Kaj se je zgodilo s forumom?
Hodim znotraj hiše kot neko “strašilo”. Zunaj na balkonu sem prižgal cigareto in opazoval konico cigarete, ki je žarela v rdeči svetlobi. Na nebu se vidi krasno svetlo luno. Namensko pišem luna z malo začetnico. Visoko na nebu sem opazoval nek rdečkast planet. Zgodaj zjutraj pa lahko vidite izredno svetlo Venero, ki je navidezno blizu zvezde Regulus v ozvezdju Lev. Hočem vam povedati, da ste vi v zvezdnem centru.
Malo preveč si raztegnil mojo tezo, da ti in tebi podobni niste primerni za moderatorje. Upam si trditi, da bi jaz moderatorsko delo opravljal bolje od tebe. Ker sem bolj nevtralen. Še celo jaz sem Šarcu pripisal tri dobre odločitve (preden se je samoukinil):
-Nepopuščanje SD-ju pri imenovanju Lenarčiča
-Da je pospešil umik kroničnega škodljivca Erjavca iz politike.
-Da je brcnil v rit neotesanega Bandellija.
Ti nasprotno nisi našel niti ene pozitivne stvari pri jajotu.
Ne vem kakšen si v privat lajfu, ampak tule ne forumu šteje for. dejavnost, pri kateri si pa daleč od objektivnosti in nepristranskosti.
Pa da ne bo kdo skočil v luft: se ne javljam za mesto moderatorja in tega ne bi počel, tudi če mi kdo plača. Ker moje načelo je: brisat vse, ali pa nič. In tričetrt tem na SČ itak sodi samo v smetnjak.
Nisem hotel, a ker si že ravno tečen s tem nategom volivcev; dajmo tole enkrat za vselej:
Nobenega natega ni bilo. SMC nikoli ni izjavil, da ne gre v koalicijo z jajotom. S tem se je ustil Cerar, katerega pa v stranki ni več. Pa še prej Brglez, kateri se je pa od stranke poslovil še pred Cerarjem.
Ampak stališče dveh bivših članov ni stališče stranke. In očitno sta ta dva z razlogom bivša.
Da o Desusu niti ne govorim. Za njih se je vedno vedelo, da bodo šli v vsako vlado.
Sicer so pa zdaj po novem izdajalci, kolaboratorji in nateguni svojih volivcev tudi v SD in SAB. Sodeč po zadnji seji o obrambi. Bova rekla kakšno o tem tudi? Kmalu vam bo zmanjkalo ne-izdajalcev in ne-nategunov. Kot iz tistega vica o šoferju, ki vozi kontra po avtocesti in se jezi na “bedake” okoli njega, ker narobe vozijo. Vsi budale, samo jaz pameten.
Aja, pa trčeni Franc Trček je zdaj potanovem tudi kolaborator , SDS plačanec, izdajalec, itd, ker mu ni bil všeč ekspoze Kordiša.
[/quote]
A vidiš kako je to zanimivo. Tvoja razlaga in moja razlaga. Ti govoriš od dveh posmeznikih, ki sta kao pred volitvami govorila v svojem imenu, bila sta pa predstavnika stranke SMC in Desusa, jst pred volitvami nisem slišal Počivalška in Pivčeve govoriti in obljubljati na teh soočenjih, da bi govorila v imenu svojih strank po televizorju.
Na zadnjiem predvolitvnem soočanju je novinarka vprašala… Sodelovanje za Janšo, da ali ne
Cerar NE — poleg Cerar-ja ni stal Počivalšek.
Erjavec NE — poleg Erjavc-a ni stala Pivčeva.
Torej za mene je šlo za nateg volilcev, pa za nič drugega, ker sem poslušal Cerarja in Erjavca, da sta govorila v imenu kot predsednika svoji strank, da z jajatom ne bodo šli v koalicijo. Posledično sem zaradi tega tudi dal moj glas SMC-ju, me ni sram priznat in sem šel v trenerki na volitve, tud to me ni sram priznat, spodnji del je bil Nke, hehe, sembil ful frajer v njej, vem, da me je ena bejba lepo pogeldala, tud to je uspeh za takega mladeniča po srcu kot sem jst… torej jst sem bil nategnjen in kaj teb ni jasno 1+1=2, tako smo se učili v 1 razredu O.Š.
