Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se vam zdi …

Kaj se vam zdi …

… je Alt že srečni očka ?

A bi ugibali , kdo bo najbolj zadel točno uro ?

ja…. presenetili so ga četverčki…. in je prou u šoku… ;)))

Ce je ta prvi…bo trajalo ene 10 urc…in imel bo fantka…tko

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ker je bila ta prva je bila punčka in ni trajalo več kot tri ure!
🙂

Resno? No, saj je pravil, da bodo imeli Niko, ali ne? Pa čestitam za brzino :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ah…saj to sem le od moje nakladal….;-)

Eh… :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jst bi pa rekla, da bo Altek rodil okrog 17h … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Če so ji dali umetne popadke , bi po teoriji morala rodit kaki dve uri potem – recimo , jaz bi rekla med drugo in tretjo .

… čeprav to pravilo ne velja za vse – Niki so tudi umetno vodili porod , pa smo vseeno rojevali 16 ur …

Uuuuuuj… Potem bom bom pa o takih štosih še raje malo premišljevala… Boga Niki….

Hvala Bogu nam je narava dala kratko pamčenje , če ne , ne bi šla še enkrat – enako :)))
Pa sem imela plan še v tretje … propadlo :(((

Veš , je končni rezultat takooooo velika sreča , da se splača vse potrpet :))))

Ne, saj… Ko bo “čas” in predvsem redna služba (še kaki dve leti ali tri).

Sam ko fakamo ne trpimo….od takrat naprej pa se mi zdi,da je to kar ciklus,ki se nikoli ne neha!
Pa mojo zlato M.pozdravi!kako ji je?

Zlati !!!!

Hvala za skrb in lepe besede !
Vsakič znova me ganeš , res !

M. je fino , danes , včeraj je bila malo na psu , ker se je bala , da si je sfrdirbala uspeh – danes pa so ji povedali , kako ima zaključene ocene in je fuuuuul srečna :)))
Pridna je bila , moj štrukeljček :))))

lupčka , velikega , slinastega , sladkega , nežnega … ma , karki češ :))))
Niki je danes vesela

da se bo to zgodfilo točno čez petnajst minut in triindvajset sekund.

Se še oglasim.
Zdaj ravno altija “lobam”…..

Žverči…………te prosim za uslugo……….v kolikor se zgodi………da napoči ta srečni trenutek……..prosim, čestitaj mu tudi v mojem imenu, ker jaz potem grem na dopust in me jutri ni več tukaj……CMOKA mala……..

… stavim kontra – za en konjak :)))

obljubim, da bom.
Ko se javi na forumu….:-)))

jaz bom Jägermeistra, prav?!

Jupiiiiii! Sem spet zaslužila. Zdaj pa počakajmo na altija…. hm, po moje ga bomo zdaj en lep cajt čakali….. smrk.
Ma, samo, da je dete zdravo, še Jaegru se odpovem.

… a je že ?!

Ma ni problema , v vsakem primeru bomo nekaj srknili , ko se vidimo – tudi če bo to Jager (ma jaz bom vseeno Martelčka:)))

Je obljublju puhn frižider streliva za nas!
Dejmo žena od Altija……ona mora zdržat,moški so do zdaj vsi preživeli!
😉

Hdu je tu Alt????

Mater je dober nick…..škoda ker ni kdo še Enter in da bi bla par.

Alt Enter :)))))))))))

… boš enkrat ratal “DELETE” ;)))

Roza lupčka , muc !

Ti me pa še malo draži, pa boš ratala “insert!”

Opa…potem je bolje, da jaz šibam, da ne boš pritisnil tipko Home…name.hahahaahah

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close