Kaj se je zgodilo s Ljubljano?
mom motenci, 12.11.2024 ob 13:39
meglena ljubljana, 12.11.2024 ob 13:00
Multikulti, woke propaganda vsiljena s strani EU in USA elit, vse ima skupni imenovalec, denar. Večina je itak že tako poneumljena, da se jim to zdi popolnoma normalno,….živel divji kapitalizem,….slava Ukrajini,….o joj Trump je zmagal,….glavno da je možnost kupiti nov telefon vsaj vsako leto in viseti na družbenih omrežjih, a hkrati biti oropan za možnost lastnega bivališča v urejeni državi,…welcome
Ko bi se motenci zavedali, da ste prosti ravno zaradi teh ki jih tako sovražite…..oni zagovarjajo da morajo tudi motenci imeti svobodo. Da se jih ne zapira prisilno na zdravljenje.
V državah o katerih sanjarite, v ureditvah o katerih sanjarite….bi bili nekje kjer ne bi imeli stika z ljudmi in internetom :).
Btw…nihče ti ne onemogoča bivališča v lastni državi. Tvoja nesposobnost ti to onemogoča. Nismo ti drugi dolžni zagotavljati bivališča, razvajenc. Jako woke je to btw, da misliš da ti nekaj pripada :D. Ti pa z veseljem sobo na psihiatriji častimo. Če hočeš pa kaj več….rit premakni iz stola pred ekranom in si prisluži. Malo manj motnje po netu delit, malo več dela – pa bo.
Tvoj odgovor je povedal več o tebi, kot si misliš. Srečno tudi tebi.
Se strinjam z avtorico. Sem iz Šiške in vsakič, ko grem v mesto, sem bolj razočarana. Strogi center, razglednica za turiste, je še nekako, ostalo postaja zanemarjen cigajneraj. Nasmeteno, počečkano, poscano, popljuvano, zasvinjano v vseh pogledih. Umazane šipe že itak praznih izložb, čudni tipi, pa s tem ne mislim barve kože, zanemarjeni podhodi. Včasih sem bila in ponosna na svojo Ljubljano. Se spomnim, s kakšnim veseljem sem jo razkazovala svojim prijateljem iz tujine.
Se strinjam, 12.11.2024 ob 18:15
Se strinjam z avtorico. Sem iz Šiške in vsakič, ko grem v mesto, sem bolj razočarana. Strogi center, razglednica za turiste, je še nekako, ostalo postaja zanemarjen cigajneraj. Nasmeteno, počečkano, poscano, popljuvano, zasvinjano v vseh pogledih. Umazane šipe že itak praznih izložb, čudni tipi, pa s tem ne mislim barve kože, zanemarjeni podhodi. Včasih sem bila in ponosna na svojo Ljubljano. Se spomnim, s kakšnim veseljem sem jo razkazovala svojim prijateljem iz tujine.
In kakšna pa naj bi bila v deželici kjer ljudje nabavljajo samo v primarku in shein, jasno da so izložbe prazne. Ni kupcev. Btw je isto po tujih mestih. Svinjsko in v grafitih? Ja. Mogoče bi malo bolj vzgajali svojo mularijo.
Provoke, 12.11.2024 ob 09:14
Ah, nehajte no, avtor teme provocira. Tema je provokacija.
Mislim, da temu avtorju en Prekmurc ali Štajerc al Primorc fajn živce kravžla. Ko skoz ene in iste teme odpira.
Ti je bejbo spelu? Al se mim njegove hiše z biciklom vozš in ga skoz gledaš kako uživa in grilla pa ti ne ponudi 😂
Sramota, 12.11.2024 ob 18:56
Toliko angleških spakedrank, ki jih premore le ljubljanščina, ne najdeš v nobenem drugem dialektu Slovenije. Razumem, da jih uporabljajo najstniki, a ko poslušaš kakšnega starejšega osla 30+, ki npr. vodi podkast, te pa direkt in z vso silo srat pritisne. To gejevsko pačenje ni za nikamor.
Še bolj gay pa so lublanske pomanjsevalnice. Je zmankal mlekca pa paradajzka in rožmarinčka.
Pa hebale vas te gejevske pomanjševalnice!
Ne samo je res, Ljubljana nima več šarma, ki jo je nekoč krasil, center je samo še za turiste, izven strogega centra so že razpadajoče fasade, spodnji del Trubarjeve, Masarykova…, Jankovič ne zna prometa porihtat, avtobusna postaja v centru mesta, nič lepega ni za pokazat.
Sem bil pa nedavno en teden v Bratislavi, fantastično mesto, ima city, poslovno in finančno središče s tapravimi, modernimi stolpnicami iz stekla in jekla, izredno čisto je, zanimiva arhitektura po celem mestu, ob reki imajo korzo oz. promenado za šetat se, ljudje so prijazni, ženske lepe, otroci vzgojeni, prav zaljubil sem se v Bratislavo, komot bi živel tam, tam zgleda ni tako komplicirano gradit kot pri nas in se že skoz od padca komunizma ful gradi, mesto ima lepo, moderno podobo, hkrati pa romantične ostanke prejšnje, komunistične ere in obdobij pred tem.