Lep primer imaš zdej, ko SMC in Desus skoraj ni več na sceni na anketah o strankah….. jst res pojmaaa nimam zakaj na teh anketah, ki vsak teden tudi znova potrjujejo dominacijo s(d)s stranke zakej te dve stranke praktično več ne bi prestopile praga parlamenta…. Mogoče veš ti, ker ti imaš vedno neko svojo razlago, ki jo pač jst malo težje razumem. modro polarnaviharna čoknjena budala namreč vedno poudari, da imam samo 6 razredov O.Š., hehe…
Kar se moderatorja tiče, pa priznam, da ti dajem malo več prednosti, ker jst res težko prenašam fantike s(d)s stranke, preprosto zato, ker jih poznam od rojstva, to so pač prikriti nacionalisti, ki so posebj v zadnjih letih zelo odkriti. V času Pučnika so bili še nakako na nivoju, zdej so pa pač jajatovi kloni. Ljudje, ki si želijo vojne.
Včerej sem gledal Hana in Kordiša, prvič, sem sploh poslušal tega Kordiša.. Bral sem pa tukej pisavo s(d)s ovc, da je tip drogeraš…. In men se ta tip ni zdel niti malo drogiran po tem kar je govoril. Je pa pretiraval seveda, niso v koaliciji vsi fašišti.
V Ns, ki je ene vrste satelit stranke s(d)s, saj ta stranka vedno lahko računa, da bodo z njimi v koaliciji ni takih ljudi kot jih je označil Kordiš, ist ne v SMC in Desusu ne, tud v Jeličičevi stranki ni takih ljudi…., v s(d)s pa ohoho a veš kaj je to ohoho… ogromno, vsaj polovico takih kot jih je poimenoval Kordiš, mulc ima jajca.
Moja objektivnost je pač iz mojega življenja, (takega so me naredile moje okoliščine in prostor v katerem živim od rojstva) kilometrine v katerem nisem bil nikoli nerealen..
Nikoli pa ne obsojam ljudi, vedno rečem vsak po svoje in nobenemu ne bom pristopi prvo kot sovražniku, bi bil pa previden, če bi vedel da simpatizira z jajatom, nareedil bi tako, da se bi či prej oddaljil od takega človeka.
Kaj čem jst nekomu oporekat, če voli men osovraženo stranko s(d)s, njegova stvar, on pusti mene na miru, jst pustim njega na miru, prosto kot pasulj.
Dost žalostno, da da nekdo nekomu glas samo na osnovi tega, s kom NE BO šel v koalicijo. Jebeš program, a ne?
V tem primeru ti pa skoraj privoščim, da se počutiš nategnjenega. Vzemi to kot davek na neumnost in naivnost.
Morda ne bi bilo slabo razmisliti, da naslednjič glasuješ ZA nekoga, ne pa PROTI nekomu. Morda se boš počutil manj nategnjenega. Nategnili nas bodo v vsakem primeru, zdaj je samo vprašanje koliko.
Aja, saj jaz nikoli nisem trdil, da je Kordiš na drogi. Mulo zavestno nabija svoje populistične fore in targetira na teh 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} skrajnežev med slov. volilnim telesom. To je njihov domet. Še celo trčeni Trček jim očita, da se po dveh mandatih še kar igrajo politiko.
Je pa dobro, da so v parlamentu, za opomin volivcem, kam lahko privedejo skrajnost, populizem, nestrpnost, sovraštvo in fašizem. Edino to ni dobro, da imajo preveč poslancev. Tam nekje 4-5 bi bilo čist v redu.
Pa ne slučajno mislit, da se borijo za slov. delavca ali kmeta. Malo Morgen.
Dost žalostno, da da nekdo nekomu glas samo na osnovi tega, s kom NE BO šel v koalicijo. Jebeš program, a ne?
V tem primeru ti pa skoraj privoščim, da se počutiš nategnjenega. Vzemi to kot davek na neumnost in naivnost.
Morda ne bi bilo slabo razmisliti, da naslednjič glasuješ ZA nekoga, ne pa PROTI nekomu. Morda se boš počutil manj nategnjenega. Nategnili nas bodo v vsakem primeru, zdaj je samo vprašanje koliko.
[/quote]
eeee vidiš, spet foro. To bom zdej napisal… s(d)s stranka ima v bistvu najbolj realen program od stranki, ki nekaj pomenijo na politični sceni, sem ga prebral, pa sem rekel, benti pa s to meni osovraženo stranko se jst čist strinjam, najbližje mi je njen program, ker mi deluje realno… Tud mene motijo begunci, dajanje sociale več članskim družinam, ki so prišli v Slo. pred par leti recimo.
