KAJ SE VAM ZDI KDAJ BO KONEC
To pršilo je pa skoz z mano, že leta, nikol ne veš kdaj prou pride 😛 če že tolk enih stvari vlačm v torbici, je pa tud prostor za to pršilo.
[/quote]
Heh pol pa le glej, da ne zamenjaš tistega razpršila za čiščenje s solzivcem, ker verjetno ni fajn, da ti nekdo s palčko šari po nosu potem si pa še solzivec v nos našpricaš 😉
Itak.
Sam povem pač kaj sm dobila v primeru da se grem kdaj testirat. To mi je še en dokaz več, da tud samo testiranje ni ok.
[/quote]
Seveda ni ok. Saj nam to že leta počnejo, tudi kri nam pregledujejo in jim pustimo, da nam jo črpajo, pa tudi če samo zato, da potem lahko kramp goniš ali pa fižolčke šteješ kao v službi. Kri ni voda.
Sedaj pa so šli dlje v svoji agendi, ker kot prvo ni bilo pomisleka o prejšnjih početjih po drugi strani pa se je pomislek pojavil, saj so odkrili, da se je pojavilo še nekaj, kar pa njih same ogroža ali drugače rečeno njihovo igro.
Česa bo konec??? Mask in razkužil? Pa to je komaj začetek, ljudje moji, ne se slepiti, to je komaj uvajanje v konstantno izredno stanje z ukrepi, ki so protiustavni in bodo vse hujši, z nekaterimi olajšavami, da se nam totalno ne strga. Zdaj nas skrbi za svobodo gibanja in pravico do zdravja in dela, kmalu pa bomo v resni finančni krizi, kjer se bodo razmere neznansko zaostrile in bomo srečni, da smo še sploh živi in zdravi, do neke mere, vsaj nekateri.
Ja kaj pa mislite, da nas farma mafija ‘zdravi’ zastonj in da se nismo že grozno zadolžili?
Kdo bo to plačal, če ne mi, ko bomo služili Velikemu Vodji, da nam bo oznanjal New Slovene Deal, po katerem bo še hujše, dokler te morije naposled res ne bo nekega dne konec. Saj bo konec, ja, ampak zgube bodo ogromne in do takrat se bomobzgaralibod dela in stresa. Na morje ne bomo več sli,ker bomo ves čas le še delali, da odplačilo dolgove. Obenem pa nas bodo zasvojila c cepivi, ki pa s časoma ne bodo več draga, saj bodo izumili novega svetovnega krivca, za katerega se bomo tekom služenja znova zadolžili. To je naša tkim. evolucija ‘ napredka’.
Želim vam vsem, predvsem cepljenih, da se vam nič ne zaplete, nikoli. Jaz vas smatram kot nevedne, zavedene žrtve svoje naivnosti in neobvescenosti. Res upam, da so črni scenariji manj realni, kot mislim, da so. Zna umreti na miljone ljudi v naslednjih 10ih letih, po nepotrebnem, brez obdukcije in znanega vzroka smrti. Močno upam, da vas čimveč živi po cepivu še dolgo. Zagotovo pa bodo množične,nepojasnjene smrti. Gre le še za globino pogube, saj pogubno je bilo že zadnje leto, česar posledice bomo šele izkusili.
Ničesar ne bo še dolgo konec.
Težko je napovedati kdaj bo konec, ker je vse odvisno od posamezne države. V Sloveniji bo konec, ko bo gospod Janez Janša imel popolno oblast, ko bo v parlamentu imela SDS absolutno večino, v opoziciji pa bodo samo tiste stranke, ki jim bo to dovolil gospod Janez Janša. Stroka pač dokazuje, da obstaja močna povezava med širjenjem virusa in levičarstvom.
jaz pa menim, da se je cepilo zelo malo ljudi, predvsem strčki, nevedni starčki, ki so jih kar pocepili, enh še vprašali niso, predvsem tiste dementne. Zdaj se bo ustavilo, zato tudi taka propaganda, ker se ljudje odpovedujejo, ali pa sploh nič in enostavno prijavljeni ne pridejo na cepljenje, ker so vse z a j e b a l i !
SPloh odločitev, da Kacin spelje to cepljenje, folk ga je bil sit že od zapiranja in strašenja, PRIMITIVEN-POPOLNOMA PRMITIVEN FAŠISTIČNI SISTEM KACINA.V časih sem imel občutek, da nam govori kot da smo majhni otroci, ta bimbar je popolnoma ZABIT.
No, zdaj se je pa ustavilo in zato forsirajo že na najmlajše- maturante, tudi pri njih ni odziva, samo čakam, kdaj bo Janša ukazal, da začnejo cepiti kar v porodnišnici.
