Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kaj se mu plete po glavi?

kaj se mu plete po glavi?

jaz sem pa v dilemi,
včeraj me je poklicala kolegica, ki bolj redko pokliče, tako da sem že po glasu čutila da ni z njo ravno najbolj cvetoče. In potem ona men razlaga kako se njen čudno obnaša…ne bom opisovala celega pogovora le par ključnih stavkov, ki so mi dali misliti, in sicer, dostikrat ji začne razlagati o kakšnih dvomljivih podvigih svojih zanancev…. in potem ji reče a si moraš misliti kaj je ta pa ta naredu… a veš da un pa vara svojo…. itd. prej nikoli ni bilo takih debat zdaj pa…kot da bi teren pripravljal.
Potem ji je enkrat med pogovorom celo navrgel ja kaj pa bi ti sama z otroci,če bi se midva ločila.saj nimaš nobene družbe in prijateljev…haloo nikoli ni bilo debate o ločitvi, čist povprečno normalno se imata…tako da se meni zdi vse skupaj zelo čudno.

In zdaj vas sprašujem ali ima on v mislih kakšen podvig, je morda že kaj ušpičil ali se le poigrava s to mislijo ali so mu pa skrite misli in sanje mal preveč v realnost udarile pa ne zna bit pametno tiho in neumnosti stresa.

Sicer ji nisem nič takega rekla, pač rabila je nekoga da jo posluša ampak sem ji rekla naj gre tudi ona kdaj malo ven..pa če je to samo za eno urco po trgovinah ali na kavico in naj ne čepi doma, ker mu bo to postalo samoumevno, da je ona skoz doma, pa tudi ona se bo bolje počutila….aja pozabila sem povedat da je na porodniški tako da je res pretežno bolj doma.

Kaj pa če bi ga ona direktno vprašala, kaj ima za bregom. Če se je kaj zgodilo ali se pa morda namerava kaj zgoditi. In če ima on dejansko strahove, kaj bo ona brez njega, takšna revica uboga brez prijateljic, naj se punca toliko ojača, da bo zmogla preživeti tudi brez njega.

Saj karte na mizo so lahko boleče, ampak jaz imam raje to, kot pa življenje v megli.

A on pa hodi ven? Tisti njegovi znanci a to so sodelavci, prijatelji ali kaj?
Koliko časa pa je še na porodniški?

meni ni to nič takega, midva se doma pogovarjava vse, saj svet ni le roznat…mogoce se njemu zadnje case dogaja vse to,ampak ne njemu direkt in to zeli delit z svojo in to še ne pomeni da bi kaj pripravljal…

Tako kot je ena ze omenila, tudi jaz bi ga direkt vprasala, kaj mu je…zakaj kar naenkrat taksni pogovori, pozna ga , zacutila bo, je to res le pogovor ali kaj vec! Še vedno sem mnenja, da če te prevara, da to začutis, razen, če živiš mimo njega že neki cajta…

Skoraj siguren sem, da gospod pripravlja teren za skok čez plot! Ta način je star kot zemlja, ampak ženske mu prepogosto nasedate. Mislim pa, da si ravnala pametno, ko nisi komentirala, saj nikoli ne veš kaj se izcimi iz tega in lahko bi bila kriva za marsikaj!

Če ji meče naprej – kaj boš ti brez mene, revica z otroci, brez mene itak ne boš zmogla- to vsaj zame niso občasni pogovori, kjer naj ne bi škripalo.

oj,

jaz bi ga odkrito vprašala, če ima kaj za bregom…sicer pa ne bi delala panike, saj je lahko samo pogovor in ni v igri varanje…malo čudno se mi zdi, da bi jo pripravljal na to…če bi imel namen povedat, da jo je prevaral, mislim, da bi povedal direktno, ne pa tako po ovinkih…to je samo moje mnenje

Samo, če bi ji imel kaj za povedat, bi ji verjetno povedal. Če pa nima, pa tudi, če ga vpraša ne bo glih ne vem kak več zvedla.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ce je res vse nedolzno, se mu sploh sanja ne kaj se mota po njeni glavi..ce pa je res ze kaj uspicu…pa ji ne bo povedal…kar tko ze ne…tko da..ona je tista, ki mora cutiti, kaj se dogaja z njenim…al pa je tko dobr igralc..sam ne vem..menda ja ce bi res varal, ji ne bi tkole direkt omenjal take debate, bi bil rajs tiho…tko da jaz sem se vedno mnenja..da je vse nedolzno..se pac velik taga dogaja okoli njega in je zbegan in zeli o tem govort.

ja, do ene meje se strinjam s saro* mozno da je v kaki krizi, al pa kej podobnga in takrat ljudje najprej pomislijo(-mo), kako bi vse nagnali stran, da bi lahko bli sami.
ok, 2. razlaga: lahko da ga pece vest, pa ne ve, kak bi povedal; 1. možnost: se izogiba debati (sara*); 2 možnost: hoče podzavestno prizadet partnerja.
3.razlaga: jst sicer nimam ravno nevem kakšnih izkušenj z dolgimi vezami; najdaljša je trajala celo 3 leta 🙂 , ampak vem, da se človk naveliča nekoga…. a si slučajno že pomisla na to? ker se mi zdi, da je to najhujša stvar. Če nekoga prevaraš, al pa kar koli, se še vedno da kej nardit in popravt. Ampak če se pa nekoga naveličaš, pol pa adijo.
Sicer pa: če citiram saro*: “….ona je tista, ki mora cutiti, kaj se dogaja z njenim….”. Je res, da je to učasih veliko veliko težje naredit, kot pa povedat, ampak draga moja; če bi biu človeku dost sex, potem bi se usi vprek fukali. Ampak očitno potrebuje še kaj več. Po mojem je ta “kaj več” odkrita zveza.

New Report

Close