Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj se mi dogaja

Kaj se mi dogaja

Če bi denar res krožil bi lahko živeli s še manj urami dela kot 4, ker pa denar ne kroži, ker ga nekdo neupravičeno kopiči, je pa tako kot je…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hvala za komentarje. V vednost svoj kavc sem izbrala v pol ure in je fantasticen, ga ne menjam. Kot drugo, da razcistimo. Nikoli nisem rekla da si sedanega partnerja ne zelim. Res ga imam rada in ceprav otrok ni bil nacrtovan tako zgodaj sva ga oba vesela. Ker pri vsem skupaj me najbolj jezi in mede to da pri cudovitem partnerju, ki mi da vse sploh razmisljam o bivsem. Pocutim se krivo. In sem mu povedala kar sem napisala tu. Pripisuje nosecniskim hormonom, glede na to da razpolozenje menjam na 5 minut. Gre se za to da sem mislila, da po bsem hudem kar mi je bivsi storil in nato po manjsem rebound prebolevanju…bo ok. Tudi veze nisem nacrtovala, se je zgodilo. Nikoli ne ves kdaj se zaljubis na to ne mores vplivati kot rcimo na barvo in material kavca.
Ne vem zakaj so se spomini zaceli vracati prav zdaj. Mogoce ima res kaj z hormoni. Mogoce samo rabim vedeti da je tudi bivsi ok ker ne glede na vse ga bom vedno imela rada in 7 let ne moras kar tako izbrisati. Tu sem pisala ker sem potrebovala nevtralna mnenja in sem jih dobila. Hvala za to.

[left][/left]

Seveda. Zato pa večina današnjih zvez zdrži manj, kot je zdržal moj kavč.:)))[/quote]

Margo, ne sodi po sebi. Če si ti preizkušala vzdržljivost vzmetnic veliko kavčem, kako so se odnesli, pa te je en tiščal, drugi pa malo ribal v rito, in bila v stalni dilemi, če se splača dlje na njem ležati, so druge ženske lahko zelo determinirane in vedo že od vsega začetka, kakšen kavč je za njih pravi, ni nobenih dilem ali pomislekov kot pri tebi, ki si se usedla na nek lepljiv kavč na koncu, da te je zadržal. 😀 :)[/quote]ne seri. Tale je polna dilem. Ob zelo neprimernem casu si tole uporabil. Govora je o avtorici, da ne bo pomote.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako sva si podobni:). Tudi jaz rabim premislek (kavč, ki ga ravnokar gledam stane od 6.000€ naprej, torej to ni Dipo naložba za eno leto) in da izpilim točno, kaj si želim, kako bo to sovpadalo z drugimi stvarmi itd.

Seveda. Zato pa večina današnjih zvez zdrži manj, kot je zdržal moj kavč.:)))[/quote]

Margo, ne sodi po sebi. Če si ti preizkušala vzdržljivost vzmetnic veliko kavčem, kako so se odnesli, pa te je en tiščal, drugi pa malo ribal v rito, in bila v stalni dilemi, če se splača dlje na njem ležati, so druge ženske lahko zelo determinirane in vedo že od vsega začetka, kakšen kavč je za njih pravi, ni nobenih dilem ali pomislekov kot pri tebi, ki si se usedla na nek lepljiv kavč na koncu, da te je zadržal. 😀 :)[/quote]

Mhm, ful jih je.
Sam dej zdej pa že počasi prilezi ven iz svoje luknje. Ker je konec. Partizani so zmagal.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Samo kakšne grde babe s 3 razredi OŠ danes pristanejo s prvim tipom. Bodimo malo realni, lušna punca, ki gre študirat, v LJ ali MB, daleč stran od staršev, čaka jo prvič lajf stran od starih, žuri, kasneje absolventski izlet….ja, ziher da bo pristala s prvim papkom, ki ji bo kakor všeč…[/quote]

A misliš, da so vse ženske ‘ spolno eksperimentalno razpoložene’, sploh ne. To je zelo enostavna moška miselnost, če aplicira lastno spolnost na ženske, češ da komaj čakajo, da preizkusijo kratke, dolge, zavite, črne… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Danes ljudi moti vsaka malenkost in po teh današnjih merilih tudi tvoj kavč ne bi dolgo zdržal, saj je sigurno že kje malo zglodan in ni več popoln. Zato ga je treba po modernih perfekcionističnih meriilih, kmalu zamenjati. :-)[/quote]

Aja se pravi bi morala imeti kakšen prav poseben razlog zato da lahko zamenjam en j.eben kavč?
Jaz sem doma rekla, da bi rada mela nov kavč. Ne vem kako, ampak mojmu dedcu je to čist zadostovalo.