Prvo možakar kot delavec, pol pa celo njegovo sorodstvo v stanovanje, ki ga je dobil od občine s komplet socialo in tudi jst sem za to, da ima Slovenec domačin neko prednost, recimo od zaposlitve dalje itd.
Ampak ne z Jajatom, grimsom, gorenjakom, logarjem, mahničom, tud zver in tomčeva sta mi mimo.., ker so mi preprosto zoprni ljudje in jih gledam že 30 let, logarja, tomčevo in mahniča pač dosti manj..
Druga stvar pa zakaj ne bi volil njih kljub dobrem programu je pa njihova duša…. Napisano je že fajn in realano za brat ampak njihovi duša pa ni vidna na tistem programu, jst jim ne zaupam, se jo pa dons vidi na internetih straneh po celem svetu, kako komunicirajo s svojimi nasprotniki. samo jst sem to dušo videl že takrat, ko ni bilo o internetu ne duha ne sluha, ta je vzvišena in podcenjevalna do ljudi, ki ne razmišljajo kot oni. Zdej so aktualni begunci, pol, ko se bi to umirilo pa tisti, ki nimamo 100 in več letnih korenin na teritoriji Slovenije.
Z drugim postom, ki si ga napisal, se pa strinajm, ene dva sta preveč v levici amapk sej s(d)s ovcev je tud preveč, pač tako je naneslo z zadnjimi volitvami in najmanj polovico s(d)s ovcev ne voli programa ampak jajata, njegovo nespoštljivo komunikacijo do ljudi, ki niso z njim pa smo tam kjer smo, mi pač na spodjebanju na internetu in prepričevanju en drugega, brez nekega efekta, pač vsak na svoji strani.
Je pa vseeno vse ok., dokler je debata na nivoju in ni zmerjanja in pljuvanja, s tem se vsaj malo nakaže, da se da tud političnega nasprotnika kolikor toliko spoštovati.
eeee vidiš, spet foro. To bom zdej napisal… s(d)s stranka ima v bistvu najbolj realen program od stranki, ki nekaj pomenijo na politični sceni, sem ga prebral, pa sem rekel, benti pa s to meni osovraženo stranko se jst čist strinjam, najbližje mi je njen program, ker mi deluje realno… Tud mene motijo begunci, dajanje sociale več članskim družinam, ki so prišli v Slo. pred par leti recimo.
Prvo možakar kot delavec, pol pa celo njegovo sorodstvo v stanovanje, ki ga je dobil od občine s komplet socialo in tudi jst sem za to, da ima Slovenec domačin neko prednost, recimo od zaposlitve dalje itd.
Ampak ne z Jajatom, grimsom, gorenjakom, logarjem, mahničom, tud zver in tomčeva sta mi mimo.., ker so mi preprosto zoprni ljudje in jih gledam že 30 let, logarja, tomčevo in mahniča pač dosti manj..
Druga stvar pa zakaj ne bi volil njih kljub dobrem programu je pa njihova duša…. Napisano je že fajn in realano za brat ampak njihovi duša pa ni vidna na tistem programu, jst jim ne zaupam, se jo pa dons vidi na internetih straneh po celem svetu, kako komunicirajo s svojimi nasprotniki. samo jst sem to dušo videl že takrat, ko ni bilo o internetu ne duha ne sluha, ta je vzvišena in podcenjevalna do ljudi, ki ne razmišljajo kot oni. Zdej so aktualni begunci, pol, ko se bi to umirilo pa tisti, ki nimamo 100 in več letnih korenin na teritoriji Slovenije.
Z drugim postom, ki si ga napisal, se pa strinajm, ene dva sta preveč v levici amapk sej s(d)s ovcev je tud preveč, pač tako je naneslo z zadnjimi volitvami in najmanj polovico s(d)s ovcev ne voli programa ampak jajata, njegovo nespoštljivo komunikacijo do ljudi, ki niso z njim pa smo tam kjer smo, mi pač na spodjebanju na internetu in prepričevanju en drugega, brez nekega efekta, pač vsak na svoji strani.
Je pa vseeno vse ok., dokler je debata na nivoju in ni zmerjanja in pljuvanja, s tem se vsaj malo nakaže, da se da tud političnega nasprotnika kolikor toliko spoštovati.
[/quote]
Ta cajt ko popolnoma neizobražen Popaj tu noriš, bi raje obiskoval osnovno šolo za odrasle.