Konec bo prišel še to leto, ker bo sodišče v Nemčiji razsodilo v prid ČLOVEKA ne teh ŽIVALI, ki vsiljujejo vse skupaj samo zato, da bi nam leta in leta prodajali cepiva!
Ne, ne bo jim uspelo, NE SME JIM USPETI!!
Ti jaz povem kdaj bo konec…………….ko bo večina spoznala da nas nategujejo!!!
ko bo večina nehala vihat rokave za ŠUS
ko se boste nehali testirati, ko se boste skratka uprli
ko boste začeli hodit na avtobus brez maske
Poglejte kako so se danes uprli PLEH BANDE-MUZIKANTI- vsi so dali maske dol. vsi so brisače, ki naj bi jih imeli čez nagobčnike in puhala vrgli u božđju mater in rekli STOP KREK KRAK, če si ti na KRAKU je tvoj probel….
NIJZ tale KRAK jim je zapovedal naj pihajo z masko plus brisačo okrog glave in ustnika pihala!!
REKLI SO NEEEEEE IN NAM IGRALI!!!
BRAVO PLEH BANDE!!!
In če bi mi šli v gostilne na večerjo brez testa, brez cepljenja in rekli natakarjem prinesi večerjo, inšpekcijo bomo pa mi porihtali in ko pride inšpekcija- POKAŽI POTRDILO DA SI TO IN TO……MARŠ VEN PIČKATIMATERINA da ne ne zgazim in to bi morali množično narediti, da tudi policija ne more ukrepati.
Menda je bilo že v naprej določeno /leto 2022, nekje sredi leta/. Ko bo večina spoznala, da je natega? Takrat še ne.
[/quote]
Resnici se najprej vsi smejejo sploh SS-ovsi, potem z vso silo zanikajo in onemogočajo da pride resnica na dan, to se zdaj dogaja….pokupijo vse glavne medije, facebook, google itd…kjer so lastniki milijarderji, ki morajo poslušati to mafijo, sicer jim trda prede, zato noč in dan dežurajo in brišejo vso resnico, ki jo mi objavljamo…..na koncu jim vedno zmanjka moči in pritisk ljudi je vedno večji in to se bo zelo kmalu zgodilo tudi s pomočjo sodišča v Nemčiji, komaj čakam.
Brtavo PLEH BANDE povsod po Sloveniji, niti ena godba ni upoštevala navodil tega lopova od KREKA- KRAKA, ki je mladim fantom še ne dolgo nazaj delil METADON kot odlično zdravilo za njihove težave, ko je že ves svet vedel, da je to še hujša trda droga od heroina. Ta KRAK KREK zdaj nam vse Slovencem kot STROKA deli nasvete kako in kaj naj počnemo, da se rešimo nekega izmišljenega covida, ZLATKO KJE SI, daj ga še!!!!
Povprečno ena taka epidemija lahko traja 3 leta. Nekatere pa trajajo večno, ampak se jih da držati pod kontrolo z zdravili. Nekako se mi pa zdi, da bodo maske in razkuževanje, vsaj v zaprtih javnih prostorih, postali stalnica. Zdaj se bodo verjetno spet vsuli fašistoidnoelitni odgovori raznih teoretikov zarot.
Povprečno ena taka epidemija lahko traja 3 leta. Nekatere pa trajajo večno, ampak se jih da držati pod kontrolo z zdravili. Nekako se mi pa zdi, da bodo maske in razkuževanje, vsaj v zaprtih javnih prostorih, postali stalnica. Zdaj se bodo verjetno spet vsuli fašistoidnoelitni odgovori raznih teoretikov zarot.
[/quote]
Bi delala v tovarni plastike? Če ne, zakaj misliš, da bi kdo hotel vsak dan ure in ure vdihavati kemijo iz mask? Res hočeš, da poraste število kroničnih pljučnih bolezni?
Z obsedenih razkuževanjem boš dosegla samo to, da bodo lažje preživele tiste mutacije virusov in bakterij, ki bodo tudi bolj nevarne. Pravzaprav se to dogaja že nekaj let, če razumeš da antibiotiki delujejo kot oblika notranjega razkuževanja.
Bog te uslisi, ampak ne verjamem, sploh je to po moje nemogoce v Nemciji. Nemci so poslusni in ubogljivi, Merkel orgazmira ob hujsih ukrepih, Nemci pa ze tudi protestirajo, ker zelijo strozje ukrepe. Na Nemce ni za racunat, zaradi njih kvecjemu lahko traja vecno
[/quote]
Se bojim,da res,z Nemci se vedno vse začne ,slabo.