Kaj se moškim plete po glavi???
Lani sem bila stara 40 let. Sicer zgledam dost mlajša….nekaj čez 30, ampak sem poročena in imam otroke. Drugi pravijo, da sem pa zelo družabna, vesele narave, pozitivna, zabavna…. večrat direktna in povem kar mislim….pa naj bo slabo al pa dobr. Skratka v družbi se dobro počutim in tudi sama občutim, da me imajo ljudje radi. Vse lepo in prav. Ni mi pa jasno zakaj me moški pri teh letih sedaj, ko nisem več samska, obletavajo veliko bolj kot so me pa pri 20 letih? Ni mi jasno res ne….. nisem zdej neka ful huda bejba, sem povprečna, z atletsko postavo…no malo trebuščka, ampak vsak dan redno telovadim…..Ni mi jasno, da kadar koli grem vem s prijateljicami….mojih let in nobena ni grda…..ampak vedno se moški limajo name….vedno se mi ponujajo, flirtajo….tudi mlajši recimo od 28 let naprej…. Pa kaj se jim plete po glavi, da se mi ponujajo za sex, če vejo da sem poročena? Ne vem večkrat pomislim, da sem mogoče premalo samozavestna in preveč kritična do sebe in ne vidim svoje lepote? Ne vem, ni mi jasno zakaj se moški odločijo pa glih zame in mi dajejo komplimente, da sem sexy…. Ne bi rekla, da bi bla dostopna…..vedno kar hitro vsakega deca odpikam, ker mi ni do nekih avantur. Ampak včasih se počutim, kot da mi na faci piše: pridite fantje, danes bomo sexali…… Stvar je tud takšna, da nisem ženska, ki bi se metala ven, nisem rada v središču pozornosti, hitro mi postane nerodno. Če opazim, da me kdo gleda, hitro pogledam stran in ne zijam več tja, probam se čimbolj skriti….. Sem odprta samo z ljudmi, ki jih pač poznam…. Kako se moški odločite, do katere ženske boste pristopili? S katero boste začeli flirtat?
Nimam se kaj kesati, zakaj bi karkoli zamujala. Doma imam dobrega moža in obožujem njega in najine otroke. Se imam z njim prav lepo in drugih ne potrebujem. Zato mi tudi ne gre v glavo, zakaj deci rinejo k meni, če jim jasno dam vedet, da ne bo nič. Pa nekateri so tud sami poročeni.
Klarisa……..
Po pravici….
Ti čisto godi……
Nimam se kaj kesati, zakaj bi karkoli zamujala. Doma imam dobrega moža in obožujem njega in najine otroke. Se imam z njim prav lepo in drugih ne potrebujem. Zato mi tudi ne gre v glavo, zakaj deci rinejo k meni, če jim jasno dam vedet, da ne bo nič. Pa nekateri so tud sami poročeni.
[/quote]
Verjetno se v tvoji bližini počutijo dobro, ali pa so obupani/te hočejo očarati. Zame je to edina logična razlaga.
Čisto možno je tudi, da se jim zdiš lahek “plen”, ker se nimaš za nevem koga. Če te to moti (verjetno te, ker tule pišeš o tem), jim to tudi povej. Druga možnost je, da iščeš pozornost na monu. Ne vem kako se počutiš/si interpretiraš situacije, ker nisem ti. Dam ti lahko samo pogled iz moje perspektive.
Forum je zaprt za komentiranje.