi, da bi jaz moderatorsko delo opravljal bolje od tebe. Ker sem bolj nevtralen. Še celo jaz sem Šarcu pripisal tri dobre odločitve (preden se je samoukinil):
-Nepopuščanje SD-ju pri imenovanju Lenarčiča
-Da je pospešil umik kroničnega škodljivca Erjavca iz politike.
-Da je brcnil v rit neotesanega Bandellija.
Ti nasprotno nisi našel niti ene pozitivne stvari pri jajotu.
Ne vem kakšen si v privat lajfu, ampak tule ne forumu šteje for. dejavnost, pri kateri si pa daleč od objektivnosti in nepristranskosti.
Pa da ne bo kdo skočil v luft: se ne javljam za mesto moderatorja in tega ne bi počel, tudi če mi kdo plača. Ker moje načelo je: brisat vse, ali pa nič. In tričetrt tem na SČ itak sodi samo v smetnjak.
Nisem hotel, a ker si že ravno tečen s tem nategom volivcev; dajmo tole enkrat za vselej:
Nobenega natega ni bilo. SMC nikoli ni izjavil, da ne gre v koalicijo z jajotom. S tem se je ustil Cerar, katerega pa v stranki ni več. Pa še prej Brglez, kateri se je pa od stranke poslovil še pred Cerarjem.
Ampak stališče dveh bivših članov ni stališče stranke. In očitno sta ta dva z razlogom bivša.
Da o Desusu niti ne govorim. Za njih se je vedno vedelo, da bodo šli v vsako vlado.
Sicer so pa zdaj po novem izdajalci, kolaboratorji in nateguni svojih volivcev tudi v SD in SAB. Sodeč po zadnji seji o obrambi. Bova rekla kakšno o tem tudi? Kmalu vam bo zmanjkalo ne-izdajalcev in ne-nategunov. Kot iz tistega vica o šoferju, ki vozi kontra po avtocesti in se jezi na “bedake” okoli njega, ker narobe vozijo. Vsi budale, samo jaz pameten.
Aja, pa trčeni Franc Trček je zdaj potanovem tudi kolaborator , SDS plačanec, izdajalec, itd, ker mu ni bil všeč ekspoze Kordiša.