Mislim, kake štose imate eni, za dol past. Se pravi moram počakat, da me najmanj dve vzmetnici preluknjata, ker samo ena je najbrž čist premalo. Grem zdaj dedcu očitat, ker si je nov avto kupil. Mislim, pa saj mu ni niti auspuh dol padel, kaj šele kak vitalnejši del.
Ga že vidim. Navdušen bo.

Margo, ne sodi po sebi. Če si ti preizkušala vzdržljivost vzmetnic veliko kavčem, kako so se odnesli, pa te je en tiščal, drugi pa malo ribal v rito, in bila v stalni dilemi, če se splača dlje na njem ležati, so druge ženske lahko zelo determinirane in vedo že od vsega začetka, kakšen kavč je za njih pravi, ni nobenih dilem ali pomislekov kot pri tebi, ki si se usedla na nek lepljiv kavč na koncu, da te je zadržal. 😀 :)[/quote]

Mhm, ful jih je.
Sam dej zdej pa že počasi prilezi ven iz svoje luknje. Ker je konec. Partizani so zmagal.[/quote]

Margo, eeee, čeprav si ženska ti malo šepa razumeti celoten čustveni razpon in dileme, v katere zahajajo ženske.

S fazenpriferjem, praktično po moško se tudi ne moreš lotevati ženskih čustev, ker jih ne boš nikoli ZAČUTIL, ampak se boš zraven ženske čudil, kaj neki ji je, ker ne izraža svojih čustev torej z razumom, da bi jih lahko izmeril in bi ti bilo več jasno, kaj se z žensko dogaja ?. 🙂

Če bi denar res krožil bi lahko živeli s še manj urami dela kot 4, ker pa denar ne kroži, ker ga nekdo neupravičeno kopiči, je pa tako kot je…[/quote]

Evo… Robi naprimer :)))

Mhm, ful jih je.
Sam dej zdej pa že počasi prilezi ven iz svoje luknje. Ker je konec. Partizani so zmagal.[/quote]

Margo, eeee, čeprav si ženska ti malo šepa razumeti celoten čustveni razpon in dileme, v katere zahajajo ženske.
[/quote]

No, zdaj bi bilo res malce nerodno, če bi napisala, da je pa kavč izbirala dlje kot pa svojega bodočega partnerja, se ti ne zdi?

Kako sva si podobni:). Tudi jaz rabim premislek (kavč, ki ga ravnokar gledam stane od 6.000€ naprej, torej to ni Dipo naložba za eno leto) in da izpilim točno, kaj si želim, kako bo to sovpadalo z drugimi stvarmi itd.[/quote]

Itak :))) Mislim, dedci se sploh ne zavedajo kako veliko odgovornost nosimo ženske, ko gremo v šoping. Sanja se jim ne, na kaj vse je treba biti pozoren. Oni bi šli v trgovino in kupili … kar taprvega :))))

To je normalno, sploh bolj značilno za ženske, da primerjajo prejšnje partnerje in vlečejo špekulativne smernice primerjav, razpredanje in tuhtanje v glavi, kaj če bi se odneslo, kako bi bilo, a bi bila enako srečna , kaj nama je spodletelo, kaj sem delala narobe, a bi…. Slabe vesti ne rabiš imeti, tudi če bi te imel rad in ti njega ne, je prav, da sta se razšla, ker vajina zveza ni imela prihodnosti, saj že pri usklajevanju življenjsko pomembnih dogodkov nista prišla skupaj.

Dokler se ne bomo zastrupili z lastnimi smetmi.
To je neophodna posledica norenja za materialnimi stvarmi in pogojevanja ekonomije z gospodarsko rastjo in brezveznim kupovanjem nepotrebnih stvari.

Saj ne rabiš izbrisat stare spomine, čemu?
In zakaj se ne bi smela spomnit bivših ljubezni, zakaj naj bi to bil “greh” oz se počutiš krivo?

Dobro veš kakšno vezo sta imela, da je bilo tudi veliko lepega, prišlo pa je tako daleč, ko sta se vajini poti razšli, ker ni bilo več skupnih interesov. Torej?
Saj mogoče bivši nekoč spremeni mnenje o otrocih, a dejstvo je, da s tabo tega ni bil sposoben. Torej pusti ga, pospravi v predalček, drugače se ti bo sedanja zveza sfižila, ker boš preveč čustveno vpeta v bivšo in to bi bilo res škoda, še sploh, ker boste kmalu trije 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako sva si podobni:). Tudi jaz rabim premislek (kavč, ki ga ravnokar gledam stane od 6.000€ naprej, torej to ni Dipo naložba za eno leto) in da izpilim točno, kaj si želim, kako bo to sovpadalo z drugimi stvarmi itd.[/quote]

Itak :))) Mislim, dedci se sploh ne zavedajo kako veliko odgovornost nosimo ženske, ko gremo v šoping. Sanja se jim ne, na kaj vse je treba biti pozoren. Oni bi šli v trgovino in kupili … kar taprvega :))))[/quote]
Hja, da bi “investiral” 6jurjev v nek bedast kavč, iz katerega bo čez leto pogledal feder in me pičil ravno, ko bom najmanj pričakoval?…
Niti nisem tak človek, da bi ga imel za to, da bi se potem bahal z njim… torej ne rabim tako dragega.
Za toliko denarja človek kupi že soliden avto in se z njim kam pelje, kam pa lahko greš s kavčem?! 😛

Saj kavč ima tudi kolesa. Lahko se po stanovanju furaš z njim. Če to ni vredno 6 jurjev. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Četudi si pijan se lahko voziš, a ne? 🙂

Ej, Marko boš videl zdej k bo GF nabavila ta kavč in nas bo vse povabila na čaj k njej in bomo sedeli na njem… 😉
Mogoče nam bo dovolila, da damo tut noge nanj… :))
Ti lahko prineseš piškote. Čajne 😀
Jst bom samo rože in čokolado z lešniki prnesu…. 😀 😀

Itak :))) Mislim, dedci se sploh ne zavedajo kako veliko odgovornost nosimo ženske, ko gremo v šoping. Sanja se jim ne, na kaj vse je treba biti pozoren. Oni bi šli v trgovino in kupili … kar taprvega :))))[/quote]
Hja, da bi “investiral” 6jurjev v nek bedast kavč, iz katerega bo čez leto pogledal feder in me pičil ravno, ko bom najmanj pričakoval?…
Niti nisem tak človek, da bi ga imel za to, da bi se potem bahal z njim… torej ne rabim tako dragega.
Za toliko denarja človek kupi že soliden avto in se z njim kam pelje, kam pa lahko greš s kavčem?! :P[/quote]

Potemtakem je tudi tisti za 500 € čisto precenjen, ker za ta denar dobiš že kar spodobno šajtrgo in ko zadrnjohaš pred tv-jem te lahko baba še odpelje … pač nekam že :))

:))

Za toliko denarja človek kupi že soliden avto in se z njim kam pelje, kam pa lahko greš s kavčem?! :P[/quote]

Vidim, da še nisi sedel na kavču, ki je stal več kot 500€, torej si najmanj kompetenten, da pišeš o tem, kako na dragih kavčih čez eno leto ven pogleda feder? Omg, od tebe bi pričakovala vsaj uporabo zdrave pameti, logike in enostavne matematike.
Kako zgleda bahanje s kavčem? Ga pelješ na en sprehod? Ga postaviš na verando?
Glej, mene ne moti, če živite skromno, dihate na škrge in ste sveto prepričani, da ste največji škrtuhi ups carji na svetu. Samo ne meni govort, kako naj jst živim in kaj naj delam. To ti uči svoje otroke.

A ni bilo govora o punci v stiski…
Svoje misli in energijo skušaj usmerjati v sedanjega partnerja in prihajajoči naraščaj. Sedaj je, kar je in že mora biti tako, da kdaj tvoja čustva zaidejo k pretekli vezi je pa normalno, sploh glede na kratek čas od prekinitve in kratkotrajni novi vezi.

Tako je. 90% ljudi, glede na odgovore, ker so menda kavči? :), se zato menda sploh ni bilo sposobnih vživeti v njena čustva.

Še dobro, da obstajajo forumski samaritani, ki se vedno odlično poosebljajo z zgodbami drugih in točno prepoznajo, kaj ljudje v momentu potrebujejo.

Če že sprašuje za nasvet. Ne bi rada, da zafura 🙂

Praviš, da imaš krasnega fanta, ki je oče tvojega otroka… ti pa bluziš in sanjaš o nečem, kar si že poskusila, pa se ni izšlo. Potem pa se še obremenjuješ, ali je tvoj bivši srečen? Misliš, da se on obremenjuje z tem ali si ti srečna? Misli na bivšega daj na OFF, pa raje daj na ON misel na otroka in svoje življenje.

Punca, vzami se v roke in se zbrihtaj čim prej. Ali drugače povedano… z trezno glavo se spopadi s sranjem v katerega si psihično sama zabredla do pasu. Drugače se tale tvoja zgodba dolgoročno ne bo dobro končala.
Ajd veliko sreče.

[b][i]Abba – One Of Us[/i][/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close